Gebeliğe Hazırlık Kızlarr merha ben yeniyim 🥰 ben adetimdenönce de sonrada hiç korunmadım halsizlik belde ağrı karın ağrım mide bulantım var 2 kez test yaptım negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamze_01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
19
1
6
25
Kızlarrr merhaba ben yeniyim adetimden önce de sonra da korunmadım bel ağrısı mide bulantısı karın ağrım var 1 hafta önce 2 kez test yaptım negatif çıkmadı sizce ne yapmalıyımmm

Merhaba benim adetim bir hafta gecikti simdiye kadar en fazla iki uc gun gecikiyordu, bu sabah test yaptim ama cok su ictigim icin idrar cok suluydu,test negatif cikti, hala hamile olma sansim var mi

Ben gebe kaldığımı hic anlamamistim. Belirtilerim ayni regl belirtisi gibiydi. Gebeligin en buyuk belirtisi bence adet gecikmesi. Benim 5 gun gecince evde test yapmistim, pozitif cikti. Istah acilmasi ve mide bulantisi belirtileri 6. 7.haftadan sonra oluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah kisa zamanda evlat sahibi olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…