Kizlarr NASIR için önerii:((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Kızlar ayagımin altinda sertlikler var.nasır sanirim sari bi sertlik.agrim falan yok ama rahatsiz oluyorumm..nişanliminda avuc iclerinde olustu..bir yardim edinde kurtulalim.canımı sıkmaya başladı.

Kızlar ayagımin altinda sertlikler var.nasır sanirim sari bi sertlik.agrim falan yok ama rahatsiz oluyorumm..nişanliminda avuc iclerinde olustu..bir yardim edinde kurtulalim.canımı sıkmaya başladı.

Doktora gidin bence ..
Bi yere sürtüyorsanız eğer ondan kaynaklı da olabilir.
Mesela erkek arkadaşım yunus polisi sürekli motor kullandığı icin avuc icinde aynı o sarı şeylerden var.
Baskı ve sürtünmeden dolayı olabilir.

Duşta ayağın yumuşamışken ponza taşıyla hafifçe sürterek ölü hücreleri atabilirsin ama nasır boyutundaysa eczaneden nasır bandı alabilirsin
bende kullanmıştım işe yarıyo

Biraz önce ayağıma nasır toplayıcı yakı yapıştırdım başlığı görünce tuhaf hissettim.

O nasır değil. Duş sırasında yumuşayınca ponza taşıyla ov. Sonra da ayak kremi sür.
Benim serçe parmağımın kenarında nasır var. Nasırda boynuzumsu bir çıkıntı olur aşırı sert olur ve batar. Yeni ayakkabıları açılana kadar giymek zulüm oluyor. Topuklulardan bahsetmiyorum bile. Geçecek inşallah.

Peeling de yapabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eczanelerde nasır ojeleri var hergün düzenli kullanın, bir süre sonra sertleşen deriyle birlikte düşer.

hangı sehırdesınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…