Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr saç rengi ile acil yardımmm

kuskonmaz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
21
1
1
32
Ben Palettenin açık karamel saç rengi boyamak istiyorum ama koyu gözüküyor. Oyüzden sarı yada papatya sarısını karıştırmak istiyorum. Deneyen varsa yardımcı olabilir misiniz??

suanki sac rengin ne ? eger sarıysa pekte farklı bir sarı olmuyor papatya sarısı oldugu icin biraz turuncumsu ısıltı katıyor

Resim ekledim

Eklentiler

• IMG-20151029-WA0008_1.webp
    IMG-20151029-WA0008_1.webp
    1.000 bayt · Görüntüleme: 65
suanki sac rengin ne ? eger sarıysa pekte farklı bir sarı olmuyor papatya sarısı oldugu icin biraz turuncumsu ısıltı katıyor[/QUOTm

Resim ekledim ama rengini beğenmiyorum palette açık karamel renginin kutusunda ki saç rengi çok hoşuma gidiyor ama boyası koyu renk oluyor.

Bende düşündüm de sarı yada açık papatya saç boyası ile mi karıştırsam bilemedim.

acıcı yok sanırım sacında. istedigin renge boya fazla bi acılma olmaz.. ama karamelde baya bi koyultur.
loreal çok çok açık dogal sarıyla ,papatya sarısı karıstırıp yapabilirsin hem koyulma olmaz

Boya numarasini söylermisin peki ? Genel olarak 8 den aşağı tonlar koyultur saçını 8 tonlarında karamel al açık karamel gibi ve 30 volume kullan 2 3 boyamada renk oturur ve önce dip boya 20 dk.sonra uçları boya toplamda 30 35 dk.sonra yika saclarini

Boya numarasini söylermisin peki ? Genel olarak 8 den aşağı tonlar koyultur saçını 8 tonlarında karamel al açık karamel gibi ve 30 volume kullan 2 3 boyamada renk oturur ve önce dip boya 20 dk.sonra uçları boya toplamda 30 35 dk.sonra yika saclarini[/QUOTE

Açık karamelden fark olmaz dir vaz geçtim :)
Nevacolor kahve köpüğü ile tarçın bakır karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. Bakır karamel çok daha hoşuma gitti . Nasıl olur fikriniz var mı

tarcın bakırı sade kullan derim karıstırmadan. cunki tek basına cok hos bir rengi var suanki sacım bakır benimde konumdada resimlerim var

tarcın bakırı sade kullan derim karıstırmadan. cunki tek basına cok hos bir rengi var suanki sacım bakır benimde konumdada resimlerim var

Tek tarçın bakır saçıma sürdüğüm de turuncu olmasından korkuyorum oyüzden tek sürmeye çekiniyorum. Bakır karamel istediğim için kahve köpüğü ile karıştırmayı düşündüm.

ben sarı rengin uzerine tarcın bakır yaptıgım halde turuncu olmadım :D loreal tarcın bakırdı benim fakar aktı sacım sarı oldugundan.. yogun parlak bakır ile boyadım uzerine bu renk oldu

Eklentiler

• 21112015635_1.webp
    21112015635_1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 37
ben sarı rengin uzerine tarcın bakır yaptıgım halde turuncu olmadım :KK70: loreal tarcın bakırdı benim fakar aktı sacım sarı oldugundan.. yogun parlak bakır ile boyadım uzerine bu renk oldu
Okadar güzel gözüküyor ki kafamı karıştırmaya yetti bile :)
Neva nın alsam nasıl durur acaba?

neva denemedim ama loreal guzel bir ton cıkartıyor rengimden memnunum yogun parlak bakırda kalıcılık sagladı baya. ama tabiki akıllanmam sonbahar bakırı ile tarcın bakırı karıstırıp kullanıcam bidaki hafta ustune :D

Tarçın bakır yeteri kadar bakır yapmaz tavsiyem açıcı boyalarda bakır al
Sadece bakır olan boyadan yarım tup ve ya ona yakın sık sonra bir tup te tarçın bakıri tamamen sık komple boya
Sonraki aşamalarda önce dip yap 30 dk. Bekle sonra ucuna sur 5 ve ya 10 dk.öyle bekle ve yika ve mutlaka 3 haftada bir boya

Back
X