- 25 Kasım 2015
- 21
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi kuskonmaz26
Ben Palettenin açık karamel saç rengi boyamak istiyorum ama koyu gözüküyor. Oyüzden sarı yada papatya sarısını karıştırmak istiyorum. Deneyen varsa yardımcı olabilir misiniz??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suanki sac rengin ne ? eger sarıysa pekte farklı bir sarı olmuyor papatya sarısı oldugu icin biraz turuncumsu ısıltı katıyor[/QUOTm
Resim ekledim ama rengini beğenmiyorum palette açık karamel renginin kutusunda ki saç rengi çok hoşuma gidiyor ama boyası koyu renk oluyor.
Bende düşündüm de sarı yada açık papatya saç boyası ile mi karıştırsam bilemedim.
suanki sac rengin ne ? eger sarıysa pekte farklı bir sarı olmuyor papatya sarısı oldugu icin biraz turuncumsu ısıltı katıyor
Boya numarasini söylermisin peki ? Genel olarak 8 den aşağı tonlar koyultur saçını 8 tonlarında karamel al açık karamel gibi ve 30 volume kullan 2 3 boyamada renk oturur ve önce dip boya 20 dk.sonra uçları boya toplamda 30 35 dk.sonra yika saclarini[/QUOTE
tarcın bakırı sade kullan derim karıstırmadan. cunki tek basına cok hos bir rengi var suanki sacım bakır benimde konumdada resimlerim var
Palettenin tarçın bakırını mı yoksa nevacolor mu kullanıyorsunuz? Resim ekleme imkanınız var mı?tarcın bakırı sade kullan derim karıstırmadan. cunki tek basına cok hos bir rengi var suanki sacım bakır benimde konumdada resimlerim var
Okadar güzel gözüküyor ki kafamı karıştırmaya yetti bile :)ben sarı rengin uzerine tarcın bakır yaptıgım halde turuncu olmadımloreal tarcın bakırdı benim fakar aktı sacım sarı oldugundan.. yogun parlak bakır ile boyadım uzerine bu renk oldu