Kızlarr sizce hamilelik varmı? Lütfen yardım edin 🙏🏻

Arzuja2000

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
103
17
13
İstanbul
Merhaba kızlar. Fotolara bakarmısınız. 1 ci foto testin 5 ci dakkası 2 ci foto ise 10 cu dakkasında çektim. Sizce hamilelik varmı? Aynı zamanda duphaston ilacı kullanıyordum 1 haftalık. Dün ilaç bitti ve hala regl olmadım. Test yapdım böyle oldu. Sizce hamilelikmi?
Ps: bebek istiyorum ama 2 aydır adet olmuyorum. Adet düzensizliyim var yıllardır. 2 aydır evliyim.

ben fotoyu tıklamadan bakıyorum 2. çizgiyi görmeye çalışıyorum

sende iki fotoda da 2, çizgi görünüyor , inşallah doğrudur

Merhaba kızlar. Fotolara bakarmısınız. 1 ci foto testin 5 ci dakkası 2 ci foto ise 10 cu dakkasında çektim. Sizce hamilelik varmı? Aynı zamanda duphaston ilacı kullanıyordum 1 haftalık. Dün ilaç bitti ve hala regl olmadım. Test yapdım böyle oldu. Sizce hamilelikmi?
Ps: bebek istiyorum ama 2 aydır adet olmuyorum. Adet düzensizliyim var yıllardır. 2 aydır evliyim.
Gebelik testi markası nedir acaba bende adetten 2 gün önce bebe time testi yaptim ayni böyle çıktı ama adet oldum bence en iyisi kan vermek inşAllah hamilesinizdir 😘

Canım bence bi hastaneye gidip kan testi yaptır eğer emin olmıyorsan kesin cevaba öle ulaşırsın

Var gibi ama ikinci çizginin bu kadar kalın olması beni biraz düşündürdü sanki bozuk test gibi geldi bana emin olamadım inşallah kanda da yükselmeyi görürsünüz 🤲🏻

Back
X