Kizlarr testime bakar misiniz

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Adetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo

Eklentiler

• 20160826_100428-1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 141
cnm bence kan ver var gibi görünüyor idrarda çıktıysa kan da kesin çıkar..İnş hamilesindir sağlıcakla al kucağına bizlerede dua et

evet hamilelik var gibi gözüküyor, benim adetim bir hafta geçtiği halde böyle belirsizdi ama beş haftalık hamileydim kan testine göre :)

Test pozitif canım ama adet gününde tekrarla gecikir sen kan ver inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına :)

evet hamilelik var gibi gözüküyor, benim adetim bir hafta geçtiği halde böyle belirsizdi ama beş haftalık hamileydim kan testine göre :)
Ya benim ki garanti 2 haftalık vardir benimki daha gecmedi 10 gun once bi test yapmistim negatifti ama cok incelemedim .. Aksam bi baktim silik cizgi var onda .. Ben sok .. Sabah ta bunu yaptim iste

Ay ama adet tarihim gelmedi , bi onceki de kimyasal gebelik .. Daha sevinmedim bile ben :) folik asit var elimde iciyordum ama esim gitme diyor kiziyor yine acele ediyosun sen uzuluyosun sonra diyo
Ben bir hafta beklemedim valla ayni böyle cuma gunuydu yaptigimda c.tesi dvlete acile gittim yaptirdim kan tahlilini :) bir hafta dah bekleyemezdim hem.folik asit verir doktor gidin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…