İnşallah bir aksiilik olmaz sağlıkla alırsın kucağınıAllah razi olsun .. Bi tane kimyasal im var sevinemiyorum pek :)
Adetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo
hamilesin hayırlı olsun:) Allah kalbine göre versin,diger konudada cevap yazmıştım sana.Adetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo
bende haile olduğumda böyle silik gözükmüştü. bencede hamilesin ama mutlaka kan tehlilide yaptır.Adetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo
İnsallah oyledir canim benim Rabbim sanada nasip etsin insallah tez zamanda hayirlis saglikli bebek :)))cnm bence kan ver var gibi görünüyor idrarda çıktıysa kan da kesin çıkar..İnş hamilesindir sağlıcakla al kucağına bizlerede dua et
Ya benim ki garanti 2 haftalık vardirevet hamilelik var gibi gözüküyor, benim adetim bir hafta geçtiği halde böyle belirsizdi ama beş haftalık hamileydim kan testine göre :)
Allah razi olsun canim benimmm cok sagol .. Insallah dualarinizda unutmayin kimyasal olmasin:)hamilesin hayırlı olsun:) Allah kalbine göre versin,diger konudada cevap yazmıştım sana.
Adetim bi hafta gecsin oyle yaptirayim diyorum kan testini :)bende haile olduğumda böyle silik gözükmüştü. bencede hamilesin ama mutlaka kan tehlilide yaptır.
Allah razi olsun canimm.. Vallahi hep once isteyenlere icinde de bana diye dua ettim ben , insallah güzel Mevlam sanada hayirli saglikli bebek nasip etsinHAYIRLI OLSUN CANIM
bizede dua et ne olur.
Pozitif bende 3 gün kala yapmistim ayni cıktı sonra kan verdim netlesti iki gün sonra deger artinca doktora gittim hayırlı olsun.Adetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo
Pozitif görünüyor canım. 2.çizgi silik de olsa gayet görünüyorAdetime 3 gun var bugunden baska .. Test pozitif mi oluyo
razi olsun canimmm benimmm :) evet adetim gecsin yapacam insallah :)Test pozitif canım ama adet gününde tekrarla gecikir sen kan ver inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına :)
Ben bir hafta beklemedim valla ayni böyle cuma gunuydu yaptigimda c.tesi dvlete acile gittim yaptirdim kan tahlilini :) bir hafta dah bekleyemezdim hem.folik asit verir doktor gidin bence :)Adetim bi hafta gecsin oyle yaptirayim diyorum kan testini :)
Ben bir hafta beklemedim valla ayni böyle cuma gunuydu yaptigimda c.tesi dvlete acile gittim yaptirdim kan tahlilini :) bir hafta dah bekleyemezdim hem.folik asit verir doktor gidin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?