Neyden şüphelendiniz, belirtileriniz nelerdiAdetime daha 6 gün var şüphelendim o yüzden yaptım gözüküyor değil mi
Yumurtlama zamanından beri geçmeyen göğüs ağrım vardı dün akşam bir ara kasığıma sancı girdi sonra geçti bugün test yaptimNeyden şüphelendiniz, belirtileriniz nelerdi
O zaman 5 kala çıkması normal30 35 arası degisiyor canım
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de sizin gibi adet biriminden sonra 4 gün sonra gün boyu şiddetli bir kasık ağrısı vardı ve gün bitiminde pembe bir lekelenme oldu ağrı sonlandı ve daha bişey yok normale döndü sizinde öyle mi olduÜstteki dün akşam ustu yaptigim test alttakini yine dayanamayıp sabah yaptım sanki bir tık koyulaşma var gibi
Eki Görüntüle 3275150
Benim adet bitiminden birkaç gün sonra göğüs ağrım başladı kasık ağrım yoktu sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o günden beri göğüslerim hala aciyor 2 gündür kasik ağrım başladı az az neredeyse devamlı bir ağrı hassasiyet var bugün adetime 5 gün kaldıRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de sizin gibi adet biriminden sonra 4 gün sonra gün boyu şiddetli bir kasık ağrısı vardı ve gün bitiminde pembe bir lekelenme oldu ağrı sonlandı ve daha bişey yok normale döndü sizinde öyle mi oldu
Özel olacak amaBenim adet bitiminden birkaç gün sonra göğüs ağrım başladı kasık ağrım yoktu sanırım adet bitiminden sonra yumurtlama oldu o günden beri göğüslerim hala aciyor 2 gündür kasik ağrım başladı az az neredeyse devamlı bir ağrı hassasiyet var bugün adetime 5 gün kaldı
Adet bitiminin ertesi günü oldu 1 temmuz da o tarihten 12 temmuza kadar gün aşırı olduÖzel olacak amaAdet bitiminden hemen sonra ilişki oldu mu
Benim sadece adet biriminin ertesi günü oldu daha da olmadıAdet bitiminin ertesi günü oldu 1 temmuz da o tarihten 12 temmuza kadar gün aşırı oldu12 temmuzdan sonra kavgaliydik bir süre olmadı zaten muhtemelen yumurtlama da 10 11 temmuzda oldu dün de idrar testinde öğrendim
İdrarda gorebilmen için sanırım 2 hafta filan geçmesi lazım çıkmayabilir. Yasin kaç ?Benim sadece adet biriminin ertesi günü oldu daha da olmadıhayırlısı artık bende yarın yapayım am
Yaş 42İdrarda gorebilmen için sanırım 2 hafta filan geçmesi lazım çıkmayabilir. Yasin kaç ?
Hayır olmadı hala uyandım bir heyecanla baktım çıkmamış halaYaş 42kan sonucunuz belli oldu mu
Belli oldu mu ve kaset testi ne zaman yaptınızHayır olmadı hala uyandım bir heyecanla baktım çıkmamış hala
Maşallah gözünüz aydınKaset testi 2 gün önce yaptım adetime 6 gün varken kan tahlilini de adetime 5 gün varken yaptırdım
Ben lekelenme yaşamadım canimMaşallah gözünüz aydınRabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın çok soru soruyorum ama kader testi lekelenme bitiminden hemen sonra mı yaptınız
Büyüyoruz galiba bugün ki testim bu da Allah isteyen herkese yaşatsınMaşallah gözünüz aydınRabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın çok soru soruyorum ama kader testi lekelenme bitiminden hemen sonra mı yaptınız
AminnBüyüyoruz galiba bugün ki testim bu da Allah isteyen herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?