• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr yardım edin lütfen!

gul0625

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
96
Ankara
Kızlar bana fikir verin çok ihtiyacım var.2,5 yıllık evliyim.1 yıl önce eşim idda oynadığını (internet üzerinden usd ile) ve kredi kartlarından 3000tl borç yaptığını söyledi.ailesi ile görüştüm 800 tlsini verdiler.Kredi çekip kredi kartlarının borçlarını kapattım karttları kırdım. bu arada ben bebek tedavisi görüyorum ve hsg aşılama derken maaşım hem eve hem hastane masraflarına yetişmiyor.Tüm yük omuzlarımda. eşim çalışmıyordu evlendik evleneli 1 ay oldu işe başlayalı.Ben para lafı etmediğim halde kayınvaldemlere her gittiğimde oğullarına düzenli olarak verdikleri paradan bahsettikleri için geçen ay kayınvaldem ile tartıştım yalan söylüyosunuz die.Şüphelendim Meğer eşim kartın birinde int.bank.açık olduğu içn tekrar oynamış ve aylık 700 tl ödüyor geçen hafta int.hesap ekstiresini buldum.Şimdi ben napıyım??:gitme:

cok zor bi durum ya allah yardimcin olsun.
hastalikmi bu iddaa esinle konustunmu

cok zor bi durum ya allah yardimcin olsun.
hastalikmi bu iddaa esinle konustunmu

Sağol canım.konuştum sürekli söz veriyo bidaha yapmıycam çalışmıyodum boştaydım ondan die.artık borçlarımı kapatcam oynamıycam dio.ailesinin haberi yok kayınpederime söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorum.ailesi zannediyo ki biz oğlumuza çalışmıyor kattkıda bulunuyoruz gelin bişey yapmıyor ama hesap ekstiresi bende çok bunaldım artık..

inanmıyorum ya kandırmıs sizi hiç sevmem bu sorumsuz erkekleri ya konuşmuşsun söz vermiş sanırım sende tepkini göster canım anlasın hatasını

esinle konus bence ben seninle bas edemiyorum artik de dogru babanin yanina gidiyorum de o zaman ne yapicak acaba.esinin ailesi cok anlayissiz anlasilan sen okadar yap et yine yapmiyorsun desinler alsanaalsanasmile
bide bebek icin ugrasiyorsun canim ya.
kocan cok sorumsuz.

inanmıyorum ya kandırmıs sizi hiç sevmem bu sorumsuz erkekleri ya konuşmuşsun söz vermiş sanırım sende tepkini göster canım anlasın hatasını

Doğru söylüyosunuz.Babasıyla konuşayım diyorum. şimdi ailem duyarsa evliliğim biter.Sizce ne yapmalıyım?

Doğru söylüyosunuz.Babasıyla konuşayım diyorum. şimdi ailem duyarsa evliliğim biter.Sizce ne yapmalıyım?

eğer sen ayrılmak istemiyorsan ailene söyleme ilk önce kartını tamamen kapattır yada al eşinide birlikte gidin kapattırın eşinede sana süre verdim eğer bitirmezsen bu oyunu hersey biter de ama kararlı oldugunu görsun bakalım ne yapacak

esinle konus bence ben seninle bas edemiyorum artik de dogru babanin yanina gidiyorum de o zaman ne yapicak acaba.esinin ailesi cok anlayissiz anlasilan sen okadar yap et yine yapmiyorsun desinler alsanaalsanasmile
bide bebek icin ugrasiyorsun canim ya.
kocan cok sorumsuz.

Kendime bile itiraf ademiyorum ama eşim gerçekten sorumsuz.. O günden sonra bebek için tedaviyi bıraktım.önümüzdeki ay borçlarının kapatcanı söyledi ayın 15 ini bekliyorum

eğer sen ayrılmak istemiyorsan ailene söyleme ilk önce kartını tamamen kapattır yada al eşinide birlikte gidin kapattırın eşinede sana süre verdim eğer bitirmezsen bu oyunu hersey biter de ama kararlı oldugunu görsun bakalım ne yapacak

Teşekkürler canım destek oldun.
Bunları ona söyledim son şansın dedim.Söz verdi..bekliyorum.

Kendime bile itiraf ademiyorum ama eşim gerçekten sorumsuz.. O günden sonra bebek için tedaviyi bıraktım.önümüzdeki ay borçlarının kapatcanı söyledi ayın 15 ini bekliyorum

esini cok iyi takip etmen lazim canim bu hastaliktan biran önce kurtulmali.
bebek icin tedaviyi ertelemen bence cok iyi olmusolumunekankayizsmile

Bazı şeylerin nedeni vardır mutlaka. Çocuğun olmuyorsa bu işaret olabilir mi? Böyle sorumsuzluklar yapan insandan bebek sahibi olmaman gerekiyordur belki de. Eşinin düzelmesi şart. Ama sorumsuzluk genetiktir. Ailesine baktığında annesi veya babasından birinin sorumsuz olduğunu görebilirsin. Ne diyor peki söyledin mi canım bildiğini?

üzüldüm sizin için.
ben de iddaa oynuyorum internet üzerinden :( bu önüne geçilmesi zor bir durum, kazanamadıkça daha çok oynayasım geliyor. sevgilim de kızıyor artık kumarbaz oldun başıma diye :( umarım eşiniz verdiği sözde durabilir, bence parasını elinden alın.

cnm bu tarz oyunlar bir hastalık ve uyuşturucu gibi alkol gibi tedavi olmak gerekiyor benimde eşim öyle ama ikna olmuyor tedaviye

Back
X