kızlarr yardım edin lütfenn:(

çokk saoll sevdee:) çok tşk ederim hepinize kızlar bu arada bi iyi haber daha annesi duymamışş beni kızdırmak için öyle söylrmiş çok sevindimm bunaakaydirigubbakcemile2

ben sana demiştim dimi ama bana sor kızım ilişki uzmanı var karşındabayanssulusmile

Canım en başından söyleyim, ben sadece ilk yazdığın yazıya bakarak cevap vereceğim. Sen gene az yapmışsın. Benim zamanında yaptıklarımı bir görsen ohoooo bu neymiş yanında ya dersin kaydirigubbakcemile3 Sakin ol cnm. Ama şunuda uygulamaya başla, hatta beraber başlayalım. Şu sinirli huyumuzu hemen yenmeye çalışalım. Bak erkek arkadaşım hep der ki; "sinirlenebilirsin ama aşkımızı zedelememek için bu siniri kontrol etmek zorundayız. Çok mu sinirlendin? Hemen o an sus ve zorlada olsa bana güzel bir şey söyle. Peki canım, peki hayatım de. Biraz sakinleşmeye kendinle kalmaya çalış. Ve böyle yaparsan eminim ki Do_You_Wanna biz hep birbirimizin olucaz ve çok mutlu olucaz."

Yapabildim mi peki? Yok Hayır, daha yapamadım. Ama azimliyim, mutlaka yapıcam.

bende başlayım yaaaaaaaa sizle valla az önce yine tartıştık çok sinirliyim bende kontrol edemiyorum bi tek sorun şu sinirim ya

bende başlayım yaaaaaaaa sizle valla az önce yine tartıştık çok sinirliyim bende kontrol edemiyorum bi tek sorun şu sinirim ya

Başlayalım cnm. Üç dedikten sonra sakinleşiyoruz hatta sinir bozucu bir sessizliğe gömülüyoruz. Onlar düşünsün bunlar nie artık sinirlenmiyor diye opuyorumnanaktan

Canım en başından söyleyim, ben sadece ilk yazdığın yazıya bakarak cevap vereceğim. Sen gene az yapmışsın. Benim zamanında yaptıklarımı bir görsen ohoooo bu neymiş yanında ya dersin kaydirigubbakcemile3 Sakin ol cnm. Ama şunuda uygulamaya başla, hatta beraber başlayalım. Şu sinirli huyumuzu hemen yenmeye çalışalım. Bak erkek arkadaşım hep der ki; "sinirlenebilirsin ama aşkımızı zedelememek için bu siniri kontrol etmek zorundayız. Çok mu sinirlendin? Hemen o an sus ve zorlada olsa bana güzel bir şey söyle. Peki canım, peki hayatım de. Biraz sakinleşmeye kendinle kalmaya çalış. Ve böyle yaparsan eminim ki Do_You_Wanna biz hep birbirimizin olucaz ve çok mutlu olucaz."

Yapabildim mi peki? Yok Hayır, daha yapamadım. Ama azimliyim, mutlaka yapıcam.

çok saoll cnmm ama gerçekten çok zor ama denicemm hadi hep beraber deniyelim sinirlendiğimizde

çok basit şeylerden çıkıyo ya tartışma benim nişanlım polis bi gece bi gündüzçalışıyo konuşamıyoruz evdeykende uyuyo malum
işe gtmeden ara dedim beni metro durağında aramış daha 2 dk konuşamadan geldi ve bindi e ordada çekmiyo sinir oldum büsürü mesaj attım

kaydirigubbakcemile3 Benimkide gece abisinin dükkanını kapamaya gitti. Vay efendim niye gidiyosunda, saat tutuyorumda ohooo bi ton laf duydu benden çocuk. Ama çok seviyo beni hemencecik affediyo. Tabi altını çize çize söyledi bir daha yaparsan bu kadar sabırlı davranmam dedi. Pıstım kaldım kaydirigubbakcemile3

sende iyimsiisn valla bu konuda opuyorumnanaktan şaka bi yana böyle yapmaya devam edersek herifler elimizden kaçacak mafoldumben

Dün varyaa öle bi hal aldımki. Gayet olumlu ve pozitif oldum. Süperdim. Herşeye iyi yaklaştım. Arkadaşı var bizimkinin karşı evde oturuyomuş hemen. Çocuğunda benim yaşımda kız kardeşi var. Benimki her hafta salı gidtmeye başladı bunlar yok pc yi yeni aldılarda, şölede bölede diye. Neyse dün geldi okuldan eve gayet düzgünce aşkım şu iş gitmem lazım senden izin istiyorum veriyomusun bidenem dedi. Bende izin isteme lafa girince üzüldüm. Est aşkım tabiki ne demek dedim. Ki onlarıda 1 saate yakın rahatsız etmedim. Ama kıskanıyorum bu arada kaydirigubbakcemile3 Neyse yapacağı şeyde bir dvd çekmekti haa. Ama abime sordum iso dosyasımı ne lazımmış 1.5 saat yakın zaman alabiliyomuş. Neyse bizimkine msj attım. Canım naptınız diye. Bu arada deniyorum bakalım hemencecik cevap verecekmi diye. Hemen verdi opuyorumnanaktan Bende tamam işine bak cnm kusura bakma rahatsız ettim için dedim. Annemede söledim. Annem yüzüme varya bi dik dik baktıki. Vay efendim gıcıklanmıştıda. Oraya nie zırt pırt gişdiyomuşta. 2 saat oldu bende gıcıklandım. Hemen msj attım gel cnm eve diye. Hemencecik geldi. Canım aşkım opuyorumnanaktan Baya konuştuk yani mesajlaştık 12 ye kadar. Sonra iyigeceler diyip ikimizde yattık. Annem tepemde söyleniyo, yüzü asılmış vaziyette. Bu işte bişe var. Nie böle diye. Sen tut uyuyan adamı uyandır kaydirigubbakcemile3 Aşkım bana gece gece bi kızdıki abooow korkudan yatağa yapıştım valla. Sabahta azcık tavır yaptı ama gönlünü aldım prensimin kaydirigubbakcemile3

BU KADAR DERT ETME HATALI OLAN O SAKIN ARAMA MESAJ ATMA HİÇ Bİ ŞEKILDE EMİN OL O ATICAKTIR SANA MESAJ UNUTMA KACAN KOVALANIR CANM :1hug:

sevgili oldunuza göre sen onu o seni çok ıyı tanıyordur.evet sana çok kırılmıştır ama o sözlerı sinirlendiğin için dediğini bilir ve senin özür dilemenle herşey yolunagirecektir.Hem ortada bir problem varsa bu sadece tek tarafın yüzünden değildir her ıkı tarafında hatalı oldugu seyler var bence.
annesıne gelınce dedıne gore senı tanıyor ve çok sevıyormus evet anne olarak evladına hakaret etmene kızmıstır ama senı tanıdına gore bu kadar kolay silip nefret boyutuna gelmez.
önce oğlundan özür dile gönlunu al sonrada annesıyle konus.
birbirinizi gerçekten seviyorsanız hersey yoluna gırecektır.

değerli arkadaşım içini boşaltmışsın işte rahatlamışsın daha ne istiyon güzel kardeşim çok derinsin abi harbi çok derinsin nerene sığdırıyon bu kadar şiiri şarkıyı özü sözü anlamıyom şimdiki gençleri helal olsun sana korkma aşksız kalmazsın anladığım sende numara çok boş bırakmazlar sazanda çok memlekette yapışkan sümüklüde çok ama değerlerin çok senin inşallah değerini bilen duygularının hakkını veren KALıTELı bir kalbi güzele rastlarsın dostum anneleri üzmeyelim...

Back
X