kızlarr yardım edin lütfenn:(

çıok tşk ederim arkadaşlar yorumalrınız için evet bende bi güvensizlik sorunu var farkındayım ama kendimi kontrol edemiyorum sanırım sevdiğim insanları kaybetmemek için bunu biran önce öğrenmem gerekiyo.

Ama diye bir şey yok... ama deme... bu amalar mahvediyor hayatımızı, ardına saklandığımızı zannediyoruz bu ama'ların gel gör ki her yerimiz açıkta.

Ama yok... çaba var, çabalamak, istemek ve sonunda başarmak var, korkma hayat o kadar da gaddar değil, sen çabaladıktan sonra o da sana istediğin mutluluğu verir...

Ama diye bir şey yok... ama deme... bu amalar mahvediyor hayatımızı, ardına saklandığımızı zannediyoruz bu ama'ların gel gör ki her yerimiz açıkta.

Ama yok... çaba var, çabalamak, istemek ve sonunda başarmak var, korkma hayat o kadar da gaddar değil, sen çabaladıktan sonra o da sana istediğin mutluluğu verir...

çok saol arkadaşım sayenizd kendimi yalnız hissetmekten kurtuldum destekleriniz için teşekkür ederimm biraz önce bi arkadaşla konuştum onla konuşmuş bugün çok kızgındı morali çok bozuktu beni tersledi hep dedi bende iyice çekindim şimdi aramayaeyvahedigeldismile

Ama bir şekilde araman gerek işte, sonuçta bir özür borçlusun, sen geciktirdikçe daha çok sinirlenecek, üzülecektir. Bi an önce ara da bari olsun bitsin ne olacaksa, böyle de daha çok yıpranırsın.

oy benim hemşerim neye kafayı takımış ööyle.(üzüzlme sen..düzelirrr..seviyosan çok 3 yıl da çıkmısan ara gönlünü al...seni kıskanıyorum ondan sinnirili konuşştum dee..ama aradaki temell ğüvensizliğin sebebeii nedir.yanii sevgilin daha önce bii çapkınlık yada bii flört bakış ynaiii bişeyinimi yakaladın...ondanmı güveensizsin aşkım...barış hadiii...büyütmeyin..anneide duymussa tabi hoş bişe degil..ama dduyduysada yapılcak bişe yok....bilmiyorumkismile

oy benim hemşerim neye kafayı takımış ööyle.(üzüzlme sen..düzelirrr..seviyosan çok 3 yıl da çıkmısan ara gönlünü al...seni kıskanıyorum ondan sinnirili konuşştum dee..ama aradaki temell ğüvensizliğin sebebeii nedir.yanii sevgilin daha önce bii çapkınlık yada bii flört bakış ynaiii bişeyinimi yakaladın...ondanmı güveensizsin aşkım...barış hadiii...büyütmeyin..anneide duymussa tabi hoş bişe degil..ama dduyduysada yapılcak bişe yok....bilmiyorumkismile[/QUO

yok cnm çapkınlık falan değilde öyle ufak tefek yalanlar işte güveni srsann

Ama bir şekilde araman gerek işte, sonuçta bir özür borçlusun, sen geciktirdikçe daha çok sinirlenecek, üzülecektir. Bi an önce ara da bari olsun bitsin ne olacaksa, böyle de daha çok yıpranırsın.

bende yüzyüze konuşmak daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum aramaktansa siz ne dersiniz hangisini yapıyım sizce

Yüz yüze görüşebilme şansınız varsa yüzyüze konuşmayı deneyin, eger yoksa arayıp konusun bence. Ne hissediyorsanız söyleyin, anlayışla karşılayabilir bu kadar zaman yaşanan bir beraberlik var sonuçta.
Ama güven sorununuzu halletmesseniz eğer ilerleyen günlerde daha önemli sorunlar yaratabilirsiniz. Yanlız arayı fazla açmadan konuşmalısınız.

Yüz yüze görüşebilme şansınız varsa yüzyüze konuşmayı deneyin, eger yoksa arayıp konusun bence. Ne hissediyorsanız söyleyin, anlayışla karşılayabilir bu kadar zaman yaşanan bir beraberlik var sonuçta.
Ama güven sorununuzu halletmesseniz eğer ilerleyen günlerde daha önemli sorunlar yaratabilirsiniz. Yanlız arayı fazla açmadan konuşmalısınız.

pazar günü yüz yüze görüşebilirm sizce beklemeleimiyim ozamana kadarr

unuturmuyum sizi hiç kötü zamanımda destek oldunuzzopuyorumnanaktan daha araamdım yarın yüz yüze konuşucam mutlaka haberdar ederim sizibilmiyorumkismile

bir telefon acmama olayına bu kadar sinir yaparsan daha buyuk sorunlarda nasıl sakin davranacaksın annesi duymussa sen adinin birisin lafını falan kızar ve kızmakda da cok haklı bence..sende cok abartmıssın telefonu acmayan adama adinin birisin denirmi bence bu huyunu degistir yoksa kaybedersin erkek arkadasınıda

bir telefon acmama olayına bu kadar sinir yaparsan daha buyuk sorunlarda nasıl sakin davranacaksın annesi duymussa sen adinin birisin lafını falan kızar ve kızmakda da cok haklı bence..sende cok abartmıssın telefonu acmayan adama adinin birisin denirmi bence bu huyunu degistir yoksa kaybedersin erkek arkadasınıda

evet haklsıın işte öfkeyle söylediklerini duymuyo insan

umarım bu huyunu kontrol altına alabilirsin canım kızdıgında sinirlendiginde tek basına kalabilcegin bir yere git ofkeyle hareket etme sakinles ondan sonra ara..sonra uzulursun bak simdi oldugu gibi zaman zaman hepimiz yapıyorus ama alıskanlık olmaması gerekir..erkek arkadasınlada konus sakin sakin halledersiniz problemlerinizi

Back
X