moralim çok bozuk çok üzgünüm sevgilimle fena tartıştık bu sefer bitti sanırım ben olayın başına döniyim dün erkek arkadaşımı aradım 2 saat boyunca telefonunu açmadı benm bu konuda çok hassas oldumu biliyo deliye döndüm açtı telefonu sessizde unutmuşum ailecek gezmeye gitmiştik dedi ben bağırdım çağırdım tabi çok kızmıştım daha önceden bi iki yalanını yakaladıım için güvenim sarşılmıştı yanında annesi varmış benim dediim her şeyi duymuş ben kızınca tutamam kendimi ağzıma geleni saydım sen adinin birsin falan offf bunların hepsini duymuş kdın sonra telefonu kapattım dünden beri hiç konuşmadık bugün ben ikmiizin bi arkadaşına aramız kötü konuşmuyorz demiştim çünkü o kişi erkek arkadaşımı arayıp bişey sormamı isticekti o kişide gidip erkek arkadaşıma noldu falan diye sormuş o da bana biraz önce msnden yazdı sen başkalarına özleimizi niye anlatıosun diye bende senden bişey isticekti bende söylemek zorunda kaldım dedim bu kadar bi konuşma geçti ben şimdi napcamm ya bi akıl verin nolur anneside beni tanır ve çok severdi ama artık nefret ediyodurr eminimmmmsenağlamasenağlamasenağlama