Böyle bi eşle işin zor ..öNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASINEŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM
öyle deme,, Alalh yoluna koyar.Allahım sana havale ediyorum sen doğrusunu bilirsin de..ama en güzel günlerini mahvetme..pes etme ama kendi içinde bunu kabullenmeye çalış. Allahm yardmcın olsun..bENIM AİLEM İSE BUNLARDAN HABERSİZ TORUNU İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR CUNKU İLK TORUUNLARII ÇOK HEVESLİLERRR EŞİM DOĞUM YAPTIGINDA BILE BENIM ANNEM KALACAK SENIN YANINDA SIMDIDEN ANNENGİLE SÖYLEE DİYORR DUA EDİYORUM BAŞKA ÇIKIŞ YOLUM YOK KENDIMI COK GUCSUZ HISSEDIYORUM
Bence esas sorun esinizin bencil olmasi.anlayissiz ve egoist olmasi.DAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR
Çok tşk ederım canım çok çok çok inan dediğini yapıCAM AKŞAMBenim ki geçen gün gelmiş iste oglan olursa babamın adini koycam dedi ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bende dedimki neden
esim: soy devam etsin
ben:ssoy adla degil soyisimle devam eder
ben o kadar kusayim kanamam olsun agrim olsun totom ignelerden delik deşik olsun sen tek başına karar ver oldu canim.hayata yeni birey getiriyom yeni isim istiyorum sen babanin adiyla seslenirken benim cekecegim acıları dusunuyonmu dedim.ben babamin acisini kalbime gomemisken.eger cok istiyorsan ver ama bizi kaybedersin dedim.kimsenin babasinin adını cocuguma veremem kendi babam dahil çünkü babamın öldüğünü kabullenemedim ben daha.Ismi sen ver ama yeni isim olsun dedim.
Esim:ttamam tamam sen nasil istiyorsan dedi.
ZItlasmadim ama kendimi de ezdirmedim.
Esine duygularını anlatamiyorsan mektup yazarak denesen olmaz mi kendini 2.planda hissetigini onceden sana deger verdigini ama artik degistigini seni coj uzdugunu bu durumun.veya acikca anlatsan dinlemezmi?Duygularımi esime anlatmasaydim belki o da inatlasirdi ama kalbimde ne varsa döktüm belki sende de ise yarar.
Esine kalbini acmayi dene olmazmi farklı stratejiler bakarsin Canım olmazsa.
Istifa edicemöNCELİKLEE BEN MEMURUM ÇALIŞIYORUM. ŞU AN HAMİLEYİM EŞİMLEE ŞİMDİDEN BEBEĞE KİM BAKICAK DİYE TARTSMAYA BASLADIK. O KENDI ANNESİ BAKSIN ISTIYOR BEN DE DOLAYISIYLA KENDI ANNEM. KAYINVALİDEM YENI EVLİYKEN BANA ÇOK ÇEKTİRDİ HATTA EŞİMLE BOŞANMA EVRESİ BİLE YASADIK ONUN YUZUNDEN KAYINVALİDEMİN AGZI BOZUK BIRAZ VE BEN BEBEĞİM ÖYLE LAFLAR DUYSUN İSTEMEDİĞİİM İÇİN BAKMASINI ISTEMIYORUM YOKSAA BİRAZ O BAKAR BİRAZ BENIM ANNEM DERİM AMA İNANNIN AGZI ÇOK BOZUK NORMAL BISEYMIŞ GİBİ SÖYLER BEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER DUYMASINEŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ BEN DEE KİM MUSAİTSE O BAKAR DEDIM . SEN UNUT DEDI BENIM ANNEM BAKACAK DEDI BEN DE SİNİRLENDİM HİÇ KONUSMADIM KÜSTÜM KENDI DE SONRA BANA SEN DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM ANNEM BAKACAK İSTER KABUL EDER MUTLU OLURSUN İSTERSEN KABUL ETMEZ BÖYLE TARTISIR İKİMİZİ DE SIKINTIYA SOKARSIN DIYOR.. BEN NAPICAMMM
DİK KAFALI OLMAA BENI DINLESEN SENI COK MUTLU EDERIM
EŞİM BU SABAH AİLENE SÖLEE HEVESLENMESİNLER ANNEM BAKACAK DEDİ
Cokmu ariyorsunuz blyle tipleri ? Velihatmis. Acayip gulme geldi resmen.DAHAA BEBEK DOĞMADAN BUNLARI TARTISMAYA BAŞLADIK ÇOK STRES OLUYORUM KIZLAR YAA BENIM AİLEMİ EŞİM SAYMIYOR TEK ERKEĞİM BEN DİYOR BENIM ÇOCUGUMU BENIM AİLEM YETİŞTİRCEK ONLARIN VELİAHTI DIYOR
ALLAH RAZI OLSUN INŞALLAH DUA İLEE...Allah seni ve bebegini feraha çıkarır inşallah canim.
Agzi bozuk bir kraliyet ailesi :)veliaht ne ya? eşiniz kraliyet ailesinden olduğunu sanıyor herhalde.
ağzı bozuksa çocuğu düzgün yetiştiremez, pes etmeyin. kendi anneniz baksın çocuğa. bu erkekler de bebek bakımına bile karışıyor.
KENDINI BEGENMEYEN INSAN VAR MIDIR CANIM YA DA KENDI HATALARINI GÖREN INSAN BENCEE YOKAgzi bozuk bir kraliyet ailesi :)
Cok soylular ya onlarin kufurleri bile ozeldir eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?