Sevgilimlee her derdimi paylasirim ederim az önce tartistik saçma sapan bir sey yüzünden hiç arkadasim olmadigi icin anlatacak kimsemde yok o yüzden buraya yazmak istedim bagirmaya baslayinca bana bagirmadan konus dedim yine bagirmaya devam etti böyle konusacaksan kapatalim sonra konusalim dedim tamam dedi kapatti cok zoruma gitti agladim resmen
adam belli ki o an icin sakinlesememis ve kapatmış. .siz şimdi bunun için yeni bir tartışma çıkabilir düşüncenizi kafanızda çıkarın ve tartışma sebebiniz neyse sakinlesince onu çözün. ..
offf daraldım yeminle kadın olduğumuz halde kendimizi bile anlayamıyoruz ne garip.en güzeli zaten çiftlerin sinirliyken konuşmaması.sonra konuşalım demişsin oda kapatmış pekte iyi olmuş.yoksa tartışma kavgaya dönüşürdü.bizde tartışınca eşimle o başka odaya gider ben başka odaya..ilk sakinleşen ötekinin yanına gelir.en güzeli bu
offf daraldım yeminle kadın olduğumuz halde kendimizi bile anlayamıyoruz ne garip.en güzeli zaten çiftlerin sinirliyken konuşmaması.sonra konuşalım demişsin oda kapatmış pekte iyi olmuş.yoksa tartışma kavgaya dönüşürdü.bizde tartışınca eşimle o başka odaya gider ben başka odaya..ilk sakinleşen ötekinin yanına gelir.en güzeli bu