kızlarr yorum yapın lütfenn....

x1x1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
227
1
68
Burdur
biz sevgilimle yaklaşık olarak 2 ay önce ayrıldık ven ben onu hiç unutamadım ayrılmayın ben istedim istedim o kabul etmedi en sonunda tamam dedi ve bitirdi ven onsuzluk bana çok acı verdi günlerce aradım msj attım hayır dedi sen istediğin için bende istiyorum artık bitti dedi... biz ciddi düşünüyorduk 3 yıldır çıkıyoruz ama sın zamanlarda ben ya bitirelim yada evlenelim dedim oda işlerimi halletmeden evlenemem dedi bekle dedi hatta yalvardı bende yapamam dedim yıllardır bekliyorum dedim yoruldum... ve bikaç gün önce ben yine aradım ben istemiyoruz zamana bırakalım zaman ne getirir bilemeyiz felan dedi... bende ama seni istemiyorum gibi cümleler kurdu... bende madem öyle çıkıp gidiyorum hayatından telefon numaramıda değiştiriyorum artık bitti dedim ve hattı kırdım attım sizce doğru mu yapmışım???? biraz bana ulaşamasın belki düzelir diye yaptımm...

Bence iyi yapmısın bosver.Ulaşamasın sana ulaşsada süründür azcık aklı basına gelsin.Bir de barışırsanız evlenelim diye tutturma cocuga.Ya ben hiç anlamıyorum zaten bu işlerde bayan olarak bizim nazlanmamız gerekirken niye evlenelim diye tutturan taraf bayan oluyor hiç anlamıyorum.

ben ya evlenelim ya bitirelim iki iyiliğin biri dedim o zaman istedi ben dayanamadım iyi olmuş de mi hattı kırmam kırmadan önce hattı kırıyorum kapatıyorum asıl bundan sonra bitti dedim.

ne yaparsan, ne istersen iste kararlarında kararlı ol.
Bu seni daha asil yapar.
Aksi takdirde ne istediğini bilmeyen biri olarak algılanırsın.
Sevdiğin insan gayet haklı bu durumda.
Bekle demiş, ha deyince herşey olmaz. Hayat o kadar kolaymı?
Bu saatten sonra onu arama. Kararlı ol.
Gelmesini de bekleme. Terkeden sensin...

Hemşeriymişizde :) Neyse sanmam ki erkekler hoşlansın bu hareketlerden bi arkadaşın dediği gibi ne karar verirsen ver ama arkasında ol.

ee belkide hiç aramıcak nerden bılıosun sen onumu bekliceksın gün içinde ınsan neler yasıyo ve nelerlee karşılaşıyo

canım benim yaa anlıyorum ben seni sen blöf yapmışsın ama istediğin doğrultuda ilerlememiş.. 3 yıllık ilişkiyi severken silip atmak çok zor haklısın.. sen daha iyi tanırsın erkek arkadaşını benimkide çok sinirlenince ben arayana kadar arama der bitti artık der numarımı degıstırırım ararsan bıle der:2: çok üzücü bişey ama ben onu tanıyorum suyuna gıderım ıkna ederim ayrılmayız.. eğer ayrılsak bile bağları asla koparmam bı sekılde benden haberdar olmasını sağlarım.. başka face açtım bı keresınde kız adresı yazdım buna sohbet ettm ayrıydık o zaman. konuyu sevgılıye getırdım varmı dedım ayrıldık dedı sevıyosa ayrılmayın sevenı nerden bulacaksın vs vs daldım olaya sonra noldu hep ben hep ben aklı benımle mesgul olsun benden bahsedılsın mutlaka ki unutmasın beni asla irtibatı koparma derim ben sana uzaklaşmayın hani konuşmuyo bıle olsan bı sekılde senden haberdar olsun unutmasın

nasıl yapıcam hattıda kapattırdım artık beni ararsa böle bi numara yok dicekkkkkkkkk.... ben napıcam bi süre kafamızı dinleyip ALLAH a bırakmak en doğrusu sanırım.

yıllarca asker yolu gözledim sabrım tükendii daha ne kadar beklicektimm dayanamadım...

Hattının yedeğini çıkartabiliyorsun. Eğer pişman olduysan tekrar çıkar hattını. Tabi üstünden çok geçmediyse.

erkekleri evlilik konusunda çok sıkmamak lazım helede bir bayansan. senin kaçman lazım ki o seni kovalasın. blöf yapmaya çalışmışsın ama becerememişsin keşke hiç yapmasaydın. bence oda istemyiroum dediyse erkeklerde pek öyle blöf olmaz daha gerçekçiler. geri dönüşü zor olur gibime geliyo. hakkında hayırlısı canım. hattını tekrar çıkarttırma bence 3 senelik ilişkiniz varsa muhakkak sana ulaşmak istese telden başka yöntemlerlede başvurabilri. sen yeterli istikrarlı ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…