Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayirrrEvli olan mi gene?
Şükür, ekleme uğraşma, aklında olsan on kere arar bulurdu.Hayirrr
Selam vermemiş, konuşmamış. Sessiz sinema oynayarak olmaz bu işler. Belki sana doğru bakmamış sen öyle sanmışsındır. Her yoldan geçen bize bakana " acaba bana ilgisi var mı" desek işimiz yaş.Bugun eskiden hoslandigjm kisiyle karsilastik uzun zaman sonra. bir ara bakti bir kac saniye. Acaba ilgisi varmidir? Birde sosyal medyadan tekrardan eklemek sacmami olur ?
Böyle şeylerden anlam çıkarma. Gözleri kapalı olmadığı sürece her yere her şeye bakar insan. Sosyal medyadan eklemek hem de nasıl saçma olur. İlgisi olsa gelir konuşurdu.Bugun eskiden hoslandigjm kisiyle karsilastik uzun zaman sonra. bir ara bakti bir kac saniye. Acaba ilgisi varmidir? Birde sosyal medyadan tekrardan eklemek sacmami olur ?
Arkadaslari vardi ama evet konusmuslugumuz yok.Selam vermemiş, konuşmamış. Sessiz sinema oynayarak olmaz bu işler. Belki sana doğru bakmamış sen öyle sanmışsındır. Her yoldan geçen bize bakana " acaba bana ilgisi var mı" desek işimiz yaş.
Eklemen saçma olur , boşver. Kendisi konuşmak istese eklerdi , bir şekilde ulaşırdı.Arkadaslari vardi ama evet konusmuslugumuz yok.
Bir gecmisimiz var ama :)Bir kaç saniye bakınca ilgi varmıdır die konu mu açılır bacım ?
Bir selam bile vermemiş amaBir gecmisimiz var ama :)
Canımın içi seni üzmek istemem ama insan eski evinin önünden geçerken bile durup bi müddet bakıyor. Evet eski günler anılar vb. Ama kimse eski evini gördü diye düzenini bozup oraya taşınmıyor.Bir gecmisimiz var ama :)
Nedir o geçmiş ? Uzaktan uzağa bakışmak mı ?Bir gecmisimiz var ama :)
Evet.Nedir o geçmiş ? Uzaktan uzağa bakışmak mı ?
Ben de eski sevgilin diye yorum yapıyorum te Allah'ım. Çocuğun önceden de seninle alakası yok yani..