• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlarr

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy

korkutmak istemem ama ilgi azaldımı altından başka şeyler çıkıyor iyi gözlemle derim ben canım:50:

ilişki kaç yıllık ?:51:
bıkmışlık mı var ? :ssz:
genel yapısı mı böyle ? :51:
nasıl bilelim burdan simdi :ssz:

özleyin birbiriniz biraz ..:40:
değişik şeyler yapın .. :12:
düzelir, psikolojiktir .. :34:

Bende ayni seyi dusundum biliyo musun ? Kalplerimiz bir herhal hahah :))) bbende ara verelim dedim dun gece attigi mesajlara cevapta atmadim bide biz her Allahin gunu sabahtan aksama kadar birlikte olan sevgiliyiz belkide bikti sikildi diyorum. Bazen ben bile keske bugun bulusmasak diyorum icimden ama olmuyor tabi

Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy

Eşimle zamanında aynı iş yerinde çalışırken olmustu o dediğin. evde görüyorsun işte görüyorsun. ayrıca bayanlı erkekli bir tekstil konfeksiyonundaydık eşim sürekli "sana ne dedi o lavuk sen ne cevap verdin niye cevap veriyorsun kızım sen benı hasta mı edicen?" bununla beraber ben " oohhhh kadriyeylede iyi güldünüz haaa oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın ne var o kadar gülünecek ben bilmiyorum."

yani aslında demek istediğim birbirmizi çok sıktığımız için artık ilgisiz olmuştuk. Suan farklı iş yerlerindeyiz. Ha kıskançlık yok mu var gene. Eşimin çalıştığı yerde çok bayan var. Daracık giyineni mi ararsın göğüs dekoltesi vereni mi ararsın her cinsten insan var. Ama çok sıkmamaya calısıyoruz birbirmizi yoksa birbirimizden soğur hale geliyoruz.

Bilmem yardımcı olabildimmi?:31:

Bende ayni seyi dusundum biliyo musun ? Kalplerimiz bir herhal hahah :))) bbende ara verelim dedim dun gece attigi mesajlara cevapta atmadim bide biz her Allahin gunu sabahtan aksama kadar birlikte olan sevgiliyiz belkide bikti sikildi diyorum. Bazen ben bile keske bugun bulusmasak diyorum icimden ama olmuyor tabi

hergün vıcık vıcık ... bıkmıs iliski ..:ssz:
mola vermek daime güzeldir,yeniler .. :51:
bırakın özgür kalsın , hoscakalınnn .. :3:

Bende ilgisizliiğe hiç gelemiyenlerdenim eşimin sevgisini ufacık bi haraket veya bi sözden mutlaka hissetmek isterim o ilgisiz olunca hemen soğukluk hissediyorum benimde tavırlarım değişiyor sanki ama insanın her gunu bir değil tabiki keyifli zamanımız var canı sıkkın zamanımız var biraz anlayıslı olmak lazım tabi o an gelince olamıyosun durup dururken her zaman oluyorsa sorun ara bence yoksa kendını bosa yıpratma derim

Eşimle zamanında aynı iş yerinde çalışırken olmustu o dediğin. evde görüyorsun işte görüyorsun. ayrıca bayanlı erkekli bir tekstil konfeksiyonundaydık eşim sürekli "sana ne dedi o lavuk sen ne cevap verdin niye cevap veriyorsun kızım sen benı hasta mı edicen?" bununla beraber ben " oohhhh kadriyeylede iyi güldünüz haaa oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın ne var o kadar gülünecek ben bilmiyorum."

yani aslında demek istediğim birbirmizi çok sıktığımız için artık ilgisiz olmuştuk. Suan farklı iş yerlerindeyiz. Ha kıskançlık yok mu var gene. Eşimin çalıştığı yerde çok bayan var. Daracık giyineni mi ararsın göğüs dekoltesi vereni mi ararsın her cinsten insan var. Ama çok sıkmamaya calısıyoruz birbirmizi yoksa birbirimizden soğur hale geliyoruz.

Bilmem yardımcı olabildimmi?:31:

Fazlasiyla oldun yardimci cok tesekkur ederim. Sikmiyoruz birbirimizi bunaltmiyoruz ve surekli bulusmuyoruz

Fazlasiyla oldun yardimci cok tesekkur ederim. Sikmiyoruz birbirimizi bunaltmiyoruz ve surekli bulusmuyoruz

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Herşey tadında olmalı diye düşünüyorum. Biz çıkarken haftada 1 veya 2 kez buluşurduk. 1 saat kadar. Zaten sabahtan akşama kadar aynı iş yerindesin evlere dağılınca arada sırada msjlaşıyorduk. Özleyin birbirinizi iyi gelir. :31: herşey gönlünce olsun :16:

Ya mesela ben ona guzel soz yaziyorum sadece supermis askim diyo hani o soze bi cevap yok, en basit ornegi

canım yapısı öyledir belki.. bende güzel şeyler yazarım çok romantğimdir oda benim aksime tam odun .. mesela güzel bişey yazarım işte sadece kalp resmi gönderir yada iltifat ederim oda etsin diye tşk yazar geçer. çok az ve öz söyler ama tam söyler ben uçarım havalara ama ben yinede odunsun kalassın derim . aynen bnim ailemde beni şımarttı aksine onun aileside disiplinle büyütmüş şımarıklığın ş 'si yok o yüzden bana sen farklı ben farklı büyümüşüz der tabi bide karakter girince araya iki farklı dünya oluyorsun..ilgi konusuna gelince her erkek ilgi göstermekten biraz kaçar biz kadınlarda sürekli ilgi bekleriz..belki yoğundur belki kafasına takılan bişey vardır yada gerçekten sana öyle geliyordur. biraz daha zaman ver baktın geçmiyor sende onun sana olduğundan daha çok ilgisiz ol hatasını anlasın.

poooff hıc sevmem ılgı görmeyi..

darlanıyorum..ramazanda eşim 1 ay evde,ben sımdıden kurdeşen dökmeye başladım..

1 sanıye yalnız bırakmıcak beni..

ter kokmayı düşünüyorum belkı yaklaşamaz okadarr..

bunaltma çocuğu biraz özlesin seni..
ilgi taleple olmaz, içinden gelmesini istiyosan biraz soğuk ol..

Ya mesela ben ona guzel soz yaziyorum sadece supermis askim diyo hani o soze bi cevap yok, en basit ornegi

Yok ya abartmis ama dier msjlarnda gordugm kdryla surekli berabermkssiniz o yzden normal yani..peki surekli birlokte olmak zorumdamisiniz ki ? Haftada 1 gun bulusun mesela dier gunler.msjlasin hal hatir sorun o zaman ozlemeye baslicaksiniz ve muhabbetniz cokndaha ii olcaktir die dusunuorum

___dega___

Bende ilgisizliiğe hiç gelemiyenlerdenim eşimin sevgisini ufacık bi haraket veya bi sözden mutlaka hissetmek isterim o ilgisiz olunca hemen soğukluk hissediyorum benimde tavırlarım değişiyor sanki ama insanın her gunu bir değil tabiki keyifli zamanımız var canı sıkkın zamanımız var biraz anlayıslı olmak lazım tabi o an gelince olamıyosun durup dururken her zaman oluyorsa sorun ara bence yoksa kendını bosa yıpratma derim

Tesekkur ederim

Back
X