Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
korkutmak istemem ama ilgi azaldımı altından başka şeyler çıkıyor iyi gözlemle derim ben canım![]()
ilişki kaç yıllık ?
bıkmışlık mı var ?
genel yapısı mı böyle ?
nasıl bilelim burdan simdi![]()
Triplenirdim kavga ederdim ilgileneceksin huleyn !!! Derdim![]()
İliski bir bucuk yillik, bikmis midir ki
özleyin birbiriniz biraz ..
değişik şeyler yapın ..
düzelir, psikolojiktir ..![]()
Merhaba kizlarr, simdi birsey sorucam size belki sizinde basiniza gelmistir. Bi yorum bekliyorum sizden. Esiniz veya sevgiliniz size olan ilgisini azalttigini fark edince ne yapiyorsunuz. Ben ilgisizligi hic sevmeyen biriyim ve su siralar sevgilim benimle hic ilgilenmiyor. Cok uzuluyorum seviyor biliyorum ama ilgisizlik cok kotu bisiyyyy
Bende ayni seyi dusundum biliyo musun ? Kalplerimiz bir herhal hahah :))) bbende ara verelim dedim dun gece attigi mesajlara cevapta atmadim bide biz her Allahin gunu sabahtan aksama kadar birlikte olan sevgiliyiz belkide bikti sikildi diyorum. Bazen ben bile keske bugun bulusmasak diyorum icimden ama olmuyor tabi
Eşimle zamanında aynı iş yerinde çalışırken olmustu o dediğin. evde görüyorsun işte görüyorsun. ayrıca bayanlı erkekli bir tekstil konfeksiyonundaydık eşim sürekli "sana ne dedi o lavuk sen ne cevap verdin niye cevap veriyorsun kızım sen benı hasta mı edicen?" bununla beraber ben " oohhhh kadriyeylede iyi güldünüz haaa oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın ne var o kadar gülünecek ben bilmiyorum."
yani aslında demek istediğim birbirmizi çok sıktığımız için artık ilgisiz olmuştuk. Suan farklı iş yerlerindeyiz. Ha kıskançlık yok mu var gene. Eşimin çalıştığı yerde çok bayan var. Daracık giyineni mi ararsın göğüs dekoltesi vereni mi ararsın her cinsten insan var. Ama çok sıkmamaya calısıyoruz birbirmizi yoksa birbirimizden soğur hale geliyoruz.
Bilmem yardımcı olabildimmi?![]()
hergün vıcık vıcık ... bıkmıs iliski ..
mola vermek daime güzeldir,yeniler ..
bırakın özgür kalsın , hoscakalınnn ..![]()
Fazlasiyla oldun yardimci cok tesekkur ederim. Sikmiyoruz birbirimizi bunaltmiyoruz ve surekli bulusmuyoruz
Ya mesela ben ona guzel soz yaziyorum sadece supermis askim diyo hani o soze bi cevap yok, en basit ornegi
Ya mesela ben ona guzel soz yaziyorum sadece supermis askim diyo hani o soze bi cevap yok, en basit ornegi
Bende ilgisizliiğe hiç gelemiyenlerdenim eşimin sevgisini ufacık bi haraket veya bi sözden mutlaka hissetmek isterim o ilgisiz olunca hemen soğukluk hissediyorum benimde tavırlarım değişiyor sanki ama insanın her gunu bir değil tabiki keyifli zamanımız var canı sıkkın zamanımız var biraz anlayıslı olmak lazım tabi o an gelince olamıyosun durup dururken her zaman oluyorsa sorun ara bence yoksa kendını bosa yıpratma derim