Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr acil bakar mısınız??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Selam kızlar,
3 aydır korunmayı bıraktık ve ekimden beri regl tarihlerim şu şekildedir;
Ekim :13.10.2021
Kasım:17.11.2021
Aralık:15.12.2021
Ocak :04.01.2022
Şubat: ??????

Yani sorum şu benim bat şubatın kaçı olmalı?? 29-30 günde bir regl olurken son 3 aydır kestiremiyorum.lütfen fikrinizi belirtir misiniz aynı durumu yaşayan var mı?? 😩🥲

Selam kızlar,
3 aydır korunmayı bıraktık ve ekimden beri regl tarihlerim şu şekildedir;
Ekim :13.10.2021
Kasım:17.11.2021
Aralık:15.12.2021
Ocak :04.01.2022
Şubat: ??????

Yani sorum şu benim bat şubatın kaçı olmalı?? 29-30 günde bir regl olurken son 3 aydır kestiremiyorum.lütfen fikrinizi belirtir misiniz aynı durumu yaşayan var mı?? 😩🥲
Canim merhaba 🤗 Adetlerinde düzensizlik olmuş son 4 aydır. Ekimden kasıma 4 gun atmış,kasımdan aralığa 2 gün öne çekmiş,aralıktan ocağa cok kısa sürmüş adetler arası 20 gunde tekrar bir adet olmuşsun. Eğer son adet günlerindeki gibi olsa çoktan olmuş olman lazım, diger günler gibi olsa biraz daha beklemen lazım, inanki bende kestiremedim. Doktora bir görünsene neden böyle olmuş.

Canim merhaba 🤗 Adetlerinde düzensizlik olmuş son 4 aydır. Ekimden kasıma 4 gun atmış,kasımdan aralığa 2 gün öne çekmiş,aralıktan ocağa cok kısa sürmüş adetler arası 20 gunde tekrar bir adet olmuşsun. Eğer son adet günlerindeki gibi olsa çoktan olmuş olman lazım, diger günler gibi olsa biraz daha beklemen lazım, inanki bende kestiremedim. Doktora bir görünsene neden böyle olmuş.
Öncelikle cvp verdiğin için çook teşekkür ederim canım🤲🏻 İki aydır regl sınrasına randevu alıyorum ve iki aydır o güne kar yağıyo iptal ediyorum ve daha randevu bulamıyom hep dolu gösteriyor bu ay da bekleyim olursam regl 3-4. Günü gidecem hormon testi isticem belki hormonla alakalı bişey vardır ya anneme anlattım o dedi ki senin çok düzenliydi korunmayı bıraktığın için ve rahim kendini gebeliğe hazırladığı için oluyo öyle dedi biraz rahatladım 😅

Back
X