Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedirkızlar reglime 7 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik yumurtlama 9 gün önce oldu
Artımed 4 tane yaptım hepsi böyle çıktıTestin markası nedir
Ovülasyon testi yaptım az önce onda da çizgi çıktıBence hafif bi çizgi var gebelik olabilir kan verin isterseniz
Artımed yalancı diyolar ya benim de adetime 2 gün var bende yaptım benim de silik çizgi ama burdakiler yalan dediTestin markası nedir
Belirti var mı sence canımArtımed yalancı diyolar ya benim de adetime 2 gün var bende yaptım benim de silik çizgi ama burdakiler yalan dedi![]()
Sol kasığımda ara sıra batma oluyor göğüslerim şişti baya midem yanıyor gibi tuhaf bklm sonuç ne olacak olmassam tekrarlarimBelirti var mı sence canım
Benim var sık idrara çıkıyorum belim kasıklarımda hafif agrı var göğüs uclarım hassas
9 günde kanda belli olur mu acaba ya erken mi davranıyorumBence hafif bi çizgi var gebelik olabilir kan verin isterseniz
Heyecanlanıyorum erken davranıyorum 9 günde belli olur mu bilemedimSol kasığımda ara sıra batma oluyor göğüslerim şişti baya midem yanıyor gibi tuhaf bklm sonuç ne olacak olmassam tekrarlarim
Buda benimkiBelirti var mı sence canım
Benim var sık idrara çıkıyorum belim kasıklarımda hafif agrı var göğüs uclarım hassas
10,11 diyorlar genel olarak inşallah Allah nasip etmiştir sana benim pek ümidim yokHeyecanlanıyorum erken davranıyorum 9 günde belli olur mu bilemedim
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hergün dua ediyorum bekleyen herkese10,11 diyorlar genel olarak inşallah Allah nasip etmiştir sana benim pek ümidim yok![]()
Evet canım çok silik bi çizgi görünüyor mutlaka kan ver bence. Bende aynı durumdayım yaptım silik çizgi gördüm yarım saat sonra. Kan sonucunu alınca yazar mısınkızlar reglime 7 gün var yumurtlama gününü değerlendirdik yumurtlama 9 gün önce oldu