KIZLARRR aranızda adet görüpte daha sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Kızlar benimde adetime bi hafta kala lekelenmem oldu acaba hamile miyim dedim ama tam gününde normal adet kanamam oldu (23 Kasım) ve bugün (26 Kasım) da bitti kahverengi şekilde. Normalde 6 gün olurdum niye 3 gün sürdü anlamadım ben?

Kzlar yazılanlari okudum boyle ustune goren cok var sanirim benimde durumum cogunuzdan farkli degil ekim ayi icinde 2 kere adet gordum ve ilk defa boyle oldu ve bugun 31 gun sonunda normal adet kanamasi seklinde adet oldum ama hala icimde bi umut var bi dunya test yaptim sonuc negatif acama bende hamile olabilirmiyim nedeni olmayan 2 dusuk yasadim ve hamileysem bunuda kaybetmekten cok korkuyorum

Arkadaslar normal adetimden bir hafta erken adet oldum normal adet gibi tek farki pihti seklinde gelmiyor adetim acaba test yapsam mi cikar mi ki

Merhaba yardimci olmak icin yaziyorum bizim gelinimiz bildiyiniz adet olmus ikibucuk aylikken ogrendik pitircigimizi.bir kizi oldu rabbim bagislarsa.hic bir belirti yasamamis .allah yardimcimiz olsun.

üstüne adet görmek deniyor sanırım.ilk ay hem adet görüp hemde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?
İnternette bakarsanız 9 ay adet görenler var. Adet gördüğü için doğuma kadar hamile olduğunu anlamayanlar da ( gerçi bana saçma geliyo tekmeleri hiç mi hissrtmiyolar) yani olabilen şeyler.

Kızlar bu konuyla alakası yok ama hamile kalmak için sabunla karın bağlatan var mı yada çevresinde duyan bilen

üstüne adet görmek deniyor sanırım.ilk ay hem adet görüp hemde hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda?
Merhaba hanimlar
4 aydir evliyim. Cocuk cok istiyoruz. Ben uzun zamandir bazi hamilelik belirtileri yaşıyorum. Göğüslerim cok şiş bir beden buyudu ve mavi damarlar var. Gecen ay adetim gecikti 1 hafta sonra oldum ama cok yogun degildi. Bu ayda tam gununde oldum ama pembe ve akıntıyla beraber geliyo. İstahim artti. Kabizlik var.Midem geceleri cok cok bulaniyo. Ve bas donmesi oluyor.birde 3 4 gündür parmaklarim cok sismeye basladi acaba hamilemiyim

ben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Uzuuun zaman olmuş yazalı ama inşallah görürde cevap yazarsınız.
Bende adet günümde önce az pembe snrada az az kahverengi lekeler geldi 1gün geldi ikinci gün çok az geldi 3.gün biraz daha yoğundu. Adetim geçeli 3 gün oldu ama gebelik testim negatif acaba siz ne zaman gebelik testi yaptınız nasıl öğrendiniz gebe olduğunuzu

Baya olmuş yazalı ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum.acaba buyasadiklarinizfan sinra hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?

Baya olmuş yazalı ama şuan aynı şeyleri yaşıyorum.acaba buyasadiklarinizfan sinra hamile oldugunuzu öğrendiniz mi ?
Hayır canım belki de kimyasal oldu çünkü hayatımda ilk defa 40 gün adet olamadım gecikme vardı sonunda adet oldum söktürücü ile

Bende aynısını yaşıyorum sizin gebelik devam etti

kızlar lütfen cevap verin adetim aşırı düzenli bir insanımdır asla bir gün dahi şaşmaz. adetimden 14 gün sonra üç gün günde bir kere pembe lekemsi kan geldi azıcık sonrasında adet olmam gereken dönem geldi üç gün olmadım sonra kahve rengi kan geldi iki gün sonra yine adet olmadım idrar testi yaptım iki çok çok silik diğerleri boş çıktı adet olmam gereken dönemden 14 gün sonra kan testi yaptırdım negatif bugün 15 gün geçti kahve rengi leke geldi bugün adet oldum gibi ama bildiğimiz turuncu lekemsi kan geliyo ve normalde asla sancım olmaz resmen kıvranıyorum hamilelik belirtilerimde var sizce ihtimal varmı olabilirmi böyle olanınız varmı aralarda kanama olmasa adetim geç oldu der geçerim ama aralardaki kanamalar beni şüphelendirdi normalde asla ara kanamalarım olmaz

Bende bir aydır evliyim ayın 3 de evlendim beşinde âdet oldum tabi çocuk bekliyorum ama dün öncelikle kahve rengim kan geldi sonra bugün normal kan geldi âdet oldum hamile miyim degilmyim bilmyrum test yapmayada korkuyorum açıkçası

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Bende bu ayın 3nde regli oldum az az 7sinde bitti 13.de tekrar hasta oldum önce kahverengi sonra açık pembe oldu 2 yün yogunlaştı şimdi 10.gün hala lekelenmem devam edıyor kahverengi şekilde hafif sol kasıgımda ağrı batma gibi bi his var acaba hamile olabilir miyim. Bennde hamileliğin üstüne adet görenlerdenmiyim bilgileriniz ve deneyimlerini Pylaşırsanız sevınırım.

Ya bişey sorucam lütfen cevaplar mısınız Benim adetim 8 gün gecikti ve ben de şüphelendim test yaptım ikinci çizgi silik çıktı buraya da fotoğrafını eklerim. Test yaptıktan bir gün sonra pembemsi bi leke geldi ertesi gün ise kanla beraber pembe pıhtı gelmeye başladı yani adet gördüm ama testte pozitif çıkmıştı. Hamile olma ihtimalim var mı acaba anlamadım bilenler lütfen cevap yazsın bana Pazartesi testi tekrar yapacağım. Ama korkuyorum ya düşük yaptıysam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…