KIZLARRR aranızda adet görüpte daha sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Meraba kizlar benm bugun adet gunum olmadim ara ara sizlamalar ve akinti disinda belirtim yok bu ay 28 cekio gecikme ondan kaynaklanio olabilir mi

Merhaba kızlar .. bana yardımcı olur musunuz? 3 gün önce adet oldum sandım zaten başlangıcında her zaman kahverengi akıntım olurdu ama 2 gün azıcık kahverengi akıntım oldu adet olmadım. Zaten adetimde 1 hafta geçirmişti sizce hamile olabilir miyim? Idrar testi yapsam çıkar mı? Normalde bi de 7 gün dolu dolu adet olurdum?

Bnde oyle oldum cnm kahveremgi akinti sonra damla damla kan. İdrar yaptim cift cikti inanmadm kan testi yaptim cikti. Suan 3aylik hamileyim :)

benimde öyle oldu. ama kan gelmedi hiç. üç gün kahverengi ama pedi dolduracak kadar geliyordu. adetimden öncede bikaç gün öyle gelip sonra kanla birlikte adetim başlıyordu. bu sefer üç gün kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. üstüne görmüş olabilirim diye test yaptım ve hamileymişim.. üstüne görme bildiğim kadarıyla normal adet gibi olmuyor. ya çok az kan geliyor yada geneldede kahverengi leke şeklinde 2-3 gün boyunca geliyor.

Kızlar ben 3 aydır adet görmüyorum test yaptım idrarda çift çizgi çıktı 1 kere kan testi yaptım bundan 22 gün önce negatif çıktı bidaha üstüne düşmedi suan bütün belirtiler var ve Afet oldum 1 gün sürdü ikinci gün çok az geldi kahve rengi ve Karnım çok sertlesti sizce hamismiyim lütfen yardım edin

canim hayirli olsun normal teste hemen cift cizgiyi gordun mu?

Peki adet bitimi kahcerengi leke oldu mu canim

Bende iki gün önce Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün adet oldum ilkgün kanamam çok oldu şimdiyse çok az geliyor acaba hamile ılabilirmiyim.

Kizlaarr bu ay ovulasyon testi ile cift cizgiyi yakalayip gun asiri degerlendirdik 37. Gun adet oldum ilk gun normaldi 3. Gun kahverengi leke geldi ve bitti .Normalde 7 gun suruyordu. İdrarda cikmadi ustune gorme olaylari kafami karistirdi Az once gittim kan testi yaptirdim saat 4te cikacak acabalar ??gitsin aklimdan diye yaptirdim acikcasi. Eger yaptirmasaydim aklimda hep acabalar olacak ve idrar testi yapmaya devam edecektim herkesin hakkinda hayirlisi olsun ins

ben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Canım regl gunume daha 4 gun var ama sabah akintiyla birlikte bir miktar kan gelmis regl kani gibi de degill acaba yerlesme kanamasi olabilrmi ki?regl gunumde duzenli olur ve agriyla baslar suan hic belirtim yok kizlar yaa bana bi fikir verin kafam cok karisik yaa bugun idrar testi de yaptim negatifti gerci dahada erken dimi ve bu saat oldu bi daha lekelenme falan yok senindemi boyle olmustu canim

Ne oldu canım. Yaptırdınmı test

Merhaba hanimlar konuyu gordum bende birşey sormak istedim adetine iki gün kala çok şiddetli agrim oldu ayakta duramadim hatta bayilacaktim iki gün sonrasında kahverengi akintim oldu çok ağrılı adet gecirirdim bu ay olmadı öyle birsey ikinci günüm sadece bir ped değiştirdi o kadar az gelyor hatta oda rahatsız olduğum için degistirdim yanı az geliyor tuvalette biraz çok geliyor rengi kahverengiden çok az kırmızıya döndü sizce bir umut var mıdır bu ay çok değişik adet görüyorum banada fikirlerinizi söyler misiniz yanlış birşeyler soylediysem kusura bakmayın

Canim bende de ayni seyler olduu yaa buyuk ihtimal gecen ay dusuk yaptim cunku once pozitif sonra negatif cikti test sonra kanamam oldu adetimden on gun once simdide karnim buyuyor ani kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…