- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
canim hayirli olsun normal teste hemen cift cizgiyi gordun mu?benimde öyle oldu. ama kan gelmedi hiç. üç gün kahverengi ama pedi dolduracak kadar geliyordu. adetimden öncede bikaç gün öyle gelip sonra kanla birlikte adetim başlıyordu. bu sefer üç gün kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. üstüne görmüş olabilirim diye test yaptım ve hamileymişim.. üstüne görme bildiğim kadarıyla normal adet gibi olmuyor. ya çok az kan geliyor yada geneldede kahverengi leke şeklinde 2-3 gün boyunca geliyor.
Peki adet bitimi kahcerengi leke oldu mu canimBen varım canım ben normal adet oldum 3. 4 gün sürdü normalde de öyle daha sonraki ay olmayınca şüphelendim ve öğrendiğimde oğluşum 11 haftalık olmuştu şimdide 34 haftalık teyzesi ama benim mide bulantım falan hiç olmadı o yüzdende şüphelenmemiştim hiç:)
Canım regl gunume daha 4 gun var ama sabah akintiyla birlikte bir miktar kan gelmis regl kani gibi de degill acaba yerlesme kanamasi olabilrmi ki?regl gunumde duzenli olur ve agriyla baslar suan hic belirtim yok kizlar yaa bana bi fikir verin kafam cok karisik yaa bugun idrar testi de yaptim negatifti gerci dahada erken dimiben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Hayirli olsun cnm evetMerhaba hamilemiyim sizce
Ama niye tam belli olmamisHayirli olsun cnm evet
Yeni olan hamileliklerde silik cikar zaten bence bugun kan testi yaptirAma niye tam belli olmamis
Ne oldu canım. Yaptırdınmı testCanım regl gunume daha 4 gun var ama sabah akintiyla birlikte bir miktar kan gelmis regl kani gibi de degill acaba yerlesme kanamasi olabilrmi ki?regl gunumde duzenli olur ve agriyla baslar suan hic belirtim yok kizlar yaa bana bi fikir verin kafam cok karisik yaa bugun idrar testi de yaptim negatifti gerci dahada erken dimive bu saat oldu bi daha lekelenme falan yok senindemi boyle olmustu canim
Canim bende de ayni seyler olduu yaa buyuk ihtimal gecen ay dusuk yaptim cunku once pozitif sonra negatif cikti test sonra kanamam oldu adetimden on gun once simdide karnim buyuyor ani kilo aldimIyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?