KIZLARRR aranızda adet görüpte daha sonra hamile olduğunu öğrenen varmı

Hamileyken adet oldum ve hamile oldugumu.bile bilmiyordum. Ikı defa test yaptım negatif cıktı ama hamileydim ve Bebek 7 haftalık olunca fsrkettim ve dusuk yasadım.

Ya bnde su am adetim ama miqde bulantim bas donmem hala var ve cok kotu aclik hissediyorum o yzden suphelendim sizce olabilir mi

Merhaba....1 hafta gecikmeyle adet oldum...az az geldi bazen kırmizi bazen kahve akinti gibi oldu...2 gün kesildi yine kehve kirmizi karisik yine akintim oldu.12 gundür....Bugün akşam kan testi yaptirdim..14.34 cikti...ama halen akintim var...aklim cok karisti...bu kadar adet gorup hamile nasil olunur...geç döllenmem mi oldu...düsuk mu oldu diye aklimda deli sorular....yarin kadin doguma gidicem ama sabahi nasil edicem bilmiyorum.Bi yorum yapaniniz olur belki...

İyi geceler kızlar ben artık sürekli dusunmekten kafayı yiyeceğim adetime olalı 1 hafta oldu 3 gün kahverengi diğer 3 günde normal adet oldum fakat şuanda bende aşırı baş ağrısı var kasik ağrılarım ve sürekli sıcak basmalarım oluyo geceleri uyuyamiyorum gündüzleri gözünü acamiyorum nefes almakda zorlaniyorum baş donmemde var yardımcı olun

2 gunluk bibkanamam olmustu normalde 5 gun olurum. Kan testi yapmistim ama negatif cikmisti daha sonrada hamile oldugumu ogrenmistim

Ayni dertten muzdaribim bende suan sonucun ne cikti hamile misin lutfen cevap yazarsan sevinirim...

2 gunluk bibkanamam olmustu normalde 5 gun olurum. Kan testi yapmistim ama negatif cikmisti daha sonrada hamile oldugumu ogrenmistim
Cnm hayirli olsun bebeisin insallah saglikla al kucagina. Peki o iki gunluk kanaman gecikmeli mi olmustu ben bes gun geciktim be regli oldum ama cok az ne lekelenme gibo nede normal regli gibi

Cnm hayirli olsun bebeisin insallah saglikla al kucagina. Peki o iki gunluk kanaman gecikmeli mi olmustu ben bes gun geciktim be regli oldum ama cok az ne lekelenme gibo nede normal regli gibi

Zamaninda regl olmustum tesekkur ederim..aminnn. hayir kahverengiydi

Merhaba kızlar bendede çamur gibi akıntı var. 2 gündür leke geliyordu ama bugun az önce çamur gibi leke gelmiş ama bugun sabah beri çok ağır işler yaptım . Ben 2 negatif tüp bebek hikayem var. Aklım 3 tedavide ama inş gerek kalmaz .Çünkü tüp bebek çok çooook yıpratıcı hem maddi hemde manevi yönden.Allah kimseyi evladıyla, Evladı olmayanlarıda eksikliğiyle sınamasın.

Arkadaslar benim de bi tanidik dogum yapana kadar hamile oldugunu bilmedi düsünsenize her ay adet görmüs ve son zamanlar beli cok agriyomus neden agriyo bu kadar derken babasi beline vurmus ayaklamislar belini bi anda cok kötülesince hastahaneye götürmüsler dr.bayan gebe 7 aylik doguma alacaz demisler o darbeden dolayi erken dogum olmus cocuk cok kücük dogmustu o yüzden göbek filanda cikmamis öyle mucizeler oluyoki cok duydum ben üstüne görme olayini eyer korunmuyosaniz ve cocuk icin denemelere basladiysaniz hersey olabilir dikkatli olmak lazim bende cocuk istiyorum ve vücudumun verdigi her tepkiye dikkat ediyorum

Benim komşumda bel ağrısından dolayı doktora gidiyor ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişti.

Bende 7 aylık evliyim iki aydır adetim çok değişik 7 gün süren adet 5 gün sürüyor ve başlarında camur gibi oluyor göğüs umde sis gibi ancak eşimle çok istiyoruz bebeğimizin olmasını bütün bunlar istegimizin sonucu psikolojik te olabilir diye düşünüyorum inşallah o tuhaf anne adaylafından biride ben olurum

Merhaba hanmlar,
Benim gecen ay adet olmadan once cok tuhaf bir akintim oldu, hic yasamadim yogunlukta. Adetim bir gun gecikti ve normalden daha acik renkte adet gordum normal gununden kisa surdu ve yapiskan tuhaf bi kanamaydi. Adet sonraki zmnda surekli bi bulanti mide rahatsizligi vs usuttugumu hep dusundum ama aklimin bir ucunda da acaba mi diyordum. ben normalde duzenli
Adet olurum, gunu sasmaz, bir gun once kahve leke gelir ve sonrasinda normal kanamam baslardi, gecen ayda boyle olmadi. Ben daha sonra doktora gittim akinti nedir niye, kultur yapti doktor hic birsey cikmadi ne enfeksiyon ne mikrobik birsey fitil kullandim. Ve bu ay adetim evet dun gunumdu geldi, ama oncesinden ne bur belirti ne kahve leke hicbirsey, dun butun gun sadce cok acik pembemsi bir leke oldu. Bu saate kadr hic birsey gelmedi. Simdi de yine boyle hafif pembe tuhaf ama kizlar, camur gibi diye tabir kullanmissiniz sanki oyle iki leke gelmis.... Goguslerim sanki sis.
Bilemiyorum, biz 1.5 senedir ugrasiyoruz ama olmuyor, umitlenmiyorum acaba diyorum stresten kesiliyor muyum..? Hamile oldugumu hic dusunmuyorum yada bir enfeksiyon da olabilir belki? Sizler ne dersiniz acaba bu duruma? Ptesi bi doktora gideyim diyorum en azindan snktili bir durum varsa ogrenirim (

ben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Merhabalar ben ywniyim aranizda benimde sorum var kizlar lutfen cvp yazin.14.08 yumurtlama günümmüs bilmeden
Merhabalar ben yeniyim aranizda ve benimde sorumsuzlugun olucak. Yumurtlama gununümde korunmamisim bunu bilmeden.gununde adet oldum ama agrilar belirtiler hamilelik yönünde idi halende öyle.test yaptim kan testi de Dr göründüm birsey yokmus acaba erkenmi yaptirmis oldum testleride birsey cikmadi diyorum.
Su anki belirtiler ise sol gögüs altinda sizi gibi agri var ara ara ve gerilip top gibi baski halinde.
Gögüslerim büyüdü agirlasti sudyen im rahatsiz ediyo resmen.
Kasiklarim da Gecen ay cok agri oluyo du bu aralar ara ara.
Karnim sis hamile karnina döndü.
Gaz olayi asiri var.
Idrar icinde beyaz seyler var
Karnim da bir seyler cim cik atiyo gibi ardindan kasiniyo.
Sizde de böyle oldumu?tahlillere Rahmen benim icim hic rahat digil

Bende ayni durumdayim cuma günü Dr randevum var bakalim artik ne cikicak

Canim istiyosan insallah gebesindir Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere bazen bendede öyle oluyo heralde öyle istedigim icin vücudum bana degisik oyunlar oynuyo bazi belirtiler tamam iste bu ay hamile kaldim derken her ay kirmizi kart görüp üzülüyorum kendini cok kaptirma derim adetin gecikmeyene kadar

Merhaba Kızlar yaklasık bir senedir bir çocugumuz olsun istiyoruz ama malesef olmadı bu ay da doktorun verdigi günleri denememize ragmen adet gördüm ama cok az sürdü ve adetim bitmesine ragmen gögüslerimdeki agrı halen geçmedi daha önce bu durumu yaşayan bayanlar da ne gibi durumlar acaba

Ne guzel arada olumlu haberler alıyoruz ınsallah bıze de nasıp olur boyle haberler vermek benım yarın adet gunum bugun oldum ama asırı yogun ve sıyab renkte agrı sızı hıcbısey yok boyle seyler duyuyoruz 3 gun asırı yovun olup kesılen sonrada hamıle oldugunu ogrenen var sızce olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…