- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
Ayni dertten muzdaribim bende suan sonucun ne cikti hamile misin lutfen cevap yazarsan sevinirim...Merhaba....1 hafta gecikmeyle adet oldum...az az geldi bazen kırmizi bazen kahve akinti gibi oldu...2 gün kesildi yine kehve kirmizi karisik yine akintim oldu.12 gundür....Bugün akşam kan testi yaptirdim..14.34 cikti...ama halen akintim var...aklim cok karisti...bu kadar adet gorup hamile nasil olunur...geç döllenmem mi oldu...düsuk mu oldu diye aklimda deli sorular....yarin kadin doguma gidicem ama sabahi nasil edicem bilmiyorum.Bi yorum yapaniniz olur belki...
Cnm hayirli olsun bebeisin insallah saglikla al kucagina. Peki o iki gunluk kanaman gecikmeli mi olmustu ben bes gun geciktim be regli oldum ama cok az ne lekelenme gibo nede normal regli gibi2 gunluk bibkanamam olmustu normalde 5 gun olurum. Kan testi yapmistim ama negatif cikmisti daha sonrada hamile oldugumu ogrenmistim
Cnm hayirli olsun bebeisin insallah saglikla al kucagina. Peki o iki gunluk kanaman gecikmeli mi olmustu ben bes gun geciktim be regli oldum ama cok az ne lekelenme gibo nede normal regli gibi
Merhabalar ben ywniyim aranizda benimde sorum var kizlar lutfen cvp yazin.14.08 yumurtlama günümmüs bilmedenben varım.sımdı dunyalar tatlısı bı kızım var.tam adetımın gelmesı gerektıgı gunde koyu renklı bır lekelenme olmustu.bu gebelıgım boyunca 1-2 kere daha tekrarladı.kaydirigubbakcemile5
Merhabalar ben yeniyim aranizda ve benimde sorumsuzlugun olucak. Yumurtlama gununümde korunmamisim bunu bilmeden.gununde adet oldum ama agrilar belirtiler hamilelik yönünde idi halende öyle.test yaptim kan testi de Dr göründüm birsey yokmus acaba erkenmi yaptirmis oldum testleride birsey cikmadi diyorum.Ben varım canım ben normal adet oldum 3. 4 gün sürdü normalde de öyle daha sonraki ay olmayınca şüphelendim ve öğrendiğimde oğluşum 11 haftalık olmuştu şimdide 34 haftalık teyzesi ama benim mide bulantım falan hiç olmadı o yüzdende şüphelenmemiştim hiç:)
Bende ayni durumdayim cuma günü Dr randevum var bakalim artik ne cikicakaction merhaba;
ben de bu ay adetimde bir gariplik seziyorum yani baslangıçta çamur gibi bişey geldi, sonra 3 gün normal regli oldum biterken yine camur gibi bir şey geldi, normalde adet kanamam azalarak son bulurdu.
içimdeki bu şüpheyi kimseylede paylaşamıyorum; psikolojik;bebek istedigin için sana oyle geliyor diyecekler kesin. bu arada adetim dun bitti ama göğüslerdeki şişlik hala geçmedi?
senin nasıldı, sonradan adetim şöyleydi bu öncekilerden farklıydı dediğin birşey oldumu??
Canim istiyosan insallah gebesindir Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere bazen bendede öyle oluyo heralde öyle istedigim icin vücudum bana degisik oyunlar oynuyo bazi belirtiler tamam iste bu ay hamile kaldim derken her ay kirmizi kart görüp üzülüyorum kendini cok kaptirma derim adetin gecikmeyene kadarMerhabalar ben ywniyim aranizda benimde sorum var kizlar lutfen cvp yazin.14.08 yumurtlama günümmüs bilmeden
Merhabalar ben yeniyim aranizda ve benimde sorumsuzlugun olucak. Yumurtlama gununümde korunmamisim bunu bilmeden.gununde adet oldum ama agrilar belirtiler hamilelik yönünde idi halende öyle.test yaptim kan testi de Dr göründüm birsey yokmus acaba erkenmi yaptirmis oldum testleride birsey cikmadi diyorum.
Su anki belirtiler ise sol gögüs altinda sizi gibi agri var ara ara ve gerilip top gibi baski halinde.
Gögüslerim büyüdü agirlasti sudyen im rahatsiz ediyo resmen.
Kasiklarim da Gecen ay cok agri oluyo du bu aralar ara ara.
Karnim sis hamile karnina döndü.
Gaz olayi asiri var.
Idrar icinde beyaz seyler var
Karnim da bir seyler cim cik atiyo gibi ardindan kasiniyo.
Sizde de böyle oldumu?tahlillere Rahmen benim icim hic rahat digil
Canim istiyosan insallah gebesindir Rabbim isteyen herkese versin insallah sonrada bizlere bazen bendede öyle oluyo heralde öyle istedigim icin vücudum bana degisik oyunlar oynuyo bazi belirtiler tamam iste bu ay hamile kaldim derken her ay kirmizi kart görüp üzülüyorum kendini cok kaptirma derim adetin gecikmeyene kadar[/QUOTE
Haklisin cnm herseyin hayirlisi tabi.Bütün steleri okumaktan kadin dogum uzmani olucam nerdeyse oderece yani.Doguma kadar sdet olanlar dahi var yani Gelde süphelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?