Kızlarrr bebeğimin gündüz uykuları bölük pörçük ne yapmalıyım????

canank61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
23
0
36
Gümüşhane
:2:bebeğim yarın 4 aylık olucak inşallah.gecelri nispeten daha iyi uyuyor ancak gündüzleri bir seferde en fazla bir saat uyuyor ağlayarak uyanıyor ve yorgun oluyor çok kısa süre sonra da tekrar uyumak istiyor bütün gün onu uyutmaya çalışmakla geçiyor.ne zaman ne kadar uyuyacağı belli olmuyor uyudu deyip bırakıp biryere gidemiyorum yardım edin ne yapmalıyım???

böyle olur bebeklerin uykusu..ah ah ben iki tane büyüttüm.çocuklarla beraber bende uyuyamazdım biri uyurken diğeri uyanırdı ..hatırlıyorum bir gün o kadar uykusuz kalmışımki mutfakta bi yandan bulaşık yıkıyorum bi yandan rüya görüyorum ayakta uyumuşum yani..şimdi bol bol uyuyorum kendime zaman ayırıyorum ve hatta sıkılıyorum bile..merak etme geçer hepsi ama istersen bide doktora götür..

doktor kontrollerine götürüyoruz düzenli çok şükür bir sorunu yok yalnız sol kulağını çok tutuyor bu aralar uykusundan mı diş mi çıkarıyor kulağında iltihap mı var bilemiyorum son doktor kontrolünde diş çıkarmıyor dedi doktor kulağında iltihapta yokmuş dedi e bu durumda oyun olsun diye mi tutuyor bu çocuk kulağını yoksa uykusunu alamıyor ondan mı bilemiyorum,,milletin bebeği kendi kendine uyuyor ya ne güzel ben sallıyorum koyuyorum öyle dderin uyudu sanırsın en fazla yarım saat bazen 15 dakka bazen de nasıl oluyosa 1 saati buluyor

bebegni nerde sallıyorsn peki?

4 aylık bebeğin dişi çıkmazki zaten..kulak ağrısı desek ağrısa bile kulağını tutmayı idrak edemez..o bir gayri ihtiyari bir hareketidir..bazı bebekler çok uyur..mesela ben çok uykusuz bir bebekmişim anneme hiç rahatlık vermezmişim ama kardeşim bebekliğinde o kadar çok uyurmuşki yetişkin insan gibi akşam uyur sabah uyanırmış..şimdide çalışmaktan uyuyamıyor:2:

evet her bebek aynı değil tabiki ama yapılabilecek birşey var da ben yapmıyorsam çok üzülürüm kendi uykularımı geçtim çocuk uykusunu alamıyor ona üzülüyorum

iyi günler canım.
çoğu bebekte var bu uyku sorunu heralde.günün yorgunluğunu gece çıkarıyor canım anlaşılan bebeğin.benimkine ne demeli.beyfendi gündüzü bir saat uykuyla geçiriyo,gece de yarım saatte bir uyanıp tekrar sallanıp uyumak istiyo.
eğer gündüzleri uykusuzluktan huzursuzluğu filan yoksa bence uyutmak için uğraşma saatlerce.kendi oyalanabildiği kadar oyalansın..bi yere kadar dayanıp pes edecektir oda bence, diğer türlü kendini boş yere yormuş olursun uyutmak için. ben şahsen gündüz uykularını öyle ayarladım.uykusuzluktan kaynaklanan bi huysuzluğu olmadığı için belirli bir saatimiz yok yarımşar saattten iki kez uyuyup uyanıyo,ama saat sekizde kesinlikle gece uykusuna başlatmış oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…