Kızlarrr :) bır derdım var ama bu sefer Guzel bır dert . Hadı bana tavsiye verınn :)

değişiklik şart değil, bakımlı olman da yeter. Benim saçlarım aşırının aşırısı uzundu kestrmeyi duşunuyordum zaten ozellikşe bugunu bekledim bi hoşluk olsun diye. Yoksa bugun olsa bende yapamam..
Dogru diyorsun valla canım olmazsa bıraz daha kendımı butce konusunda asar Guzel bır elbise alırım :)

değişiklik şart değil, bakımlı olman da yeter. Benim saçlarım aşırının aşırısı uzundu kestrmeyi duşunuyordum zaten ozellikşe bugunu bekledim bi hoşluk olsun diye. Yoksa bugun olsa bende yapamam..
Dogru diyorsun valla canım olmazsa bıraz daha kendımı butce konusunda asar Guzel bır elbise alırım :)

o zaman şehir fırsatlarına bak. 1 gece 2 kişi bilmem ne otelinde kalma 200 tl filan tabi extra masraf kesin çıkar ama öldürücü olmaz gibi. yada bir yere kahvaltıya gidin ata binin mesela ? yakınlarını da böyle güzel bir çiftlik gibi serpme kahvaltı veren yer yok mu ?
Valla canım burada efe dayının yerı dıye bır yer var doga ile ıc ıce bır sevgılıykende evlıykende hatta arkadasken bıle orada vakıt gecırdık :) maglum baharda geldı hos olabilir haklısın keske bırazda yakın olaydı :)

Valla canım burada efe dayının yerı dıye bır yer var doga ile ıc ıce bır sevgılıykende evlıykende hatta arkadasken bıle orada vakıt gecırdık :) maglum baharda geldı hos olabilir haklısın keske bırazda yakın olaydı :)
benim aklıma gelenler bunlar...biz cok romantik bir çift hiç olmadık.
2 sene önce evlilik yıl dönümüzü ben unuttum bile. adam aradı nice yıllaaraa diye.. durdum aşkımcıgım bugun benim yaşgünüm değil ki neden arıyorsun günlerimi karıştırdım dedim. bana cok gülmüştü. evlendik bugun dedi bende ki tepki aaaaaaaa bugun muuyyduuuu ooo pardon filan...
bizde böyle :D

fotoğraftaki sensen esmer olduğun içşn kırmızı çok yakışır. Mini olmasına dikkat et ;) topuklularını da sakın unutma.
Benım canım fotodakı :D esımın en sevdıgı renk bordo valla Guzel olur gıbı gelıyor bana da cooook hoşuna gıdecekkk ;)

benim aklıma gelenler bunlar...biz cok romantik bir çift hiç olmadık.
2 sene önce evlilik yıl dönümüzü ben unuttum bile. adam aradı nice yıllaaraa diye.. durdum aşkımcıgım bugun benim yaşgünüm değil ki neden arıyorsun günlerimi karıştırdım dedim. bana cok gülmüştü. evlendik bugun dedi bende ki tepki aaaaaaaa bugun muuyyduuuu ooo pardon filan...
bizde böyle :D
Kız ne Guzel iste genelde bır hatırlar bırde trıp atarız ;) :D

canım kayserıde yasıyoruz bıl zaten bır kaç aya tatıle gıdıcez Insallah :)
Ayy Kapadokya yakın size günü birlik kaçamak güzel olurdu.. Balonla Kapadokya turu falan.. Oranın atmosferi şahane çok doğal insan onlarda kendini masal diyarında gibi hissediyor.. Otantik çok taş evler falan ben gittim lisedeyken dönmek istemedim resmen..

Kız ne Guzel iste genelde bır hatırlar bırde trıp atarız :KK66: :KK70:
yaş gününü de unuttum eşimin. akşam 9 du aklıma geldi. aradım. unuttun demi dedi :D aa olur mu ? sadece unuttuğumu düşünmeni istedim dedim.
özellikle yapmış gibi kıvırdım :D :P yemedi ama günü kurtardım...

sadece flört ederken ve yeni evlendiğimiz zamanlarda romantik hoş şeyler yaptık ama onunda üzerinde cok süre geçti..artık biz takmıyoruz.

Ayy Kapadokya yakın size günü birlik kaçamak güzel olurdu.. Balonla Kapadokya turu falan.. Oranın atmosferi şahane çok doğal insan onlarda kendini masal diyarında gibi hissediyor.. Otantik çok taş evler falan ben gittim lisedeyken dönmek istemedim resmen..
aynen canım yakın dedıgın gıbı :D ama o balon olayı falan benım butcemı coook asıyor ;) dedıgın gıbı ama gecen sene bu zamanlarda gıttı esımle masal gıbı bır atmosfer var buraya da yarım saat uzakta :)

yaş gününü de unuttum eşimin. akşam 9 du aklıma geldi. aradım. unuttun demi dedi :D aa olur mu ? sadece unuttuğumu düşünmeni istedim dedim.
özellikle yapmış gibi kıvırdım :D :P yemedi ama günü kurtardım...
yok canım bak ne Guzel anlatıyorsun eski gunler akla gelince tabıı o zamanın heyecanı falan farklı oluyor ama bazen hareketlılık sart :D ;)

Back
X