- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Eskigunler
-
75 yaşında ama yaşına göre iyiGiriş kat alma sakın rutubetten çocukların ciğerleri mahvolur. Terasa korkuluk falan yaptırırsın. Dubleks en iyisi temizliğini de yaparsın, yukarda tuvaleti banyosu Mutfağı olan dubleksler var en güzeli öyle olur. Kadının da ayrı bir köşesi olur. Bir de yaşı kaç ki kayınvalidenin? Merdiven inip çıkmak ona iyi gelir.
Baktığım dubleks öyle dediğiniz gibiİki ayrı daire gibi olan dubleksler var. Yani üst katta da mini mutfak banyo vs tarzında. Olabilirse o şekilde olmalı bence. Yaşlı insanın tuvalet için sık sık aşağı inmesi geri çıkmaso vs çok zor olur çünkü.
Benim anneannem 90 yaşında ve tek yaşıyor. Benden iyi Maşallah. 75 bana göre yaşlı değil. Siz de onu yaşlı kompleksine koymayın ki birden çökmesin.75 yaşında ama yaşına göre iyi
Baktığım dubleks öyle dediğiniz gibi
Yok baktığımız dubleks 4+1 280000O zaman öylesi en iyisi. Hem ona ait köşesi olur, ayrı ev gibi. Ama oda sayısı da önemli. 3+1 olacaksa mesela dubleks olmasa da olur, geniş ferah vs olmalı bence. Tabii bir de fırsatınız varsa katlar arasına kapı yaptırın. Dubleksi ısıtması çok zor oluyor çünkü.
Yok baktığımız dubleks 4+1 280000
Yok koymuyoruz zaten ama unutkanlik başlangıcı var artık tek kalamaz biz 2 kat evde altta o otryorum üstte benBenim anneannem 90 yaşında ve tek yaşıyor. Benden iyi Maşallah. 75 bana göre yaşlı değil. Siz de onu yaşlı kompleksine koymayın ki birden çökmesin.
Bulduğumuz evmiFena değil o zaman. 4 çocuk yapsan ikişer ikişer kalabilirler belki. Ev kaç m2?
Artık bi çaresine bakicazbelki cam balkon tarzı bişeyde olabilir çocukların açamayacakları böylece manzara da kapanmaz
Evet haklisiniz ayrı oda daha iyi olurBir de sakın çocuklarınızı babaanne anneanne vs ile yatırmayın. Bir de kaynanada unutkanlık da var diyorsunuz. Alzheimer çok kötü bir rahatsızlık ne yapacakları belli bile olmaz. Çocuklarınızın ayrı odası olsun.
240 metrekare 280 bin TL bide şunu merak ediyorum ısıtma merkezi diye yazılmış ne demekFena değil o zaman. 4 çocuk yapsan ikişer ikişer kalabilirler belki. Ev kaç m2?
Var 1 tane3 4 çocuk yapacaksan 5 +1 falan olmalı hiç çocuğubuz var mı?
İmkan dubleks için yok ama mecbur zorliycaksin bulduğumuz kadar sağol un allah razı olsunDubleks,imkan var ise eğer. Huzurunuz daim olsun inşallah,en büyük derdiniz bu olsun : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?