KİZLARRR BURDA DAHA ÇOK ÖNERİ BULURUM DIYEEE :)

Dublex kucuk cocuklu evde zor olur. Hem cocukla beraber temizligi de cok Zor olur. Siz 4+1 ev bakin. Kv ve cocuk ayri ayri odalarda olur. Herkes rahat eder.
Aslında öyle düz 4+1ev var ama eski kullanılmış ben sıfır ev istiyorum herseyini ilk ben kullanmış olayım diyorum

240 metrekare 280 bin TL bide şunu merak ediyorum ısıtma merkezi diye yazılmış ne demek

O zaman iyiymiş, odalar geniştir. Isıtmanın da merkezi olması iyi, güzel yakılırsa evde iyi ısınır. Merkezi ısıtma tüm apartmanın yakılması demek, eski kaloriferli evler öyledir mesela. Yani kişi kendisi yakmıyor.

Aslında öyle düz 4+1ev var ama eski kullanılmış ben sıfır ev istiyorum herseyini ilk ben kullanmış olayım diyorum
Sifir bakin oyleyse. Dublexlerde cok genis olmuyor cogu zaman. Hatta bence daha kullanissiz oluyor. Uygun fiyatli 4+1 bakabilirsiniz. Giris katlari veya birinci katlar daha uygun fiyatli oluyor.

Hım anladım canm aynen geniş gorunuyo

Yani birnevi dogalgaz ama demi canm

Çok bütçeniz yoksa 3+1 iyi bence bir oda size bir oda oturma odası bir oda çocuk odası diğer odada büyükanneye olur.

3-4 çocuk olursa tek odada sıkıntı tabi gücünüz varsa 4+1 iyi olur.

Dubleks ev iyi fikir aslında büyükanne alt katta olur siz ve çocuklar yukarıda kalabilir daha rahat edersiniz karı koca olarak ayrı katlarda.

katlı ev çok zor. ben katlı evde oturuyorum imkanım olsa düz ayak eve geçerim. üstelik yaşlı ve küçük çocuklarla daha da zor.
eğer imkanın varsa ebeveyn banyosu olan bir ev kv. açısından da sizin açınızdan da çok kolay olur.

Aslında bütçe yi zorliycaz biraz artık evimizi saticaz bide kredi çekicez evdede birikmisler var toplam 300 bin çıkar ama tabi ev taşımak zor taşıma parası tapunparasi petek ler takilicak bide ben yatak odam dökülüyor resmen onu yeniliycem baya masraf anca 300binle sıfıra sifir

Ya aslında öyle bir ev var ama için istediğim gibi değil tek daire üzeri 4 +1 büyükçe kileri olan yuklugu olan 3 adet balkonu var oda 290bin ama ben ledli tavan istiyorum bide sıfır olsun ilk ben kullanalım diyorum

4+1 ya da 5+1 varsa ebeveyn banyolu tek kat daha iyi olur diye düşünüyorum. Dublekslerin tek iyi yönü kocaman terası olması. Terasta oturma merakınız yoksa normal daire derim ben.

K8z kardeşim dublexde oturuyor, o ev beni dublex ten soğuttu yazın girin kisin buz hane gibi kaldiki çoğu öyle unutmayin.
Aşırı yağışlarda şu alıyor,ve herzaman yangın tehlikesi ahşap ve izalalasyondan dolayı büyük tehlike ,bir kaç ay evvel dayimgilin teras çatısı tutuştu ve 8tfaiye 2 ton şu sıktı eşyalar ev sular altında kaldı.neyse velhasıl kelam dublexi alırken iyi düşünmek lazim.

Evimde yaşlı var bu konuda tecrübeli biri olarak aslaa yaşlı biri üst katta taşıyamaz inemez çıkamaz bi sakatlık cikar.

En iyisi 3.1 olan biri senin odan olsa biri oturma odası birisi salon digeride çocuklarla babaanne bir odayı paylaşır bizim evdede durum bu

Ya aslında öyle bir ev var ama için istediğim gibi değil tek daire üzeri 4 +1 büyükçe kileri olan yuklugu olan 3 adet balkonu var oda 290bin ama ben ledli tavan istiyorum bide sıfır olsun ilk ben kullanalım diyorum

:) ilahi güldürdünüz beni. e güzelmiş işte. sıfır evin bir dolu sorunu olur. düşünün bu evi derim. ledli tavanı da yaptırırsınız. çok tatlısınız ya.

4+1 ya da 5+1 varsa ebeveyn banyolu tek kat daha iyi olur diye düşünüyorum. Dublekslerin tek iyi yönü kocaman terası olması. Terasta oturma merakınız yoksa normal daire derim ben.
Yok ya aksine korkuyorum terastan 4+1 tek ev bulmak çok zor yani ya misafir odamdan vazgeçip 3 +1 alicaz 1 oda yatak odası çocuk odası kvnin odası ve orta odası oda başka çocuk olunca nasıl olucak acil bi misafir geldiginde düzgün oda kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…