- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
- Konu Sahibi Eskigunler
-
Başta öyle dusunuyodum canm bendeK8z kardeşim dublexde oturuyor, o ev beni dublex ten soğuttu yazın girin kisin buz hane gibi kaldiki çoğu öyle unutmayin.
Aşırı yağışlarda şu alıyor,ve herzaman yangın tehlikesi ahşap ve izalalasyondan dolayı büyük tehlike ,bir kaç ay evvel dayimgilin teras çatısı tutuştu ve 8tfaiye 2 ton şu sıktı eşyalar ev sular altında kaldı.neyse velhasıl kelam dublexi alırken iyi düşünmek lazim.
Evimde yaşlı var bu konuda tecrübeli biri olarak aslaa yaşlı biri üst katta taşıyamaz inemez çıkamaz bi sakatlık cikar.
En iyisi 3.1 olan biri senin odan olsa biri oturma odası birisi salon digeride çocuklarla babaanne bir odayı paylaşır bizim evdede durum bu
Ayyy teşekkür ederim:) ilahi güldürdünüz beni. e güzelmiş işte. sıfır evin bir dolu sorunu olur. düşünün bu evi derim. ledli tavanı da yaptırırsınız. çok tatlısınız ya.
Bide sıfır evin ne gibi bir sorunu olabilirki:) ilahi güldürdünüz beni. e güzelmiş işte. sıfır evin bir dolu sorunu olur. düşünün bu evi derim. ledli tavanı da yaptırırsınız. çok tatlısınız ya.
Bu ev daha mantıklı olur. Büyük kiler ve yüklük bütün evi toparlar. Hatta kilerin büyük aydınlık penceresi varsa oda bile olur. Tadilat kolay iş..Ya aslında öyle bir ev var ama için istediğim gibi değil tek daire üzeri 4 +1 büyükçe kileri olan yuklugu olan 3 adet balkonu var oda 290bin ama ben ledli tavan istiyorum bide sıfır olsun ilk ben kullanalım diyorum
Kuzum tadilat kolay işte benim adam yapmaz bukadar masraf ettim okadar para verdim bu eve benden birsey isteme der biliyorum huyunu zaten 5 yıldır ev için kavga edyruz sonunda kendi kendine ikna olmuskenBu ev daha mantıklı olur. Büyük kiler ve yüklük bütün evi toparlar. Hatta kilerin büyük aydınlık penceresi varsa oda bile olur. Tadilat kolay iş..
Ama dubleks için pek iyi şeyler diyen yok sizce nasıl olur bide benim yükseklik korkum var 6. Kattan aşağı bile bakamamBelki bı iki yıl oğlunuzla yatabilir ama biraz daha büyüyünce oğlunuz için uygun olmayacaktır bu durum o yüzden herkesin kendi odası olmalı
Büyük ev daha mantıklı bana göre
Bide sıfır evin ne gibi bir sorunu olabilirki
Neden pekiyeni evin avantajı da var dezavantajı da. her yeni taşınılan eve intibak süresince problemler olabiliyor. özellikle yeni evlerde akma yalıtım ısı ilk aklıma gelenler. senden önce oturana danışma durumun yok, herşeyi kendin test edicen.
aslında en güzeli, imkan varsa ev sahibi olacağın evde bir süre kiracı olmak. şu an oturduğum evi çok isteyerek aldık, ama şimdiki aklım olsa mümkün değil istemezdim.
Var ama 1 yada 2 tane bide benim sıfır ev takıntısı var birazDublexte yasli bir kadin ust katta rahat yasayamaz gibi geldi bana. Her seferinde merdiven inip cikmak zor olur bence. Bir de düşer filan. Ben sizin yerinizde olsam 4+1 apartman dairesi bakardim eger varsa yasadiginiz ilcede.
Onu bilemezdim tabi. Allah gönlünüze göre versin o zaman. Yeni daire olup da bu şartlarda bulursunuz elbet.Kuzum tadilat kolay işte benim adam yapmaz bukadar masraf ettim okadar para verdim bu eve benden birsey isteme der biliyorum huyunu zaten 5 yıldır ev için kavga edyruz sonunda kendi kendine ikna olmusken
Amin inşallah bulurumOnu bilemezdim tabi. Allah gönlünüze göre versin o zaman. Yeni daire olup da bu şartlarda bulursunuz elbet.
Var ama 1 yada 2 tane bide benim sıfır ev takıntısı var biraz
Karşılıklı iki daire de olabilirAma dubleks için pek iyi şeyler diyen yok sizce nasıl olur bide benim yükseklik korkum var 6. Kattan aşağı bile bakamam
Tesekkur ederim canm insallah alırsak bile haziranda ancak tasinabilirim çünkü okul sorunu varSifir evin altyapi sorunlari oluyor. Ben olsam 3-5 senelik bir binada ev alirdim. Gonlunuze gore olsun.
O mümkün değil baya miktar gerekli oda yok zaten Son çare ya düz 4 1 ev yada mecburen dubleksKarşılıklı iki daire de olabilir
Yani bilemiyorum bulunduğunuz yerdeki evleri ama babaanne torun aynı oda olmasın bence
Tesekkur ederim tavsiyeniz içinDublex olacaksa kv alt katta kalmali her zman merdiven in cik yapamaz.Odasi da ayri olmali bence.
Yani birnevi dogalgaz ama demi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?