KİZLARRR BURDA DAHA ÇOK ÖNERİ BULURUM DIYEEE :)

Başta öyle dusunuyodum canm bende

:) ilahi güldürdünüz beni. e güzelmiş işte. sıfır evin bir dolu sorunu olur. düşünün bu evi derim. ledli tavanı da yaptırırsınız. çok tatlısınız ya.
Ayyy teşekkür ederim bu oneriniZi dikkate alıcam bide oraya bakıcam ama ufak bir NOT geceyim eşim yeni ev aldığı zaman hayatta bidaha masraf yapmaz

:) ilahi güldürdünüz beni. e güzelmiş işte. sıfır evin bir dolu sorunu olur. düşünün bu evi derim. ledli tavanı da yaptırırsınız. çok tatlısınız ya.
Bide sıfır evin ne gibi bir sorunu olabilirki

Ya aslında öyle bir ev var ama için istediğim gibi değil tek daire üzeri 4 +1 büyükçe kileri olan yuklugu olan 3 adet balkonu var oda 290bin ama ben ledli tavan istiyorum bide sıfır olsun ilk ben kullanalım diyorum
Bu ev daha mantıklı olur. Büyük kiler ve yüklük bütün evi toparlar. Hatta kilerin büyük aydınlık penceresi varsa oda bile olur. Tadilat kolay iş..

Belki bı iki yıl oğlunuzla yatabilir ama biraz daha büyüyünce oğlunuz için uygun olmayacaktır bu durum o yüzden herkesin kendi odası olmalı
Büyük ev daha mantıklı bana göre

Bu ev daha mantıklı olur. Büyük kiler ve yüklük bütün evi toparlar. Hatta kilerin büyük aydınlık penceresi varsa oda bile olur. Tadilat kolay iş..
Kuzum tadilat kolay işte benim adam yapmaz bukadar masraf ettim okadar para verdim bu eve benden birsey isteme der biliyorum huyunu zaten 5 yıldır ev için kavga edyruz sonunda kendi kendine ikna olmusken

Belki bı iki yıl oğlunuzla yatabilir ama biraz daha büyüyünce oğlunuz için uygun olmayacaktır bu durum o yüzden herkesin kendi odası olmalı
Büyük ev daha mantıklı bana göre
Ama dubleks için pek iyi şeyler diyen yok sizce nasıl olur bide benim yükseklik korkum var 6. Kattan aşağı bile bakamam

Bide sıfır evin ne gibi bir sorunu olabilirki

yeni evin avantajı da var dezavantajı da. her yeni taşınılan eve intibak süresince problemler olabiliyor. özellikle yeni evlerde akma yalıtım ısı ilk aklıma gelenler. senden önce oturana danışma durumun yok, herşeyi kendin test edicen.
aslında en güzeli, imkan varsa ev sahibi olacağın evde bir süre kiracı olmak. şu an oturduğum evi çok isteyerek aldık, ama şimdiki aklım olsa mümkün değil istemezdim.

Dublexte yasli bir kadin ust katta rahat yasayamaz gibi geldi bana. Her seferinde merdiven inip cikmak zor olur bence. Bir de düşer filan. Ben sizin yerinizde olsam 4+1 apartman dairesi bakardim eger varsa yasadiginiz ilcede.

Neden peki

Dublexte yasli bir kadin ust katta rahat yasayamaz gibi geldi bana. Her seferinde merdiven inip cikmak zor olur bence. Bir de düşer filan. Ben sizin yerinizde olsam 4+1 apartman dairesi bakardim eger varsa yasadiginiz ilcede.
Var ama 1 yada 2 tane bide benim sıfır ev takıntısı var biraz

Kuzum tadilat kolay işte benim adam yapmaz bukadar masraf ettim okadar para verdim bu eve benden birsey isteme der biliyorum huyunu zaten 5 yıldır ev için kavga edyruz sonunda kendi kendine ikna olmusken
Onu bilemezdim tabi. Allah gönlünüze göre versin o zaman. Yeni daire olup da bu şartlarda bulursunuz elbet.

Karşılıklı iki daire de olabilir
Yani bilemiyorum bulunduğunuz yerdeki evleri ama babaanne torun aynı oda olmasın bence
O mümkün değil baya miktar gerekli oda yok zaten Son çare ya düz 4 1 ev yada mecburen dubleks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…