tevfik sözen ile nasıl görüşeceksinz ben bi numara falan bulamadım bide kendisi kbb ci biliosnz deilmi[/QUOTE
hacettepeye giderim. emre ilhan da kkb ci ama türkiye de önde gelen bi isim. bu iiçine sinmesiyle alakalı. gerçekten işte bu demedikten sonra çok zor. inş ankarada buluruz
serdar bey sizden ne kadr istedi
ankarda burun estetiği yaptrcm yardımcı olrmusunz lütfen
Canim ben istanbulda yaptirdim
6000 istedi serdar bey, evet emre ilhan kesinlikle harika yaptıgı burunlar süper tam isteedgm gibi tevfik beylede görşym o zman aklıma soktunz
hangi sehirde hangi doktora artık doktor arastırmaktan kafam bulandı yaptırmıcam nerdeyse yardımcı olabilirmisinz?
6000 istedi serdar bey, evet emre ilhan kesinlikle harika yaptıgı burunlar süper tam isteedgm gibi tevfik beylede görşym o zman aklıma soktunz
o kadr cok resim baktımki smdi buraya ekleyebilrmisinz profilden göremiyrm bir de kime yaotrdınz ist da
siz kiminle görüştünüz yada görüşmeyi düsünüosunuz benm burunucum düşük ve burun deliklerim braz gens küt bi burun istyrm
hayırlı olsun.çok güzel olmuşsun.
hayırlı olsun fuat beyle bugun görüşmeye gittim fakat gösterdiği burunlaru pek beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?