• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr çok kötüyüm yardım edin ltfff

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzdr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
26
0
86
İzmir
herkese merhaba arkadaşlar,
bugün tansferimin 7.günü çatlıyorum meraktan tahmin edersiniz. Adet öncesi bende mutlaka 1 adet sivilce çıkardı yüzümde,bir kaç gün önce de çıktı yine :( Sizce hamile değil miyimdir? Benim gibi olup da pozitif sonuç alan oldu mu aranızda? :(((((((

inşallah tedavin mutlu sona ulaşır canım.. beklemektan başka yapacak hiçbirşey yok sanırım.bende bu ay hastalanınca tedaviye başlıycam sanırım bir kaç gün içinde hastalanırım.. senin tedavin nerde yapıldı ??

12.GÜNDEMı YAPILCAKSIN TESTıNı yok korkma güzelim kullanılan ilaçlar yapıyo benim 2 ay geçti aşılamamın üstünden hala bozuk cildim

Canim sabret,henuz uzulmek icin cok erken,bir sivilceye baglayamazsin bunu :)) Sakin ol,insallah hakkinda hyirlisi olur,kaldiki zaten gebelik belirtileri ile,adet belirtileri cok benziyor birbirine ayirt edemezsin yani.. SAKIN uzulme simdiden,bosu bosuna strese girme :olmaz:

Hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. :)

inşallah tedavin mutlu sona ulaşır canım.. beklemektan başka yapacak hiçbirşey yok sanırım.bende bu ay hastalanınca tedaviye başlıycam sanırım bir kaç gün içinde hastalanırım.. senin tedavin nerde yapıldı ??

anifora beraber başlıycan sanırım bende düşünüyorum bu ay offfff çok zor ya ya olmazsa diye panikliyorum

nerde yapıldı tedavin sorun neydi anifora

Benim daha önce ki olumsuz denemelerimde de bunda da yüzüm de sivilce çıktı ama bu deneme de 12. gün sonunda hamile olduğumu öğrendim.Sivilceye takılma yani...

canlarım hepinize çok teşekkür ederim moral verdiniz bana inşallah dediğiniz gibi olur, hepimiz o güzel haberi alırız :)
toprak canım benim dediğim cilt bozukluğu gibi değil ama, sadece adet öncesi çıkan tek bir sivilce olurdu, yine öyle oldu ondan endişem :( senin de öyle miydi??
saçma gelmesin arkadaşların anlarsınız beni sanırım, bazen öyle küçük şeyler mutlu yada mutsuz edebiliyor ki bu durumda insanıı :((((((((

Benim daha önce ki olumsuz denemelerimde de bunda da yüzüm de sivilce çıktı ama bu deneme de 12. gün sonunda hamile olduğumu öğrendim.Sivilceye takılma yani...

hayırlı olsun canım, toprak senin kaçıncı denemen ve nerde denedin.

Dzdr benim de tek sivilceydi ,zaten benim yüzüm de hiç sivilce çıkmaz , cildim kuru sadece bu denemelerde çıktı sivilcem.O yüzden çok takılma bu sivilce olayına.Ve hatta kızlar benim nerdeyse hiç belirtim olmadı , ağrım sızım , lekelenmem hiç olmadı sadece 5-6. günde göğüs damarlarım belirginleşti o da aynadan bakınca daha çok belli oluyordu.Bu göğüs damarı olayı hatta pek çok arkadaşta da olmuyormuş , ben beyaz tenli olduğum için belli oldu belki de...
Demirilkim ben 3. denemede hamile kaldım allaha şükür.Daha önce 1 normal 1 dondurulmuş denemiştim amerikanda yumurtalar kaliteli olmasına rağmen tutunma olmamaıştı , 3. denememi umut tüp bebekte yaptırdım bu da dondurulmuş tedavisiydi ve hamile kaldım.Şimdi nerdeyse 5 aylık kızıma hamileyim...Bu arada ben de aslen denizliliyim ama istanbulda yaşıyorum...Kızlar lafın özü öncelikle sizler elinizden geleni yapacaksınız gerisini allaha bırakacaksınız.Maalesef ki insanın elinin kolunun bağlandığı , bir yere kadar müdahale edebildiğin şeylerden biri bu bebek olayı.Bir de hiçbir zaman umutsuz olmayacaksın ve 3-5 deneme yapmayı göze alacaksın.Ve tabi ki de ÇOK RAHAT OLACAKSIN, stres yapmayacaksın...Allah yardımcınzı olsun kızlar...

benimde sivilcem çıkmıştı.tutmadı adet olcam diye üzülmüştüm.çok iyi hatırlıyorum.
ama yanılmışım:)
üzülme canım bu belirti değil.inşallah tıutmuştur.

benimde sivilcem çıkmıştı.tutmadı adet olcam diye üzülmüştüm.çok iyi hatırlıyorum.
ama yanılmışım:)
üzülme canım bu belirti değil.inşallah tıutmuştur.

Dzdr benim de tek sivilceydi ,zaten benim yüzüm de hiç sivilce çıkmaz , cildim kuru sadece bu denemelerde çıktı sivilcem.O yüzden çok takılma bu sivilce olayına.Ve hatta kızlar benim nerdeyse hiç belirtim olmadı , ağrım sızım , lekelenmem hiç olmadı sadece 5-6. günde göğüs damarlarım belirginleşti o da aynadan bakınca daha çok belli oluyordu.Bu göğüs damarı olayı hatta pek çok arkadaşta da olmuyormuş , ben beyaz tenli olduğum için belli oldu belki de...
Demirilkim ben 3. denemede hamile kaldım allaha şükür.Daha önce 1 normal 1 dondurulmuş denemiştim amerikanda yumurtalar kaliteli olmasına rağmen tutunma olmamaıştı , 3. denememi umut tüp bebekte yaptırdım bu da dondurulmuş tedavisiydi ve hamile kaldım.Şimdi nerdeyse 5 aylık kızıma hamileyim...Bu arada ben de aslen denizliliyim ama istanbulda yaşıyorum...Kızlar lafın özü öncelikle sizler elinizden geleni yapacaksınız gerisini allaha bırakacaksınız.Maalesef ki insanın elinin kolunun bağlandığı , bir yere kadar müdahale edebildiğin şeylerden biri bu bebek olayı.Bir de hiçbir zaman umutsuz olmayacaksın ve 3-5 deneme yapmayı göze alacaksın.Ve tabi ki de ÇOK RAHAT OLACAKSIN, stres yapmayacaksın...Allah yardımcınzı olsun kızlar...

kızlar çok ama çok teşekkür ederimŞeniz
dua edin ne olur, inşallah güzel haberler alırız hepimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah arkadaşım , rahat olmaya çalış , inşallah güzel haberler alacaksın...

Back
X