Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tedavin mutlu sona ulaşır canım.. beklemektan başka yapacak hiçbirşey yok sanırım.bende bu ay hastalanınca tedaviye başlıycam sanırım bir kaç gün içinde hastalanırım.. senin tedavin nerde yapıldı ??
inşallah tedavin mutlu sona ulaşır canım.. beklemektan başka yapacak hiçbirşey yok sanırım.bende bu ay hastalanınca tedaviye başlıycam sanırım bir kaç gün içinde hastalanırım.. senin tedavin nerde yapıldı ??
Benim daha önce ki olumsuz denemelerimde de bunda da yüzüm de sivilce çıktı ama bu deneme de 12. gün sonunda hamile olduğumu öğrendim.Sivilceye takılma yani...
benimde sivilcem çıkmıştı.tutmadı adet olcam diye üzülmüştüm.çok iyi hatırlıyorum.
ama yanılmışım:)
üzülme canım bu belirti değil.inşallah tıutmuştur.
Dzdr benim de tek sivilceydi ,zaten benim yüzüm de hiç sivilce çıkmaz , cildim kuru sadece bu denemelerde çıktı sivilcem.O yüzden çok takılma bu sivilce olayına.Ve hatta kızlar benim nerdeyse hiç belirtim olmadı , ağrım sızım , lekelenmem hiç olmadı sadece 5-6. günde göğüs damarlarım belirginleşti o da aynadan bakınca daha çok belli oluyordu.Bu göğüs damarı olayı hatta pek çok arkadaşta da olmuyormuş , ben beyaz tenli olduğum için belli oldu belki de...
Demirilkim ben 3. denemede hamile kaldım allaha şükür.Daha önce 1 normal 1 dondurulmuş denemiştim amerikanda yumurtalar kaliteli olmasına rağmen tutunma olmamaıştı , 3. denememi umut tüp bebekte yaptırdım bu da dondurulmuş tedavisiydi ve hamile kaldım.Şimdi nerdeyse 5 aylık kızıma hamileyim...Bu arada ben de aslen denizliliyim ama istanbulda yaşıyorum...Kızlar lafın özü öncelikle sizler elinizden geleni yapacaksınız gerisini allaha bırakacaksınız.Maalesef ki insanın elinin kolunun bağlandığı , bir yere kadar müdahale edebildiğin şeylerden biri bu bebek olayı.Bir de hiçbir zaman umutsuz olmayacaksın ve 3-5 deneme yapmayı göze alacaksın.Ve tabi ki de ÇOK RAHAT OLACAKSIN, stres yapmayacaksın...Allah yardımcınzı olsun kızlar...