Kızlarrr çokk kötüyümmmm yardım edin

vampirellamaria

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
103
30
13
28
Merhaba kızlar benim son adetim tarihim 5 kasım 30 güne Bi adet görüyorum bu ay ovulasyon testi falan kullanmadım ama takvimime göre 20 kasım benim yumurtlama günüm ve en verimli olduğum günler yani gebelik şansının yüksek olduğu günler 18-19-20 kasım ve ben hem 18 hem 19 hemde 20 kasım yani tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girdim bide 22 kasımda girdim onda da takvimde orta gebelik şansı diyo neyse ben dün yani 23 Kasımda ( tahmini yumurtlama günümden ) 3 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç hüsran <0.1000 sonuç bu sizce sonuç kesindir ve bu ayda hamile kalamadım mı yoksa erken mi daha yükselir mi zamanla nolur tecrübeli olanlar yardım edin çok istiyorum Bebek ve bu üçüncü ay denememin ama ne yaptıysam olmuyo Yani sizce ilişkiden üç gün sonra kanda gebelik çıkar mı yoksa erken mi

Merhaba kızlar benim son adetim tarihim 5 kasım 30 güne Bi adet görüyorum bu ay ovulasyon testi falan kullanmadım ama takvimime göre 20 kasım benim yumurtlama günüm ve en verimli olduğum günler yani gebelik şansının yüksek olduğu günler 18-19-20 kasım ve ben hem 18 hem 19 hemde 20 kasım yani tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girdim bide 22 kasımda girdim onda da takvimde orta gebelik şansı diyo neyse ben dün yani 23 Kasımda ( tahmini yumurtlama günümden ) 3 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç hüsran <0.1000 sonuç bu sizce sonuç kesindir ve bu ayda hamile kalamadım mı yoksa erken mi daha yükselir mi zamanla nolur tecrübeli olanlar yardım edin çok istiyorum Bebek ve bu üçüncü ay denememin ama ne yaptıysam olmuyo Yani sizce ilişkiden üç gün sonra kanda gebelik çıkar mı yoksa erken mi
Canım masallah çok sabirsizsin sanırım 2 günde kanda çıkmazki hemen ve adet gunune de çok var daha...biraz sabır çok çok erken yapmissin

çok acele etmişsin :) tabi ki 3 gün çok erken kanda sonuc vermez,10-15 gün kadar beklemelisin kanda belli olması için ,inş hamişsindir,gönlünce olsun ;)

Ben sabırsızlığımdan kan testi için gittiğimde hemşire erken demişti sonuç alamazsın bat günü yada geçince gel demişti bence çok erken beta hcg hormonunun yükselmesi için

2 gune ancak dollenirde rahime tutunurda bilmem neyde anck yumurtlamadn snra 10. Gun kanda dusuk miktarda cikr coook erkn

Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
- Bu nedenle kanda B-HCG denilen gebelik hormonunun tespit edilmesi yumurtlamadan sonra en erken 6. günde mümkün olur hatta çoğunlukla yumurtlamadan 8-10 gün sonra tespit edilebilir.
Alıntıdır.

Kızlar hepinize çok tesekkür ederim saolun içime su serptiniz bn gebelik testi için gitmedim çok fena üşütmüşüm hastaneye serum vurdurmaya gittim doktorda hamilelik şüphen varmı Dedi Bnde şu an yok ama istiyorum ve iki gün önce yumurtlama günümdü dedim o DA beta-hcg istedi ama işte o DA üçüncü gün < 0.100 çıktı Ne bileyim yani erken Tmm kabul ediyorum ama üçüncü gün hamile olsaydım en azından 1-2 falan çıkmaz mıydı yani bunu anlamıyorum bn

Kızlar hepinize çok tesekkür ederim saolun içime su serptiniz bn gebelik testi için gitmedim çok fena üşütmüşüm hastaneye serum vurdurmaya gittim doktorda hamilelik şüphen varmı Dedi Bnde şu an yok ama istiyorum ve iki gün önce yumurtlama günümdü dedim o DA beta-hcg istedi ama işte o DA üçüncü gün < 0.100 çıktı Ne bileyim yani erken Tmm kabul ediyorum ama üçüncü gün hamile olsaydım en azından 1-2 falan çıkmaz mıydı yani bunu anlamıyorum bn
Canım çıkmaz sandığın gibi. Döllenmiş yumurta rahime yerleşmeden bhcg hormonu artış göstermz. Yumurta spermle buluşacak, döllenme gerçekleşicek, onların tüp içinde yuvarlanarak yolculuğu olacak, rahime inecekler ve yerleşecek. Bu en az 10 gün sürüyo. Ben yum günümü biliyordum bu ay. O yüzden 11 gün sonra test yaptım anca öğrendim. Yani senin bu söylediğin tıpta bile imkansız. O kadarcık sürede ancak allah bilir.

İnşallah Cnm ya ama ben zaten gribim hastayım bide doktorun dediğine göre ya ülser yada gaztirit başlangıcı varmış bugün tahmini yumurtlama günümden itibaren beşinci günüm sabah uyandığımda feci Bi kasık Ağrı'sıyla uyandım sol kaşığım ki adetime daha 10 gün var Bnde korktum kaşığımdan karnıma sonrada mideme çok kötü kramp girdi doktora zor yetiştim o DA Dedi hamile misin belirti varmı hamilelikte olur Dedi kan tahlili idrar tahlili yaptı serum vurdu küçük ve ya gaztirit yada ülser var Dedi hala daha devam ediyor midemde de alt karnımdada ve sol kaşığım da da ağrı ama hamilesin falan demedi anlam veremedim zaten gribim ölüyorum bide bu çıktı

Kizlar hepinize öncelikle merhaba 22 yasinda nisanliyim nişanlımla birlikte olduk ama hamile kalmam imkansız ama adetim gecikti adet belirtilerim var bu ay cok ta stres yaptim bilginiz var mi yardim edebilirmisiniz lutfen

Kizlar hepinize öncelikle merhaba 22 yasinda nisanliyim nişanlımla birlikte olduk ama hamile kalmam imkansız ama adetim gecikti adet belirtilerim var bu ay cok ta stres yaptim bilginiz var mi yardim edebilirmisiniz lutfen
Kan testi Yaptır net sonuç alırsın adet geciktiyse

Canim ben test yaptigimda 2-3 haftalik hamileymisim ama çıkmamıştı idrarda... Sonra kanda yaptirdim cikti... Heveslenme ama umidinide kaybetme..

Back
X