- 9 Mart 2025
- 5
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi mairebelle
Uzun metin için şimdiden özür dilerim.Merhaba kızlar en son şubat sonunda ilişkiye girdim daha önce pozitif gebelik testim oldu fakat kan testlerinde devamı gelmedi. Geçenlerde rutin muayenem için doktora gittim ve bu konuyu açtığımda kendisi oldukça ilgilendi ve karın ultrasonunda bölgeyi iyice inceledi ve gebeliğe dair bir bulgu olmadığını söyledi. Hastane çıkışında zaten son ilişkimden çok zaman geçti diye kendimce gebelik testi verdim (doktorum gerekli bulmadı). Sonucumu almaya geldiğimde labarotuvarı arayıp testimde bir aksilik yaşandığını ve 20 dakika sonra çıkacağını söylediler. 10 dakika sonra resepsiyondaki kadın geldi ve ilk sonucum çok yüksek çıktığı için numuneyi tekrar teste koyduklarını bir beklentim olup olmadığını sordu. O anki panikle aylardır ilişkiye girmediğimi doktorumun da gebelik saptamadığını söyledim. 10 dk sonra sonucumun 0.74 olduğunu söylediler ama ilk sonuç konusuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmadılar sadece son sonucun kesin olduğunu söylediler hatta bunun üstüne bi soğuk su iç diye şaka yaptılar. Bu durum çok kafamı karıştırdı son 3 ayda bütün kan testlerim negatif çıkmıştı bu testi saymazsak +11 haftada ultrasonla gebeliğin gözden kaçırılması gibi bir durum olamaz değil mi lütfen yardım edin