kızlarrr copcatanliktan anlayanlar bi bakabilirmiii

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar simdi benim esimin bi arkadasi var. Benimle ayni yerde calisan bi kizdan cok hoslanmis ve hatta kizla isyerinde bakistiklarini falan soylemis esime.
Benimle ayni yerde calisiyor kiz ve bunu da bildigi icin esimden rica etmis tanistirabilirmi yenge bizi diye.
Neyse bende kizi taniyorum ama oyle cok bi samimiyetim yok hani cok akilli hanim hanimcik bi kiz dinine düşkünluguyle taniniyor boyle icine de kapanik biraz. Onu anlayin diye ayrinti veriyorum. neyse tamam dedim biz sadece tanistiralim gerisi sana kalmis. Neyse bugun oglen kizi aldim dedimki hadi gel bi cay icelim. Bu arada da esim bi bahaneyle arkadasini alip yanimiza geldi. Bunlari tanıştırdık :) biz soguk biseyler icerken muhabbet ettik 5 dakika filan ama kiz nasil nasil heyecanlandi. Anlatamam. Ya hissettim telefonuyla filan oynuyor ayaklarini kaldirip yere vurup duruyor yani öyle fazla da k9nusamafilar zaten kiz rahatsız olmasin diye esim 5 dk da kalkti . Neyse sonra onlar kalkinca kiza dedimki ya rahatsız olduysan kusura bakma filan dedim hani akadasi oldugunu bilmiyordum yaninda esimin dedim kiz yooook ne rahatsızligi ben rahatsız falan olmadim hic dedi. Neyse sonra dikkat ettim boyle mutlu mutlu kalktik oradan bizde... simdi kizla cok fazla samimiyetim de yok hani soramiyoeum da ergen işi olmasin diye hami şu senden hoşlanıyor falan demek olmaz bence..
SIzce napmali.. kiz hoslanmis midir aramda sorabilecek samimiyet olsa soracagim ama iste yok.
Bu satten sonra kadere mi birakmaliyiz islerini.. sizce..
EDIT SON DURUM :
Kizlar dun isteyken kiza dedim ki haftasonu piknige gidecegiz gelirmisin dedim evet dedi ama esimin arkadasi da olacak . Senin icin sorun olmaz degilmi
Dedim yooo olmaz dedi. Neyse ben de sevine sevine eve gittim sonra bi mesaj canım ben orada kendimi ifade edemedim oyle. Birebir takilmaktan hoslanmiyorum kizkiza gidelim yazmis. Bende utaniyormu diye dusundum yok birebir olmayacagiz dedim. Kimler olacak diye sordu. Bendr esimin evli bi arkadasi var o ve hanimi olacak dedim. Himmm yazmis. Bende sen duruma göre cuma günü bana haber verirsin dedim ok dedi.
Esim diyor ki cocuk kizin numarasini bulsun konussun diyor.
Sizce ?????????

Son düzenleme:

Bikaç gün sonra " geçen gün eşimin yanındaki kişi senden hoslanmış, tanışmak ister misin?" Diye sorabilirsiniz. Bunda samimiyete çok gerek yok bence.

Bikaç gün sonra " geçen gün eşimin yanındaki kişi senden hoslanmış, tanışmak ister misin?" Diye sorabilirsiniz. Bunda samimiyete çok gerek yok bence.

Evet canım mantikli ama diyorum ya cok icine kapanik bi kiz sirf cok gönüllü olmamak icin yok bile diyebilir
Ki ettigimiz muhabbette de dedi ki erkek oyle bi kere hayir deyince gitmemeli ugrasmali caba vermeli filan dedi yani hii tamam tanisalim diyecegini hiiiccc sanmıyorum bizim çocukta cok aşık ..

Ona söyleyin bu arkadaşın ondan hoşlandığını ve tanımak istediğini. Kefil olmayın ama ne olur ne olmaz. Tanımak isteyip istemediğini sorabilirsiz. Olabilir derse çocuk harekete geçer artık. Hayırlı bir şeye mi hayırsız bir şeye mi vesile olacağımızı bilemediğimizden çok fazla ısrar olmadan durumu anlatabilirsiniz. Inşaallah iki arkadaşın da hakkında hayırlısı olur. Inşaallah hayırlı bir şeye vesile olursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız zaten adama bakıyormuş, buluşmada da baya heyecan yapmış belli ki hoşlanıyor adamdan.
geri çevireceğini sanmam. bence siz durumu çıtlatıp bırakın gerisi kıza kalmış..

Arkadaşınız neden sizden aracı olmanızı istiyor ki, koskocaman insanlar gitsin kendisi açılsın kıza.
Kendi konuşmayıp başkalarını araya koyanlardan hiç hazzetmem nedense.

Hayır derse bir süre sonra tekrar söylersiniz. "Bana çok ısrar ediyor, arada kaldım. Telefon numaranı vereyim olmazsa sen yüzüne söyle istemiyorum diye" dersiniz. Böylece siz aradan çıkarsınız.

Kız zaten adama bakıyormuş, buluşmada da baya heyecan yapmış belli ki hoşlanıyor adamdan.
geri çevireceğini sanmam. bence siz durumu çıtlatıp bırakın gerisi kıza kalmış..
İnşallah hayirlisi neyse o olur canım ya geri cevirmezse yazacagim buraya zatrn
Hangi kelimeleri kullanmaliyim kiz cok icine kapanik utangac bi tip . Evet bende hoslandim diyebilecek biri degil ve erkegin hayir dendiginde bile ugrasmasi gerektigine inanan biri ya.

İnşallah canım bir yuvanin kurulmasina vesile olmak isteriz tabii ki. Haklarinda hayirlisi neyse o olsun inşallah. Israr etmiyoruz zaten kesinlikle .

Arkadaşınız neden sizden aracı olmanızı istiyor ki, koskocaman insanlar gitsin kendisi açılsın kıza.
Kendi konuşmayıp başkalarını araya koyanlardan hiç hazzetmem nedense.
Dedigim gibi kiz cok utangac bi tip . Cocuk giderse red cevabi alma ihtimali yuksekti yani oyle hii tamam taniyalim diyemez o kiz. O yüzden . Araya da bizi koymasi tamamen kizi kaybetmemek icin. Bence kizda anladi ya

bana da tam bu konuda akıl lazımdı
takipteyim
Akil verirsen sende sevinirim canim :)

Şu erkeğe hayır dendiğinde pes etmemeli, peşimden koşmalı mantığına ben uyuz olduğum için bir şey diyemeyeceğim
Hoşlandıysan hoşlanmışsındır yani dimi
Eğer öyle bir şey yaparsa direk sor. Sana bana böyle demiştin o yüzden mi hayır diyorsun ona göre cevap vereceğim X'e de.
Yine hayır derse keyfi bilir

Tamam canım ama ne zaman sormaliyim senden hoslanmis bi gorusmek istermisin falan diye

Tamam canım ama ne zaman sormaliyim senden hoslanmis bi gorusmek istermisin falan diye

Ne zaman yalnız kalırsanız o arada soruver. dediğim gibi hayır falan derse o gün söylediklerin için mi diyorsun de. zaten evet yada hayır der. davranışlarına göre napman gerektiğini anlarsın. baktın ne yapacağını bilmiyor sen biraz rahatlatırsın destek olursun :)

ay şuan ne çok isterdim benimkinin de böyle bir şey yapmasını

Ayyy aynen bendr esime soyledim sende yapsana pesimden kossana biraz diye ama nerdeeeeee
Zamaninda kosmusmus kosacagi kada4 simdi hasat zamaniymis :)))

Ayyy aynen bendr esime soyledim sende yapsana pesimden kossana biraz diye ama nerdeeeeee
Zamaninda kosmusmus kosacagi kada4 simdi hasat zamaniymis :)))

ben henüz ekme aşamasındayım karşı taraftan bir adım alamadım bu ara da sorunları çözmüşsünüz galiba sevindim :)

Son düzenleme:
eşinin arkadaşınada kız evi naz evi deyin biraz uğraşsın pes etmesin madem kız istemem amaaa diyor :) birde işle ilgili birşey danışsa falan olmazmı? mesela bir arkadaşım bankacıydı kredi sormaya gitmişlerdi sonra krediyle ilgili birşeyler sormak için aramalar falan derken

Benim anlamadigim o 5 dakikada zaten tanismadilar mi? Ondan sonra her gordugunde selam vermeler, sinra kisa kisa sohbetler is adama kalmis bence. Tanisma diyince illa yemek mi yenmesi lazim, neden tanisildiginin bir adi mi olmasi lazim? Su an bence artik tanisiyorlar. İs adamin maharetinde artik. Bakismadan selama, selamdan muhabbete ordan da bir kahve icmeye.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence kızı bibyere davet edin "atıyorum bowling oynamaya" gecen gelen arkadaş da gelcek sen o eşim ben gitsek rahatsız olur musun diye sor eğer gecerli bi bahanesi olmadan gelmek istemiyosa demekki durumu anlamış gelmek istemiyo ama gelirse tamamdir gerisini eşinizin arkadaşına bırakın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hah ağzımdan aldın lafı helal!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

EDIT SON DURUM :
Kizlar dun isteyken kiza dedim ki haftasonu piknige gidecegiz gelirmisin dedim evet dedi ama esimin arkadasi da olacak . Senin icin sorun olmaz degilmi
Dedim yooo olmaz dedi. Neyse ben de sevine sevine eve gittim sonra bi mesaj canım ben orada kendimi ifade edemedim oyle. Birebir takilmaktan hoslanmiyorum kizkiza gidelim yazmis. Bende utaniyormu diye dusundum yok birebir olmayacagiz dedim. Kimler olacak diye sordu. Bendr esimin evli bi arkadasi var o ve hanimi olacak dedim. Himmm yazmis. Bende sen duruma göre cuma günü bana haber verirsin dedim ok dedi.
Esim diyor ki cocuk kizin numarasini bulsun konussun diyor.
Sizce ?????????

ben bi kere girdim bu işe kıza gittim kusuruma bakma elçiye zeval olmaz kırk takla atmaya lüzum yok bu arkadaş senden hoşlanmış niyeti ciddi ve seni tanımak istiyor..bir araya getirdikten sonra bir daha hiç bir şeylerine ortak olmadım sıkıntı çıkmasın diye..iyide yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…