kızlarrr copcatanliktan anlayanlar bi bakabilirmiii

CANIM adam bekar. Esim yillardir taniyor. Bende az cok tanıyorum ickisi kumari yok Allah sahibine bagislasin esmer boylu poslu yakisikli cocuk. O da kiz gibi aynen namazinda niyazinda cok temiz cok efendi biri. Neseli esprili . Valla kacirirsa kiz kaybeder gibime geliyor. Zaten kötü biri olsa asla kefil olup bu islere ugrasmazdik.
Ayy o degil de kendi isime bu kafar ugrasmadim ya...
Ben esime soyledim dedim ki kizla acik acik konusayim : elciye zeval olmaz bak eşimin o gumku arkadaşı senden hoslaniyor niyeti de son derece ciddi. Bi tanimak istermisin . Ama hayir dersen gururlu biridir yapiskan degildir seni rahatsız edici hareketlerde bulunmaz diyeyim.. dedim. Esim de ben cocuga bi sorayim tamam derse soyle dedi..

Ergen gibi söylemeyeyim diyorsunuz ama tam ergen işi oluyor şu anda. Siz eşinize söylüyorsunuz , eşiniz arkadaşına, arkadaşı onaylarsa tekrar eşinize, eşiniz size, siz kıza falan...Gitsin kendisi konuşsun bence...

Hiç alakasız insanlar çöpçatanlık yapıyor ne olacak söle sende kıza senden hoşlanmış görüşmek istiyor ben gerisine karışmam de. Ben staj yaparken iki haftalık müdürüm , arkadaşım seni oğluyla tanıştırmak istiyor demişti.

Bende böyle dinine düşkün iki insanı tanıştırdım evlendiler çocukları bile oldu çok mutlular:)
Ama fazla karışmamak gerek. Bir iki beraber görüşün sonra kendi hallerine bırakın hiiiç karışmayın. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilinir derler.

Iyi de Kizla denk gelecegi bi ywr yokki isyerleri cok alakasiz..

E görmüş hoşlanmış işte, gelsin konuşmak istediğini söylesin ya da siz bi kahve içmek istediğini söyleyin falan...
Çok uzamış bence mesele bu şekilde.
CANIM sen anlamadin galiba olayi.
Kiz benim yanimda da calismiyor oyle her zaman goremiyorim yani bu kadar basit olsaydi keske..

CANIM sen anlamadin galiba olayi.
Kiz benim yanimda da calismiyor oyle her zaman goremiyorim yani bu kadar basit olsaydi keske..
mesele o değil ki, yani piknikler atraksiyonlar falan... Kız da anlamıştır herhalde yani samimi olmadığı biri birden çağırmaya başlıyor, sonra eşi geliyor hatta eşinin arkadaşıyla tanışıyor pikniğe davet ediliyor falan filan.
Konuyu açıp kenara çekilin bence...

OYle yapicam dur bakiyim bugün bi sonuc cikar herhalde. .

Bence çok güzel bir yaklaşım... İkisi de çocuk değiller zaten evlenme yaşlarındalar.
Kendileri görüşüp karar versinler en iyisi... Haklarında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…