- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
ASlinda bende mi boyle yapsam...ben bi kere girdim bu işe kıza gittim kusuruma bakma elçiye zeval olmaz kırk takla atmaya lüzum yok bu arkadaş senden hoşlanmış niyeti ciddi ve seni tanımak istiyor..bir araya getirdikten sonra bir daha hiç bir şeylerine ortak olmadım sıkıntı çıkmasın diye..iyide yapmışım.
ya uğraşma o zaman adama direkt söyleyin bu kız peşinden koşulmasını isteyen şımarığın teki o ne öyle ..böyle insanlara çöpçatanlık yapmam ben..çünkü karşı tarafı süründürmek isteyecek anlaşıldı..bu kafalar var maalesef erkek köpek olsun kapımda ağlasın zırlasın ezilsin sonra he diyim değerimi anlasın gibi...yok bacım ön ayak olma..böyle böyle adam bulamaz çevresinde zaten o bayan.ASlinda bende mi boyle yapsam...
Esime soyleyeyim de bende boyle yapayim ya..
Ama şu var ki kiz pesinde kosulsun istiyor hatta diyor ki ben bi kere hayir dedim mi hemen vazgecmeyecek ugrasacak diyor..bu cumleleri sıkıntı iste..
Anlamadım ki 17 yasinda olsa anlayacagim 30 yasinda koca kiz ya ergen falan da degil hani :)
Isleri cok farkli bi araya gelmeleri de zor hani..
kız durumu çakmış naz yapma peşinde baksana ben hayır desemde o peşimde koşsun diyomuşben bekar olsam evli arkadaşlarımla pikniğe gitmek istemezdim. tek siz olsanız neyse ama tanımadığı bir evli çift daha varmış.
bence gelmeyecek kız.
onun yerine açık açık söylesen daha mantıklı bence.
Aynen canim...kız durumu çakmış naz yapma peşinde baksana ben hayır desemde o peşimde koşsun diyomuş
ne iş yapıyorlar?ASlinda bende mi boyle yapsam...
Esime soyleyeyim de bende boyle yapayim ya..
Ama şu var ki kiz pesinde kosulsun istiyor hatta diyor ki ben bi kere hayir dedim mi hemen vazgecmeyecek ugrasacak diyor..bu cumleleri sıkıntı iste..
Anlamadım ki 17 yasinda olsa anlayacagim 30 yasinda koca kiz ya ergen falan da degil hani :)
Isleri cok farkli bi araya gelmeleri de zor hani..
evet ben de az önce okudum. 30 yaşında küçük değil anlamıştır.kız durumu çakmış naz yapma peşinde baksana ben hayır desemde o peşimde koşsun diyomuş
ACik acik soylemeyi düşünüyorum bende.. kismetinde varsa zaten olir herhalde. .ben bekar olsam evli arkadaşlarımla pikniğe gitmek istemezdim. tek siz olsanız neyse ama tanımadığı bir evli çift daha varmış.
bence gelmeyecek kız.
onun yerine açık açık söylesen daha mantıklı bence.
naz yapacak yaşta değilde yapacam diye tutturmuş işte bu durumda karmakarışıkın hayatı zehir olur lanet ederler birleştirdikleri güne arkadaşa durumu izah etsin sonrası onda istiyosa geçsin kıızn ayaklarına kapansın kız süründürmeyi seviyormuş bu nasıl bir kafadır..evet ben de az önce okudum. 30 yaşında küçük değil anlamıştır.
bence demesini bekliyor. naz yapacak yaşta değil. böyle bir şey beklediği kuvvetle muhtemel
Ayyyy dimi canimm beklemede ya simdi ne komik olir ama :)))deme karmacım deme çatlasın
Ayyyy dimi canimm beklemede ya simdi ne komik olir ama :)))
nedense bana o kısım hikaye gibi geldi. biraz patavatsız bir tip o kadar. yani ne konuşacağını bilmeyen bir şeye benziyor. ama konu sahibinin diğer anlattığı özelliklerine göre hanım hanımcık dinine bağlı, içine kapanık oluşu, tanışma esnasından heyecanını belli etmesi falan süründüreceğini pek göstermiyor bana göre. hatta balıklama dalacak. bakalım hangisi olacak?naz yapacak yaşta değilde yapacam diye tutturmuş işte bu durumda karmakarışıkın hayatı zehir olur lanet ederler birleştirdikleri güne arkadaşa durumu izah etsin sonrası onda istiyosa geçsin kıızn ayaklarına kapansın kız süründürmeyi seviyormuş bu nasıl bir kafadır..
banada öyle geldi ama acaba iş bilmemezlikten mi kaynaklanıyor..inşallah hanım hanımcık birisinin profiline şımarıklık hiç uymuyor ..Rabbim hayırlısını versinnedense bana o kısım hikaye gibi geldi. biraz patavatsız bir tip o kadar. yani ne konuşacağını bilmeyen bir şeye benziyor. ama konu sahibinin diğer anlattığı özelliklerine göre hanım hanımcık dinine bağlı, içine kapanık oluşu, tanışma esnasından heyecanını belli etmesi falan süründüreceğini pek göstermiyor bana göre. hatta balıklama dalacak. bakalım hangisi olacak?
Kız cocuğu beğendi ve durumu anladı muhtemelen kendini ağırdan satma derdinde.Kızlar simdi benim esimin bi arkadasi var. Benimle ayni yerde calisan bi kizdan cok hoslanmis ve hatta kizla isyerinde bakistiklarini falan soylemis esime.
Benimle ayni yerde calisiyor kiz ve bunu da bildigi icin esimden rica etmis tanistirabilirmi yenge bizi diye.
Neyse bende kizi taniyorum ama oyle cok bi samimiyetim yok hani cok akilli hanim hanimcik bi kiz dinine düşkünluguyle taniniyor boyle icine de kapanik biraz. Onu anlayin diye ayrinti veriyorum. neyse tamam dedim biz sadece tanistiralim gerisi sana kalmis. Neyse bugun oglen kizi aldim dedimki hadi gel bi cay icelim. Bu arada da esim bi bahaneyle arkadasini alip yanimiza geldi. Bunlari tanıştırdık :) biz soguk biseyler icerken muhabbet ettik 5 dakika filan ama kiz nasil nasil heyecanlandi. Anlatamam. Ya hissettim telefonuyla filan oynuyor ayaklarini kaldirip yere vurup duruyor yani öylefazla da k9nusamafilar zaten kiz rahatsız olmasin diye esim 5 dk da kalkti . Neyse sonra onlar kalkinca kiza dedimki ya rahatsız olduysan kusura bakma filan dedim hani akadasi oldugunu bilmiyordum yaninda esimin dedim kiz yooook ne rahatsızligi ben rahatsız falan olmadim hic dedi. Neyse sonra dikkat ettim boyle mutlu mutlu kalktik oradan bizde... simdi kizla cok fazla samimiyetim de yok hani soramiyoeum da ergen işi olmasin diye hami şu senden hoşlanıyor falan demek olmaz bence..
SIzce napmali.. kiz hoslanmis midir aramda sorabilecek samimiyet olsa soracagim ama iste yok.
Bu satten sonra kadere mi birakmaliyiz islerini.. sizce..
EDIT SON DURUM :
Kizlar dun isteyken kiza dedim ki haftasonu piknige gidecegiz gelirmisin dedim evet dedi ama esimin arkadasi da olacak . Senin icin sorun olmaz degilmi
Dedim yooo olmaz dedi. Neyse ben de sevine sevine eve gittimsonra bi mesaj canım ben orada kendimi ifade edemedim oyle. Birebir takilmaktan hoslanmiyorum kizkiza gidelim yazmis. Bende utaniyormu diye dusundum yok birebir olmayacagiz dedim. Kimler olacak diye sordu. Bendr esimin evli bi arkadasi var o ve hanimi olacak dedim. Himmm yazmis. Bende sen duruma göre cuma günü bana haber verirsin dedim ok dedi.
Esim diyor ki cocuk kizin numarasini bulsun konussun diyor.
Sizce ?????????
Aynen oyle biri canım iyi bi kiz bence de.nedense bana o kısım hikaye gibi geldi. biraz patavatsız bir tip o kadar. yani ne konuşacağını bilmeyen bir şeye benziyor. ama konu sahibinin diğer anlattığı özelliklerine göre hanım hanımcık dinine bağlı, içine kapanık oluşu, tanışma esnasından heyecanını belli etmesi falan süründüreceğini pek göstermiyor bana göre. hatta balıklama dalacak. bakalım hangisi olacak?
CANIM adam bekar. Esim yillardir taniyor. Bende az cok tanıyorum ickisi kumari yok Allah sahibine bagislasin esmer boylu poslu yakisikli cocuk. O da kiz gibi aynen namazinda niyazinda cok temiz cok efendi biri. Neseli esprili . Valla kacirirsa kiz kaybeder gibime geliyor. Zaten kötü biri olsa asla kefil olup bu islere ugrasmazdik.Öncelikle adamın niyeti ciddi mi (anlaşırlarsa evlilik düşünüyor mu), önceki hayatında bilinmesi gereken kötü tecrübeleri (aldatma,boşanma vb), ya da kötü alışkanlıkları (kumar, içki vb) var mı iyice öğrenin... İleri de böyle sorunları olduğunu bildiğiniz birine aracılık yapmış olmak istemezsiniz...
Eğer herşey yolundaysa, kendi arkadaşınıza evlenmeyi düşünüp düşünmediği, bir aday olup olmadığını sorun... Beklediğiniz cevabı verirse, eşinizin arkadaşının ciddi, iyi niyetli bir genç olduğunu ve onu çok beğendiğini söyleyin. Yalnız gururlu bir insandır direkt tanımadan dinlemeden "hayır" dersen, şimdiki zamane adamları gibi yapışıp ıstar etmez, düzgün biridir diyin. Bence rddetme, bir konusun çay için öyle karar ver diyin. Ve herseyi onlara bırakın böylece.... Hayırlısı...
CANIM adam bekar. Esim yillardir taniyor. Bende az cok tanıyorum ickisi kumari yok Allah sahibine bagislasin esmer boylu poslu yakisikli cocuk. O da kiz gibi aynen namazinda niyazinda cok temiz cok efendi biri. Neseli esprili . Valla kacirirsa kiz kaybeder gibime geliyor. Zaten kötü biri olsa asla kefil olup bu islere ugrasmazdik.Öncelikle adamın niyeti ciddi mi (anlaşırlarsa evlilik düşünüyor mu), önceki hayatında bilinmesi gereken kötü tecrübeleri (aldatma,boşanma vb), ya da kötü alışkanlıkları (kumar, içki vb) var mı iyice öğrenin... İleri de böyle sorunları olduğunu bildiğiniz birine aracılık yapmış olmak istemezsiniz...
Eğer herşey yolundaysa, kendi arkadaşınıza evlenmeyi düşünüp düşünmediği, bir aday olup olmadığını sorun... Beklediğiniz cevabı verirse, eşinizin arkadaşının ciddi, iyi niyetli bir genç olduğunu ve onu çok beğendiğini söyleyin. Yalnız gururlu bir insandır direkt tanımadan dinlemeden "hayır" dersen, şimdiki zamane adamları gibi yapışıp ıstar etmez, düzgün biridir diyin. Bence rddetme, bir konusun çay için öyle karar ver diyin. Ve herseyi onlara bırakın böylece.... Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?