• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr copcatanliktan anlayanlar bi bakabilirmiii

Öncelikle adamın niyeti ciddi mi (anlaşırlarsa evlilik düşünüyor mu), önceki hayatında bilinmesi gereken kötü tecrübeleri (aldatma,boşanma vb), ya da kötü alışkanlıkları (kumar, içki vb) var mı iyice öğrenin... İleri de böyle sorunları olduğunu bildiğiniz birine aracılık yapmış olmak istemezsiniz...
Eğer herşey yolundaysa, kendi arkadaşınıza evlenmeyi düşünüp düşünmediği, bir aday olup olmadığını sorun... Beklediğiniz cevabı verirse, eşinizin arkadaşının ciddi, iyi niyetli bir genç olduğunu ve onu çok beğendiğini söyleyin. Yalnız gururlu bir insandır direkt tanımadan dinlemeden "hayır" dersen, şimdiki zamane adamları gibi yapışıp ıstar etmez, düzgün biridir diyin. Bence rddetme, bir konusun çay için öyle karar ver diyin. Ve herseyi onlara bırakın böylece.... Hayırlısı...
CANIM adam bekar. Esim yillardir taniyor. Bende az cok tanıyorum ickisi kumari yok Allah sahibine bagislasin esmer boylu poslu yakisikli cocuk. O da kiz gibi aynen namazinda niyazinda cok temiz cok efendi biri. Neseli esprili . Valla kacirirsa kiz kaybeder gibime geliyor. Zaten kötü biri olsa asla kefil olup bu islere ugrasmazdik.
Ayy o degil de kendi isime bu kafar ugrasmadim ya... :(
Ben esime soyledim dedim ki kizla acik acik konusayim : elciye zeval olmaz bak eşimin o gumku arkadaşı senden hoslaniyor niyeti de son derece ciddi. Bi tanimak istermisin . Ama hayir dersen gururlu biridir yapiskan degildir seni rahatsız edici hareketlerde bulunmaz diyeyim.. dedim. Esim de ben cocuga bi sorayim tamam derse soyle dedi..

Ergen gibi söylemeyeyim diyorsunuz ama tam ergen işi oluyor şu anda. Siz eşinize söylüyorsunuz , eşiniz arkadaşına, arkadaşı onaylarsa tekrar eşinize, eşiniz size, siz kıza falan...Gitsin kendisi konuşsun bence...

Kızlar simdi benim esimin bi arkadasi var. Benimle ayni yerde calisan bi kizdan cok hoslanmis ve hatta kizla isyerinde bakistiklarini falan soylemis esime.
Benimle ayni yerde calisiyor kiz ve bunu da bildigi icin esimden rica etmis tanistirabilirmi yenge bizi diye.
Neyse bende kizi taniyorum ama oyle cok bi samimiyetim yok hani cok akilli hanim hanimcik bi kiz dinine düşkünluguyle taniniyor boyle icine de kapanik biraz. Onu anlayin diye ayrinti veriyorum. neyse tamam dedim biz sadece tanistiralim gerisi sana kalmis. Neyse bugun oglen kizi aldim dedimki hadi gel bi cay icelim. Bu arada da esim bi bahaneyle arkadasini alip yanimiza geldi. Bunlari tanıştırdık :) biz soguk biseyler icerken muhabbet ettik 5 dakika filan ama kiz nasil nasil heyecanlandi. Anlatamam. Ya hissettim telefonuyla filan oynuyor ayaklarini kaldirip yere vurup duruyor yani öyle ;) fazla da k9nusamafilar zaten kiz rahatsız olmasin diye esim 5 dk da kalkti . Neyse sonra onlar kalkinca kiza dedimki ya rahatsız olduysan kusura bakma filan dedim hani akadasi oldugunu bilmiyordum yaninda esimin dedim kiz yooook ne rahatsızligi ben rahatsız falan olmadim hic dedi. Neyse sonra dikkat ettim boyle mutlu mutlu kalktik oradan bizde... simdi kizla cok fazla samimiyetim de yok hani soramiyoeum da ergen işi olmasin diye hami şu senden hoşlanıyor falan demek olmaz bence..
SIzce napmali.. kiz hoslanmis midir aramda sorabilecek samimiyet olsa soracagim ama iste yok.
Bu satten sonra kadere mi birakmaliyiz islerini.. sizce..
EDIT SON DURUM :
Kizlar dun isteyken kiza dedim ki haftasonu piknige gidecegiz gelirmisin dedim evet dedi ama esimin arkadasi da olacak . Senin icin sorun olmaz degilmi
Dedim yooo olmaz dedi. Neyse ben de sevine sevine eve gittim ;) sonra bi mesaj canım ben orada kendimi ifade edemedim oyle. Birebir takilmaktan hoslanmiyorum kizkiza gidelim yazmis. Bende utaniyormu diye dusundum yok birebir olmayacagiz dedim. Kimler olacak diye sordu. Bendr esimin evli bi arkadasi var o ve hanimi olacak dedim. Himmm yazmis. Bende sen duruma göre cuma günü bana haber verirsin dedim ok dedi.
Esim diyor ki cocuk kizin numarasini bulsun konussun diyor.
Sizce ?????????

Hiç alakasız insanlar çöpçatanlık yapıyor ne olacak söle sende kıza senden hoşlanmış görüşmek istiyor ben gerisine karışmam de. Ben staj yaparken iki haftalık müdürüm , arkadaşım seni oğluyla tanıştırmak istiyor demişti.

CANIM adam bekar. Esim yillardir taniyor. Bende az cok tanıyorum ickisi kumari yok Allah sahibine bagislasin esmer boylu poslu yakisikli cocuk. O da kiz gibi aynen namazinda niyazinda cok temiz cok efendi biri. Neseli esprili . Valla kacirirsa kiz kaybeder gibime geliyor. Zaten kötü biri olsa asla kefil olup bu islere ugrasmazdik.
Ben esime soyledim dedim ki kizla acik acik konusayim : elciye zeval olmaz bak eşimin o gumku arkadaşı senden hoslaniyor niyeti de son derece ciddi. Bi tanimak istermisin . Ama hayir dersen gururlu biridir yapiskan degildir seni rahatsız edici hareketlerde bulunmaz diyeyim.. dedim. Esim de ben cocuga bi sorayim tamam derse soyle dedi..

Bende böyle dinine düşkün iki insanı tanıştırdım evlendiler çocukları bile oldu çok mutlular:)
Ama fazla karışmamak gerek. Bir iki beraber görüşün sonra kendi hallerine bırakın hiiiç karışmayın. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilinir derler.

Ergen gibi söylemeyeyim diyorsunuz ama tam ergen işi oluyor şu anda. Siz eşinize söylüyorsunuz , eşiniz arkadaşına, arkadaşı onaylarsa tekrar eşinize, eşiniz size, siz kıza falan...Gitsin kendisi konuşsun bence...
Iyi de Kizla denk gelecegi bi ywr yokki isyerleri cok alakasiz..

E görmüş hoşlanmış işte, gelsin konuşmak istediğini söylesin ya da siz bi kahve içmek istediğini söyleyin falan...
Çok uzamış bence mesele bu şekilde.
CANIM sen anlamadin galiba olayi.
Kiz benim yanimda da calismiyor oyle her zaman goremiyorim yani bu kadar basit olsaydi keske..

CANIM sen anlamadin galiba olayi.
Kiz benim yanimda da calismiyor oyle her zaman goremiyorim yani bu kadar basit olsaydi keske..
mesele o değil ki, yani piknikler atraksiyonlar falan... Kız da anlamıştır herhalde yani samimi olmadığı biri birden çağırmaya başlıyor, sonra eşi geliyor hatta eşinin arkadaşıyla tanışıyor pikniğe davet ediliyor falan filan.
Konuyu açıp kenara çekilin bence...

mesele o değil ki, yani piknikler atraksiyonlar falan... Kız da anlamıştır herhalde yani samimi olmadığı biri birden çağırmaya başlıyor, sonra eşi geliyor hatta eşinin arkadaşıyla tanışıyor pikniğe davet ediliyor falan filan.
Konuyu açıp kenara çekilin bence...
OYle yapicam dur bakiyim bugün bi sonuc cikar herhalde. .

Bence çok güzel bir yaklaşım... İkisi de çocuk değiller zaten evlenme yaşlarındalar.
Kendileri görüşüp karar versinler en iyisi... Haklarında hayırlısı olsun.

Back
X