Kızlarrr,doğuma az kaldı kişisel temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
118
Ben şimdiye kadar hep ağdayla aldım o bölgemi,ama artık karnım iyice büyüdü,doğumada 3-4 hafta kaldı ve ben artık göremiyorum.Jilet fikri beni korkutuyor,sezeryan düşündüğüm için tam o bölgeye geliyor.Sonra nasıl temizleyeceğim.Siz ne yapacaksınız,bilgilendirin beni bende bir yol bulayım kendime.Bu arada doktoruum tüy dökücü kremi kimyasal olduğu için önermiyor.

canım merhaba ben 7 aylık bir anneyim ve bebişim 8 aylık doğdu aniden yani.bende hep jilet kullandım ve doğumdan sonrada kullandım.korkacak bişi olmuyor emin ol dikişin üzerini bi kaç günlüğüne hep bandajlı oluyor zaten.bandajın alt ve üstüne jileti kulllandım daha sonra 1 hafta kadar sonra normal hepsine kullandım şuanda göremediğin için ayna yardımıyla yavaşca yap hiçbişey olmuyor kuaför zaten tehlikeli vede mikrobik olabiliyor allah yardımcın olsun merak etme 3.güne kalmaz rahatça ayağa kalkıyorsun

arkadaşım nasıl anlatsam bi gün arkadaşlar arasında açılmıştı konu ben anlatınca ''ıyy olmaz ya'' filan dediler öyle şey. benim hamileliğim süresince eşim yardımcı oldu o konuda sağolsun. tekbaşına yapamayacağına göre pis pis de gezemeyeceğine göre eşin isterse onun yardımını alman en mantıklısı gibi geliyor bana. sizce??

valla henuz hamıle olamadım olursam eeger ınsallah doguma az kala kuafore gıdıp sır agda yaptırmayı dusunuyorum suan evde sır agda yapıyroum zaten ama o aylara gelırsem hıc durmam gıderım 15 gnde yada ayda bır temızlettırırm

canım merhaba ben 7 aylık bir anneyim ve bebişim 8 aylık doğdu aniden yani.bende hep jilet kullandım ve doğumdan sonrada kullandım.korkacak bişi olmuyor emin ol dikişin üzerini bi kaç günlüğüne hep bandajlı oluyor zaten.bandajın alt ve üstüne jileti kulllandım daha sonra 1 hafta kadar sonra normal hepsine kullandım şuanda göremediğin için ayna yardımıyla yavaşca yap hiçbişey olmuyor kuaför zaten tehlikeli vede mikrobik olabiliyor allah yardımcın olsun merak etme 3.güne kalmaz rahatça ayağa kalkıyorsun

Meltem canım teşekkür ederim gerçekten yerleşti kafama ve mantıklı geldi,biraz iyileşince de sanırım tekrar ağda yapabilirim.

arkadaşım nasıl anlatsam bi gün arkadaşlar arasında açılmıştı konu ben anlatınca ''ıyy olmaz ya'' filan dediler öyle şey. benim hamileliğim süresince eşim yardımcı oldu o konuda sağolsun. tekbaşına yapamayacağına göre pis pis de gezemeyeceğine göre eşin isterse onun yardımını alman en mantıklısı gibi geliyor bana. sizce??

Canım ben o kdar önyargılı değilim,ıyyyy olmaz falan demem,mecbur kalırsam yaptırırım;ama ayna yardımıyla yapabilirim sanırım,eşimin o şekilde görmesini pek istemiyorum,çünkü hep temiz gördü,şaşırmasın,yıkmayım tabularını:9:

Back
X