canım öncelikle bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...aynı dert ben de vardı canım 6. ayım dolduğunda uyuyamaz oldum sabahlara kadar bir de sıkıntı basıyordu ağlıyordum gece hep..doğuma kadar geceleri evde dört dönüyordum balkonda sabahlıyordum...doktora sordum hamilelik psikolojinden dedi..umarım sen yaşamazsın bu sorunları....kızlar kısmetse 1 hafta sonra 7 ayım dolacak ama 3 gundur gecelerı bır turlu uykuya dalamıyorum.saga don sola don yok.bu sabah 5te daha uyanıktım.aslında cok sukur hamılelıgımde ole cok zor gecmedı rahattım ama bu sorun olunca cok zor.kahve falan da ıcmem ama...bır sıkıntı sorunum da yok ama uyuyamıyorum.aynı durumu yasayan baska hamısler varmı acaba.sız nasıl uyuyorsunuz kızlar.yada tecrube etmıs kısıler acıl yardımmmmmmmmm....
kızlar aynı sorun bende de var,geceleri sürekli uyanıyorum.ya mide yanmasıyla uyanıyorum yada tuvaletimin gelmesiyle.sabahın 5inde kahvaltı etmek zorunda kalıyorum,mide ağrısından dolayı.sonra da uyuyabilmek için çok uğraşıyorum.bu arada bende 28 haftalık ikizlere hamileyim.
aynen bende de aynı sorun var mide yanması,tuvalet ihtiyacı derken uyku muyku kalmıo.leblebim ve suyum hep baş ucumda ama o da faydalı olmuo
Mide asidini alir ve bulammaya karsi da mideyi bastirir.yanman varmis,sana da leblebi iyi gelebilirleblebiyi ne için bulunduruyosun merak ettim benim de çok mide yanmam oluyo da onunla ilgili mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?