kızlarrr hamileyim ve uyuyamıyorum

kızlar bence 5 e kadar bile uyudugunuza dua edin. ben günlerce gece gündüz uyuyamıyorum. artık işe de gitmiyorum raporlarla idare ediyorum. gece bi saat uyusam ailecek mutlu oluyoruz nerdeyse.

kızlar bence 5 e kadar bile uyudugunuza dua edin. ben günlerce gece gündüz uyuyamıyorum. artık işe de gitmiyorum raporlarla idare ediyorum. gece bi saat uyusam ailecek mutlu oluyoruz nerdeyse.

msj kutun dolmus mesJ atılmıyor sana kutunu boşalt canım

Bende uyuyamıyorum 26. Haftadayız.hamile yastıgı alıcam gelsin deniycem ve yazıcam sizede.saga dön sola dön sabah 5i buluyo uyumam

Hamileligimin basindan beri uyku yok bana sabahlyorum be kadar yorgunda olsam uyku yok

Konu eski kalsa da yazmak istedim 20. haftama yaklaşırken resmen insomnia oldum. Son 3 gündür uykum sıfır sabahın köründe bir de işe gitmek zorunda olunca zombileşiyorum. Gözümden uyku akmasına rağmen bir türlü uyuyamıyorum evin içinde dolan dur. Birçözümü olanlar var mıdır dışarıdan destek gibi?

ben daha çok başlardayım ben de uyuyamıyorum. gece 3.30 fix hep uyanma saatim. sonrada uykular yalan.

MaşaAllah canım sağlıklıca kavuş evladına bende uykusuzluk problemi yaşadım sabaha kadar telefon oynardım eşime küserdim uyuyorsun diye akşama kadar da uyurdum gündüzleri uyuyor musun peki

Ben de herzaman normal uyurken birden uyuyamamaya başlamıştım ve aradan bir hafta geçti doğurdum. Eğer bebek cok kıpırtı yaptığı için uyuyamıyorsan dikkatet benim öyle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…