kızlar bence 5 e kadar bile uyudugunuza dua edin. ben günlerce gece gündüz uyuyamıyorum. artık işe de gitmiyorum raporlarla idare ediyorum. gece bi saat uyusam ailecek mutlu oluyoruz nerdeyse.
kızlar bence 5 e kadar bile uyudugunuza dua edin. ben günlerce gece gündüz uyuyamıyorum. artık işe de gitmiyorum raporlarla idare ediyorum. gece bi saat uyusam ailecek mutlu oluyoruz nerdeyse.
kızlar kısmetse 1 hafta sonra 7 ayım dolacak ama 3 gundur gecelerı bır turlu uykuya dalamıyorum.saga don sola don yok.bu sabah 5te daha uyanıktım.aslında cok sukur hamılelıgımde ole cok zor gecmedı rahattım ama bu sorun olunca cok zor.kahve falan da ıcmem ama...bır sıkıntı sorunum da yok ama uyuyamıyorum.aynı durumu yasayan baska hamısler varmı acaba.sız nasıl uyuyorsunuz kızlar.yada tecrube etmıs kısıler acıl yardımmmmmmmmm....
Konu eski kalsa da yazmak istedim 20. haftama yaklaşırken resmen insomnia oldum. Son 3 gündür uykum sıfır sabahın köründe bir de işe gitmek zorunda olunca zombileşiyorum. Gözümden uyku akmasına rağmen bir türlü uyuyamıyorum evin içinde dolan dur. Birçözümü olanlar var mıdır dışarıdan destek gibi?
kızlar kısmetse 1 hafta sonra 7 ayım dolacak ama 3 gundur gecelerı bır turlu uykuya dalamıyorum.saga don sola don yok.bu sabah 5te daha uyanıktım.aslında cok sukur hamılelıgımde ole cok zor gecmedı rahattım ama bu sorun olunca cok zor.kahve falan da ıcmem ama...bır sıkıntı sorunum da yok ama uyuyamıyorum.aynı durumu yasayan baska hamısler varmı acaba.sız nasıl uyuyorsunuz kızlar.yada tecrube etmıs kısıler acıl yardımmmmmmmmm....
MaşaAllah canım sağlıklıca kavuş evladına bende uykusuzluk problemi yaşadım sabaha kadar telefon oynardım eşime küserdim uyuyorsun diye akşama kadar da uyurdum gündüzleri uyuyor musun peki
Ben de herzaman normal uyurken birden uyuyamamaya başlamıştım ve aradan bir hafta geçti doğurdum. Eğer bebek cok kıpırtı yaptığı için uyuyamıyorsan dikkatet benim öyle olmuştu.