- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ben uzman değilim ama buna galiba kaygı bozukluğu deniyor
psikoloğa gitmenizde fayda var
Tabiki her anne bakar ama ben abartiyorum cocuk bu düse düse büyüyecek düsse o gece uyuyamiyorum kontrol ediyorum. Benim arkadasimin cocugu var yeni yeni sürünüyor kayiyor parkede hopp yaptin bsy olmaz diyor yerinden kalkmiyor onada ben kosuyorum...Annelik bu
Basbaya annesin
Hangi anne ateslenmismi hastalanmismi umursamaz bence varsa ego var sizde.
HaklisinizzEvlatlarımıza Allahın emaneti gözüyle bakıp bizim- tabiri caizse - malımız olmadığını düşünmeliyiz. İçinden devamlı Allahım emanetini sana emanet ediyorum diye geçir.
Tabiki her anne çocuğunun iyiliğini ister, elinden geleni yapar ama bir seviyeden sonra artık vesveseye giriyor... neredeyse 2 aylik anneyim, devamli nefes aliyor mu diye endiseleniyorum ama artık bazen de sırf vesveseye dönüşmesin diye bakmıyorum çocuğuma...
Allahimmm nekadar gzll bende böyle olmak istiyorumm altin kafesede koysan olan yine olur diyor esim esimde cok rahat ateslenirse tmm fitil ver yarin hastaneye gideriz sabah diyor Allahim bu ne rahatlik diye onapatliyorum bu seferde3 gün benle yaşa hayatını bulursun :) hiç takılmam öldürecek bişey değilse alma etme demem. Bi yerden zıplatacak mesela ama düşme ihtimali var bi lere uyarırım inat ederse bırakırım atlasın düşerse kendi öğrensin. Yemek yemiyor mu sen bilirsin aç uyu sabah kahvaltını iyi yaparsın derim. Ateşlenince 39.2 ye kadar evde bakarım müdahele ederim yok 39.5 lar olduysa bu Sefer doktora. Düşse tepki vermem gel öpeyim geçer derim öpünce geçtiğine inandığından geçer kolay kolay ağlamaz :) vesaire vesaire kafamız rahat bu şekilde
Evtt cocuk bu hastalanacak tabi kusacak ishal olacak ama ya bakamazsam ya bende hastalanirsam kim bakcak ona cok sükür saglikli eli ayagi düzgün nedenböyleyim bi dra görünsem iyi olcakÇocuklar hasta olarak büyürler, bir çocuğun hiç hasta olmaması da istenen bit şey değildir , belki böyle düşünürseniz biraz rahatlarsınız.
Bu arada her anne baba çocuğunun hastalığını düşünür elbette, o tarz bir rahatlık yok, sadece panik olmaz bazı kişiler, onlar da yukarıda yazdığım şekilde düşünürler
Cnm bir psikiyatriye bir kaygi bozukluğu olabilir beyin kendi üretiyor olabilir.Tabiki her anne bakar ama ben abartiyorum cocuk bu düse düse büyüyecek düsse o gece uyuyamiyorum kontrol ediyorum. Benim arkadasimin cocugu var yeni yeni sürünüyor kayiyor parkede hopp yaptin bsy olmaz diyor yerinden kalkmiyor onada ben kosuyorum...
Evett bende ondan korkuyoru gitmeliyim yoksa deli hastanesine yatarim bu gidisleCnm bir psikiyatriye bir kaygi bozukluğu olabilir beyin kendi üretiyor olabilir.
Acilen Dr a git, sana da bebeğe de eşine de yazık , Allah ferahlık versinEvett bende ondan korkuyoru gitmeliyim yoksa deli hastanesine yatarim bu gidisle
Yardim aldinizmi düzeldimiBende sen gibiyim o hasta olunca resmen bende hasta oluyorum uzuntuden mideme kramplar giriyor gozumun onunden ayirmiyorum neredeyse 20 aylik kizim zor bi bebekti dogdu dogali
Yardim aldinizmi düzeldimi
Yani ateşi düzene girene kadar mutlaka yanında olur saat başı kontrol ederim ama ortalığı ayağa kaldırmam. Düşmüyorsa eşimi kaldırır acile giderim. Ama hiç panik yapmam desem yeridir çocuk bu düşe kalka büyür düşünce kalkmasını bilmeli. Valla kızım 3 yaşında taşı sıksa suyunu çıkarır :)Allahimmm nekadar gzll bende böyle olmak istiyorumm altin kafesede koysan olan yine olur diyor esim esimde cok rahat ateslenirse tmm fitil ver yarin hastaneye gideriz sabah diyor Allahim bu ne rahatlik diye onapatliyorum bu seferde
Yani ateşi düzene girene kadar mutlaka yanında olur saat başı kontrol ederim ama ortalığı ayağa kaldırmam. Düşmüyorsa eşimi kaldırır acile giderim. Ama hiç panik yapmam desem yeridir çocuk bu düşe kalka büyür düşünce kalkmasını bilmeli. Valla kızım 3 yaşında taşı sıksa suyunu çıkarır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?