kizlarrr hasta oldum artik düsünmek istemiyorum

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Iyi aksamlar hanimlar
benim derdim kendimle. Oglum 1bucuk yasinda dogdugundan beri cok üstüne düsüyorum. Amann hasta olcak amann kusacak öksürecek ateslenecek istemiyorum düsünmeyeyim diyorum ama olmuyor gece agliyor uykusuz bi bebekti hala öyle uyumuyor dis cikariyor agliyor sürekli. Hemen korkuyorum heyecanlaniyorum panikliyorum. Havalar sicak günes gecerse migdeyi bozarsa diye düsünüyorum. KIsIn üsütürse diye korkuyorum. Nolcak benim bu halim gercekten istemiyorum relax olmak istiyorum yapamiyorum. Baskalarina bakiyorum ohh rahat ateslenmismi üsümüsmü terlemismi takmiyorlar ben neden böyleyim dayanamiyorum beynim agriyor. Dayanamiyorum kendimden nefret ettim bu yüzden kendime hic zaman ayirmiyorum. Simdi türkiyeye izine gidecem Allahimmm hastalancak diye ödüm patliyor hasta hasta ucaga binemezse naparim fln filann. Nolur banada bir akil verin....

Evlatlarımıza Allahın emaneti gözüyle bakıp bizim- tabiri caizse - malımız olmadığını düşünmeliyiz. İçinden devamlı Allahım emanetini sana emanet ediyorum diye geçir.

Tabiki her anne çocuğunun iyiliğini ister, elinden geleni yapar ama bir seviyeden sonra artık vesveseye giriyor... neredeyse 2 aylik anneyim, devamli nefes aliyor mu diye endiseleniyorum ama artık bazen de sırf vesveseye dönüşmesin diye bakmıyorum çocuğuma...

Annelik bu
Basbaya annesin
Hangi anne ateslenmismi hastalanmismi umursamaz bence varsa ego var sizde.
Tabiki her anne bakar ama ben abartiyorum cocuk bu düse düse büyüyecek düsse o gece uyuyamiyorum kontrol ediyorum. Benim arkadasimin cocugu var yeni yeni sürünüyor kayiyor parkede hopp yaptin bsy olmaz diyor yerinden kalkmiyor onada ben kosuyorum...

3 gün benle yaşa hayatını bulursun :) hiç takılmam öldürecek bişey değilse alma etme demem. Bi yerden zıplatacak mesela ama düşme ihtimali var bi lere uyarırım inat ederse bırakırım atlasın düşerse kendi öğrensin. Yemek yemiyor mu sen bilirsin aç uyu sabah kahvaltını iyi yaparsın derim. Ateşlenince 39.2 ye kadar evde bakarım müdahele ederim yok 39.5 lar olduysa bu Sefer doktora. Düşse tepki vermem gel öpeyim geçer derim öpünce geçtiğine inandığından geçer kolay kolay ağlamaz :) vesaire vesaire kafamız rahat bu şekilde

Çocuklar hasta olarak büyürler, bir çocuğun hiç hasta olmaması da istenen bit şey değildir , belki böyle düşünürseniz biraz rahatlarsınız.
Bu arada her anne baba çocuğunun hastalığını düşünür elbette, o tarz bir rahatlık yok, sadece panik olmaz bazı kişiler, onlar da yukarıda yazdığım şekilde düşünürler

Haklisinizz

Allahimmm nekadar gzll bende böyle olmak istiyorumm altin kafesede koysan olan yine olur diyor esim esimde cok rahat ateslenirse tmm fitil ver yarin hastaneye gideriz sabah diyor Allahim bu ne rahatlik diye onapatliyorum bu seferde

Evtt cocuk bu hastalanacak tabi kusacak ishal olacak ama ya bakamazsam ya bende hastalanirsam kim bakcak ona cok sükür saglikli eli ayagi düzgün nedenböyleyim bi dra görünsem iyi olcak

Cnm bir psikiyatriye bir kaygi bozukluğu olabilir beyin kendi üretiyor olabilir.

Ya hiç takmayanlar ya da böyle sürekli korkanlar diye 2 grup yok sadece..

böyle düşünürseniz kendinizi hasta edecek derecede evham yapmanızı mesrulastirirsiniz.. yardım alın gerekirse çünkü çocuğunuz da iyi etkilenmez bu kadar asiri üzerine düşülürse..

Bende sen gibiyim o hasta olunca resmen bende hasta oluyorum uzuntuden mideme kramplar giriyor gozumun onunden ayirmiyorum neredeyse 20 aylik kizim zor bi bebekti dogdu dogali

Allahimmm nekadar gzll bende böyle olmak istiyorumm altin kafesede koysan olan yine olur diyor esim esimde cok rahat ateslenirse tmm fitil ver yarin hastaneye gideriz sabah diyor Allahim bu ne rahatlik diye onapatliyorum bu seferde
Yani ateşi düzene girene kadar mutlaka yanında olur saat başı kontrol ederim ama ortalığı ayağa kaldırmam. Düşmüyorsa eşimi kaldırır acile giderim. Ama hiç panik yapmam desem yeridir çocuk bu düşe kalka büyür düşünce kalkmasını bilmeli. Valla kızım 3 yaşında taşı sıksa suyunu çıkarır :)

En guzeli akisina birakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…