- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Allah korusunnn. Allah tüm hastalara sifa versin hep sükrediyorum saglikli diye Allahim afetsin beni Boyle oldugum icinbizim bi tanidik sizin gibiydi..bi kere kizi kafasini sehpanin kenarina vurmus,sinir krizi gecirdi hatta ya beyin sarsintisi yasarsa kizim diye..
o dunyalar guzeli kizin beyninde portakal buyuklugunde tumor nuksetti cok kisa surede,ne ameliyatlar ne tedaviler gecirdi yavrum..
annesine de cok aci ama buyuk bir ders oldu bu durum.
cok sukur kizi kurtuldu ama ben o hanimin bidaha oyle ahlanip vahlanip hastalik hastasi oldugunu gormedim..
yapmayin Allahin gucune gider..
Aminnnnn Allahim cümlenin evladini korusunnSakinan goze çöp batarmis ALLAH korusun.
Dusunmemeye çalışın.
Böyle oldugunuz icin cok sanslisiniz bnmkinin hastalik oldugunu düsünüyorum artik ztn.Geçenlerde gece bir baktım 39.8 ateş. Hemen ateş düşürücü verdim, ılık duş oturduk biraz. 38lere düşünce yattık. 48 saate yaklaştı. Baktım düşmüyor gittik doktora. Tetkikler yapıldı. Antibiyotik verdi ertesi gün ateşi düştü, düzeldi. O 48 saat sürede gayet sakindim. Ateş düşürücü, duş vs.ile geçirdik zaman. En kötü ne olabilir ki... İlaç olmayan bir yerde yaşamıyoruz. Hastalansa ne olur? İlaç veririz geçer.
Dün de düştü. Alnı hafif şişti. Buz koydum. Ne yapabilirim ki düşe kalka büyüyecek.
Benim düsünüyorum cünkü farkindayim kendime zarar veriyorum rüyalarima bile giriyor artik kafayi yedimBen de endişelenirim hasta olsa aglasa biz de diş cıkarcaz aglasa üzülüyorum ama niye böyleyim diye endişelenmek gelmedi hiç aklıma
O derece değilim ben haklksın biraz daha rahat olmalısınBenim düsünüyorum cünkü farkindayim kendime zarar veriyorum rüyalarima bile giriyor artik kafayi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?