- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
- Konu Sahibi Tugbademir
-
ben de 27. haftada kullanmaya başladım 34 e kadar yanlız doktorum daha fazlası çocuğn dolaşım sistemine zarar verir dedi. 1 hafta oldu bırakalı şimdilik sancı kasılma falan yok.
canım ben de 30 haftalıkken başlamıştım ve 37 de kestim 2 gün sonra doğumum oldu yani bırakır bırakmaz geldi bebeişim zaten zor durmuştu içerde başından beriallah sağlıkla zamanında kavuştursun bebeğine inş.gelirse de tasalanma artık bi sakıncası yok gelmesinin.............
tugbacim biliyorsun ayni zamanlarda basladik tedaviye, benim ilacim nidilat degildi ama benzeriydi.. tedavim 23 aralikta bitti o gunden bu yana ilac kullanmiyorum su an hicbir sorun yok kasilmalarim da cok azaldi, 40 haftayi bile bulabilir dedi ebe :)
ilaci birakip ertesi gun dogum yaparim gibi korkuyordum hatta ilaci biraktigim gun kontrolum vardi ve dogum cantamla gitmeyi bile dusundum.. hic endiselenme ins bu zamana kadar geldiysek daha da gideriz hayirlisiyla
bende 31. haftada başladım 36. haftada bırakacağız dedi doktorum.günde 4 tane içiyorum çocuğuma zararı var mı çok merak ediyorum.bırakır bırakmaz doğum olur mu en son kontrolde çocuğun başı yukardaydı yukardayken doğum başlar mı ?????
teşekkürler... hamileliğin başından beri herkes erkek diyor ama kızımız geliyor. herkese hayırlı doğumlarbende 31. haftada başladım 36. haftada bırakacağız dedi doktorum.günde 4 tane içiyorum çocuğuma zararı var mı çok merak ediyorum.bırakır bırakmaz doğum olur mu en son kontrolde çocuğun başı yukardaydı yukardayken doğum başlar mı ?????
teşekkürler... hamileliğin başından beri herkes erkek diyor ama kızımız geliyor. herkese hayırlı doğumlar
Ayy maşallah sübhanallah ne mutlu heyecanlar bunlar..yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz..Allah bebişlerinizi bir avazda kucağınıza almayı nasip eder inşallah.haftalarınıza bakıp ahh diyorum ben de bu haftaları görebilecekmiyim Allahın izniyle..sanki zaman geçmek bilmiyor saatleri sayıyorum adeta.bugün 6 hafta 5 günlüğüm yatak istirahatindeyim düşük riski yüzünden..güzel bahar anneleri,bana dua eder misiniz lütfen bu zor günleri atlatabilmem için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?