Kızlarrr! Özletme ve Peşinden Koşturma Taktikleriniz Neler?

Yok öyle düşünme!İstemese tabi ki aramaz,gelmez.Yanlış düşünmene sebep oldum kusura bakma.ben daha farklı açıdan bakmıştım.sen ona açıklayabilirsin ama ben yapamam.bunun gibi

Onemli degil cnm kotu dusunmedim ama kesinlikle bu konu uzerin de yogunlasacagim :)

yani bu peşinden koşturmak planlar falan art niyetli bi şey , ilişkinin masumiyetine gölge düşürüyor .

Onlarda insan ve guruları var aralarında iyi , saygıyı hak eden insanlar var . hayat müşterek kadın erkek eşit deyip sonra hergün ondan günaydın mesajı sevgi sözcükleri beklemek en hafif tabirle fırsatçılık bi gün o bi gün sen fedekarlık budur bence .

Ben bunu biraz erkeklerin sadece cinsellik için kızlara yaklaşmasına benzetiyorum . Bence bunu planlamak iğrenç bi şey .

Hala öğrenemediniz bu işler taktikle olacak işler değil, insan yanındayken bile hasret duyabilir özleyebilir, bu kadar yapmacık olursanız kaybeden sizler olursunuz, içtenliğini ve doğallığını kaybeden bir kızın ilişkisinin çok uzun soluklu olacağına ihtimal vermiyorum. Çözüm basit aslında gidipte en ilgisiz kişilerle arkadaşlık kuracağınıza adam akıllı kişilerle arkadaşlık kurarsanız ve gerçek ve kalıcı sevgi bağları oluşturabilirseniz hem özlenir hem unutulmazsınız hiçbir zaman.

bunu 5 yıl sonra başarabildim !

üzerine düşmüyorum, kendi uğraşlarımla meşgul oluyorum
baktım msjlarıma geç cevap veriyor msj atmayı bırakıyorum telefonu bi kenara koyuyorum

baktım hiç aramıyor ben de aramıyorum

beyfendi farkediyor eni sonunda 'noldu hatun hiç sesin çıkmıyor' diyor

o kendiliğinden arıyor kendiliğinden msj atıyor

eskiden aramadan msj atmadan duramazdım
şimdi msj atmayı unutuyorum böylesi daha iyi aslında iki tarafın da biraz nefes alması gerekiyor zaman zaman

üzerine çok düşmemek lazım sanırım

Son düzenleme:
Selam kızlar.bende konuya bir cevap vermek istedim.o söylediğinjz durumları yaşamıyorum ama kızdıgım cok sey var.nereye kime sölesem bilemiyorm.ama olabildigince haddini bildirmek lazım şu erkeklere.nisanliyim ben.benimki kiskanc hem de had safhada.ama ben memnunum bu halimizden.Okadar alışkinim ki beni kiskanmasina ,kiskanmadigi zaman sen ne kadar genissin ya nasil kiskanmazsn beni fln diorum:)))arama mevzusuna gelince ben bakkala bile gitsem beni50 kez arar.nerdesn hado napiyosn.etrafa bakma.fln.sonra eve girince girdim eve die bi mesaj atarim.ondan gelen msaj şu."oh rahatladm evde olmana sevndm minigim "yazar hemen.:)size soliyceklerim sunlardan ibaret....arama olayini cok israrci olmayin.ustune cok dusmeyin.nişan olsun hele bi.ondan sonra dilediginiz kadar ararsnz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…