Kızlarrr testlerim pozitif ama inanamıyorum bakar mısınıııız yine bir artimed kazası mııı

btlysf

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
27
21
8
28
C44BE2E5-91C7-451A-BF92-A4C57FA2D273.webp

geçen ay yasmini bir ay kullanmıştım şimdi normal adet tarihini 5 gün geçti biri artımed biri roll marka aynı gün yaptım ve ikisi de ilk 2 dakikada böyle oldu

71F0E831-540B-425C-B329-3B4A026D3D80.webp

Eklentiler

• E15175A5-4D57-4BBD-AABB-28D3051CD9E4.webp
    E15175A5-4D57-4BBD-AABB-28D3051CD9E4.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
2 yıla yaklaştı hiçbir sebep yokken olmadı bazen testler yalancı silik çizgiler çıkardı hala inanamıyorum
Ay inşallah bardır bende düşük amh var başka bir şey varmı bülmiyorumda olmadı hala 🥹 bugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte 🥹

Ay inşallah bardır bende düşük amh var başka bir şey varmı bülmiyorumda olmadı hala 🥹 bugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte 🥹
Çok kötü bir şey ya olacak mı olmayacak mı takma diyorlar takıyosun işte inşallah bende sende müjdeli haberler alırız

Sen ne kadar zamandır istiyorsun

3 gün önce hafif kahverengi minicik lekelenme oldu bende heralde sökülür artık adet dedim

5 gün geçti hatta bugünle 6 ama korkuyorum doktora gitmeye yaaa
Yaa baya olmuş benimde adet gecikmem var ama bir gün geçince yapmıştım negatifdi siz ilk geçince yaptınız mı test negatif den sonra pozitif döner mi acaba bugün 3. Gün olacak hala yok

Yaa baya olmuş benimde adet gecikmem var ama bir gün geçince yapmıştım negatifdi siz ilk geçince yaptınız mı test negatif den sonra pozitif döner mi acaba bugün 3. Gün olacak hala yok
Yaptım yapmaz olur muyum erken gebelik yaptım hiçbir şey yoktu 2 saat sonra baktım silik vardı kuruma çizgisidir dedim attım baktım hala adet olmuyorum sırt ağrım var mide yanmam var belki hurafe bilmiyorum ama ananem derdi kirpiklerim aşırı karışık bi test yapayım dedim bu çıktı

Hala bana yok gibi geliyor inanamıyorum yarın doktora gidicem ama 0 ümit

Yaptım yapmaz olur muyum erken gebelik yaptım hiçbir şey yoktu 2 saat sonra baktım silik vardı kuruma çizgisidir dedim attım baktım hala adet olmuyorum sırt ağrım var mide yanmam var belki hurafe bilmiyorum ama ananem derdi kirpiklerim aşırı karışık bi test yapayım dedim bu çıktı
Bende erken gebelik yaptım Awox ama negatifdi bakalım artık yarında gelmezse test Alacam yine sizin var bellibbaya net

Back
X