Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıla yaklaştı hiçbir sebep yokken olmadı bazen testler yalancı silik çizgiler çıkardı hala inanamıyorumHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay inşallah bardır bende düşük amh var başka bir şey varmı bülmiyorumda olmadı hala2 yıla yaklaştı hiçbir sebep yokken olmadı bazen testler yalancı silik çizgiler çıkardı hala inanamıyorum
 bugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte
 bugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte 
Çok kötü bir şey ya olacak mı olmayacak mı takma diyorlar takıyosun işte inşallah bende sende müjdeli haberler alırızAy inşallah bardır bende düşük amh var başka bir şey varmı bülmiyorumda olmadı halabugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte

Sen ne kadar zamandır istiyorsunAy inşallah bardır bende düşük amh var başka bir şey varmı bülmiyorumda olmadı halabugün regl olacaktım olmadım daha dün yaptım test negatifti umutsuzum açıkçası ümitlenmek istiyorum ama korkuyorum işte

Yaa baya olmuş benimde adet gecikmem var ama bir gün geçince yapmıştım negatifdi siz ilk geçince yaptınız mı test negatif den sonra pozitif döner mi acaba bugün 3. Gün olacak hala yok5 gün geçti hatta bugünle 6 ama korkuyorum doktora gitmeye yaaa
Yaptım yapmaz olur muyum erken gebelik yaptım hiçbir şey yoktu 2 saat sonra baktım silik vardı kuruma çizgisidir dedim attım baktım hala adet olmuyorum sırt ağrım var mide yanmam var belki hurafe bilmiyorum ama ananem derdi kirpiklerim aşırı karışık bi test yapayım dedim bu çıktıYaa baya olmuş benimde adet gecikmem var ama bir gün geçince yapmıştım negatifdi siz ilk geçince yaptınız mı test negatif den sonra pozitif döner mi acaba bugün 3. Gün olacak hala yok
Bende erken gebelik yaptım Awox ama negatifdi bakalım artık yarında gelmezse test Alacam yine sizin var bellibbaya netYaptım yapmaz olur muyum erken gebelik yaptım hiçbir şey yoktu 2 saat sonra baktım silik vardı kuruma çizgisidir dedim attım baktım hala adet olmuyorum sırt ağrım var mide yanmam var belki hurafe bilmiyorum ama ananem derdi kirpiklerim aşırı karışık bi test yapayım dedim bu çıktı
Cnm var hayırlı olsunnnnnBugün yine yaptım sabah sanırım var ya

Hayırlı olsungeçen ay yasmini bir ay kullanmıştım şimdi normal adet tarihini 5 gün geçti biri artımed biri roll marka aynı gün yaptım ve ikisi de ilk 2 dakikada böyle oldu

Bugün yine yaptım sabah sanırım var ya
Hayırlı olsunBugün yine yaptım sabah sanırım var ya