Kizlarrr toplanin bisey sorcam

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar aklıma cook takılan birseyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yanlız sakın bu nasil soru böyle demeyin:KK54: simdi biz yaklasik 10 gun once tatile gittik ve biz 2 aydir çocuk düşündüğümüz için korunmuyorduk.ewett soruya gelelim DENİZDE SPERMLER ÖLÜR MÜ?simdi sizden bu konuda yardim istiyorum yanlis anlasilmasin aksamlari cocuk calismalari yapıyorduk sabaha denize giriyordum hani spermlerin belli bir yaşama süresi var biliyorsunuz acaba suya girdiğimden hepsi gidiyor mudur?bakin aslinda çoğunlukla hepimizin basina gelen ama dile getiremedigimiz bir konu.Sizden tahminlerinizi rica edicemo_O

Kızlar aklıma cook takılan birseyi sizinle paylaşmak istiyorum.Yanlız sakın bu nasil soru böyle demeyin:KK54: simdi biz yaklasik 10 gun once tatile gittik ve biz 2 aydir çocuk düşündüğümüz için korunmuyorduk.ewett soruya gelelim DENİZDE SPERMLER ÖLÜR MÜ?simdi sizden bu konuda yardim istiyorum yanlis anlasilmasin aksamlari cocuk calismalari yapıyorduk sabaha denize giriyordum hani spermlerin belli bir yaşama süresi var biliyorsunuz acaba suya girdiğimden hepsi gidiyor mudur?bakin aslinda çoğunlukla hepimizin basina gelen ama dile getiremedigimiz bir konu.Sizden tahminlerinizi rica edicemo_O
yok canım bizde de tatile giden hamile dönüyor :D

Canim deniz suyu o kdr icerine girmiyor ic basinc dis basinc olayi :KK66:

Ben niye kalamadım yaa balayı gibi valla sirf tutar diye ama fiss çıktı.Hayır o kadara kesin olur diyordum aklima DENIZ SPERM ikilisi gelince dedim ki deniz spermleri öldürdü aldı götürdü:halay:

Benim beceriksizligimdenn o zaman size komik bile gelebilir ama aksam denedikten sonra sabah olunca ben denize girmeyecegim deyince esim dalga geçiyordu ben senin amacini biliyorum diye :KK45:

:21:gitmemiştir canım olmaz öyle şey merak etme bende tatilden yeni geldim hergün denizdeydim hiç öyle bir şey de gemedi aklıma. .nerden de geldi aklına gulümsettin beni Allah da seni güldürsün inşallah :-)

Guldurdugume cok sevindim biraz kafa dağıtmak iyidir:halay:valla cocugu takmaktan baska birsey düşünemez olduk:kızgın:valla ben düşündüm dedim sen bosa yaptın hicbir yol olmaz bu spermlerden zaten ölmuştur denizde diye denizden cok cocugu düşündüm nedense cok umitlendim ben ama nasipte yokmuş :sinirli:

alakası yok canım sıkıntı yapma. Zaten ilişki de sperm azıcıkta olsa gideceği yere gidiyor merak etme

Back
X