• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr!!

O zaman sen de harcıyorum diye al gizli gizli biriktir. Şöyle güzel bi harca onun parasını dara düşsün bakalım napıyor.. böyle saçma bi akıl vereceğim aklıma gelmezdi inan

Yemeyenin malını yerler bi yerde doğru bu da
Ben en iyisi birikim yapayım gerçi üç beş bişey var ama fazla mal göz çıkarmaz;)

Cnm uzuldum durumuna.benim de daha once evlilik yapmis cocugu olan bi sevgilim vardi.nafaka oduyordu ayrica eski esi her hafta telefon acip para istiyordu hatta bi ara makyaj malzemesi almis borclanms onu odemek icin bile para istiyordu.sevgilimin maddi durumu da kotuydu ona ragmen cebindeki son paraya kadar cocugunun masraflari icin eski esine gonderiyordu.ben bunu gordum ve onunla ciddi bi gelecek olmayacgni anladm.evlenelm fln diyordu ama bn yol yakinken döndum.cunku benim zoruma giderdi aksama kadar calisip eski esine cocuguna para gondercek parasi olmadigi zmn da mecbur bnm calistigim parayi gondercekti.
İyi yapmışsın haketmişsin ayrıca akıllı kızmışsın.Ben sazanım biraz düşünmeden taşınmadan çok hareket ederim ve sonunda da hep zararını görmüşümdür

İyi yapmışsın haketmişsin ayrıca akıllı kızmışsın.Ben sazanım biraz düşünmeden taşınmadan çok hareket ederim ve sonunda da hep zararını görmüşümdür
Cnm bi de esin eski esinden olan cocuguna ev alacakmis o zmn seninle olan cocugna da alsin.ben olsam oyle derdim.onunki can da seninki patlican mi

Ne alaka ya kuma gelmişin gbi .. nafaka neyse ödesin ( ki çalışıyomuş ihtiyacı bile yoktr) . Artk konuşsun eşiyle kendi masraflarımıza anca yetiyor desin. Çocuğuna verdiğine karışma ama.. Kısıtlasan bile yaptığndan dönmez huzurunuzun bozulduğuyla kalırsın

Eşin çok mu iyi niyetli saf mı anlayamadım. Nafaka bağlanmış zaten çocuklar için, kadın da çalışıyor, hala ne ev kirası, ne mutfak masrafı bu? Yetmez gibi bir de keyfi para istemek... Adımlarını çok dikkatli atman gerek, bu hatunun derdi sizin aranızı bozmak. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Bak sizin bir bebeğiniz olmuş, sadece kendinin değil onun da geleceğini düşünmen gerek. Eşinle sakin sakin konuşup gözünü açman lazım. Olay iyi babalıktan çıkmış ama hatun hala adamın nufusundan çıkamamış!

Cnm bi de esin eski esinden olan cocuguna ev alacakmis o zmn seninle olan cocugna da alsin.ben olsam oyle derdim.onunki can da seninki patlican mi
Canım her çocuğuna alacağını söyledi o en büyükleri olduğu için birde evlilik işi falan yani öncelik onda tabi

Eşin çok mu iyi niyetli saf mı anlayamadım. Nafaka bağlanmış zaten çocuklar için, kadın da çalışıyor, hala ne ev kirası, ne mutfak masrafı bu? Yetmez gibi bir de keyfi para istemek... Adımlarını çok dikkatli atman gerek, bu hatunun derdi sizin aranızı bozmak. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor. Bak sizin bir bebeğiniz olmuş, sadece kendinin değil onun da geleceğini düşünmen gerek. Eşinle sakin sakin konuşup gözünü açman lazım. Olay iyi babalıktan çıkmış ama hatun hala adamın nufusundan çıkamamış!
Anlamıyor sakinde konuştum agresifde konuştum yok anlamıyor birde ben üsteledikçe artık gelen mesajlarıda siliyor şaştım kaldım anlayacağınız

Ne alaka ya kuma gelmişin gbi .. nafaka neyse ödesin ( ki çalışıyomuş ihtiyacı bile yoktr) . Artk konuşsun eşiyle kendi masraflarımıza anca yetiyor desin. Çocuğuna verdiğine karışma ama.. Kısıtlasan bile yaptığndan dönmez huzurunuzun bozulduğuyla kalırsın
Huzur mu kaldı eşim konuşacak noktaya gelmedi hiç şikayetçi değil deli ediyor beni

Anlamıyor sakinde konuştum agresifde konuştum yok anlamıyor birde ben üsteledikçe artık gelen mesajlarıda siliyor şaştım kaldım anlayacağınız

Ne desen haklısın!

Bu adamı borca sok Berad, araba mı olur, ev mi olur,yazlık mı tarla bostan mı olur bilemiyorum ama borca sok. Ancak bu şekilde kadına yok demeyi öğrenecek. Neye ihtiyacınız var? Eviniz arabanız var mı mesela?

Mahkemenin belirlediği limitler vardır, sürekli muhatap olmaları beni rahatsız ederdi. Sizi de etmesi normal. Nafakasını versin, çocuklara alışveriş yaptırsın tamam ama kendisine istemek sürekli aramak vs çok sinir bozucu

Sen susmaya devam ettikçe, eşine sınırlarını korumayı aşılamadıkça hırpalanan sen olursun. Çocuklarıdır yapar eder ama eski eşin lükse kaçacak harcamalarını az yada cok karşılıyor olması sanki sen kuma gitmişsin izlenimi veriyor. Anladığım kadarıyla eşin inançlı biri. Bazı erkekler günahtan korkup kadını mağdur etmemek için boşandıktan sonrada destek olmaya devam eder. Ama bir yere kadar onunla bir geçmişi varsa, seninle de geleceği var bunu düşünüp ona göre hareket etmek zorunda. Yoksa evliliğinizi ömür boyu 3 kişilik yaşamak zorunda kalırsınız. Dişini gösterme zamanın gelmişte geçiyor bile. İyi niyet suistimal edilmediği sürece gösterilmelidir.

Esin bir zamanlar ayni yatagi paylastigi kadinin baskasina muhtac olmasini istemiyor. Ben esinizi kutluyorum dogrusu evliyken ihtiyaclarini karsilamayanlar var. sizin ihtiyaclarinizida karsiliyorsa takmayin

kadın kendince ego tatmini yapıyor. eşiniz de sağlam bir uyarıyı hak etmiş. ne demek gezmesine tozmasına para harcamak, ev sözü vermek falan. artık ayrı bir ailesi olduğunu anlamalı. ha çocuklarına herşeyi yapabilir nafaka harici para verebilir, hediyeler alabilir, eğitimlerine,sağlıklarına istediği gibi tabi ki harcar ve bunun da lafı edilemez. edilmesi bile teklif edilemez ;) ama eski eşin gezmesi lüksü yüzünden ben evimden varsa çocuklarımın rızkından da kesemem yani :KK12:

bende esımın ıkıncı esıyım bır oglu var ılk evlılıgınden annesı ıle kalıyor ve annesıde alısan bır bayan...
ayrılma asamasında esım eskı esıne ekstra bır para vs verdımı bılmıyorum, bır sure ev kıralarını oduyordu. sonrasında aylık nafaka vermeye basladı ve cocugun ekstra kurs kıyafet egıtım ıhtıyaclarını karsılamay basladı , eskı es asla kendı sahsı harcamaları ıcın bır kurus talepte bulunmadı bulunamaz bulunmamalı da..
esınız ya fazla vıcdan yapıyor ya da fazla saf...
onun tek sorumlulugu cocukları, onların saglık egıtım sosyal ıhtıyaclarını gıdermekle yukumlu ama eskı esın harcamaları onu alakadar etmez ne kırası ne faturaları nede market ıhtıyacı bunları karsılamakla yukumlu olan eskı esın kendısıdır..
bence esınızı alın karsınıza konusun guzelce anlamıyorsa guzellıkten sert cıkısın gerekırse hıc tasvıp etmemekle bırlıkt eeskı esede uyarıda bulunun zorda kalırsanız son care olarak ama kendı evınızın rızkını elın kendını cok akıllı sanan kadınına yedırmeyın derım...

Eşiniz neden özel ihtiyaçları özel gezisi için eski eşine para versin ki? hiçkimse vermez kaldı ki kadın çalışıyormuş özle ihtiyaçlarını eski eşine aldıracak olan insan banane baksın diyerek özellikle çalışmazdı ve çalışmamasını bahane gösterirdi kötü niyetli olsa. Çocuk için istediğini zannediyorum ayrıca market pazar yapıyorsa da çocukları için yapıyor evlenirken düşünmeniz lazımdı. Sizden evinden kısıyor mu kıt kanaat mi geçiniyor hayır ee o zaman tasarruf bile yapacak durumdayken inadına yapmamak da sizin kendi aile bütçenize zarar onu çocullarıyla kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız

Eşiniz neden özel ihtiyaçları özel gezisi için eski eşine para versin ki? hiçkimse vermez kaldı ki kadın çalışıyormuş özle ihtiyaçlarını eski eşine aldıracak olan insan banane baksın diyerek özellikle çalışmazdı ve çalışmamasını bahane gösterirdi kötü niyetli olsa. Çocuk için istediğini zannediyorum ayrıca market pazar yapıyorsa da çocukları için yapıyor evlenirken düşünmeniz lazımdı. Sizden evinden kısıyor mu kıt kanaat mi geçiniyor hayır ee o zaman tasarruf bile yapacak durumdayken inadına yapmamak da sizin kendi aile bütçenize zarar onu çocullarıyla kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız

Burda açılan konulardan anladığım kadarıyla hiçbir bekar kadın çocuklu boşanmış bir adamla evlenmemeli.
Önyargılı olduğum düşünülebilir ama sorunlar hiç bitmiyor eski eş, çocuklar, nafaka, ihtiyaclar..

Back
X