- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok acı hayatım. Hamilesin hiç bilme daha iyi. Kısaca özet geçeyim Marmara depreminde annemi babamı ve erke k kardeşimi kaybettim. 6 ay önce de Kızkardeşim 32 yasinda kanserden vefat ett. Eşim aldattı boşandım ve guzeller güzeli bir kızım var.Eski konuların linkini versende okusak bilmeyenler için![]()
Çooook amin canimEn guzel gunler sizin olsun. Ailenizle birlikte coook mutlu olun. ❤
Darisi isteyen herkese olsun.![]()
Amin hepimiz çok mutlu olalım. ...Neler yaşamışsınız, başınız sağolsun. Bu yeni hayatınızda eşiniz ve kızlarınla tüm yaralarınız sarılsın inşallah. Mutluluk her zaman sizinle olsun.![]()
❤❤❤❤Mutluluklar dilerim, dilerim huzurla yaşarsınız çekirdek ailenizle.
Rabbim ömür boyu mutlu etsin inşallahSelamlar herkese. Burada hep acıları mi dertleri yazdım. Buradan yada özelden birsürü güzel kalplim bana kardes oldu can oldu ki Allah razı olsun..
Kizlarrr 3 Haziran da nikahim var. Evleniyoruz. Eşimle güzel kızımla, cok daha güzel kızım Gultenimle hayat bize gülsün![]()
Derdim var sayfasına açtım bu konuyu ya.. Anmem babam iki kardeşim vefat etti derdim çok var da küçük bir es bu belki de dualariniz dualari mız. Duygulandim be gormedigim bilmedigim bebeklerim iyi ki varsiniz siz benim ailemsiniz❤❤❤
Evet Gülten in annesi çok küçükken vefa etmisEski konunuzu hatırlıyorum. Gülten’in annesine (sözde anne), sizin prensesin ise babasına çok kızmıştım. Çok güzel bir aile oldunuz. Eminim kız kardeşiniz şuanda cennetten sizi izleyip gururlanıyordur. Allah rahmet eylesin ailenize. ♥
Edit: kusura bakmayın gültenin annesi vefat etmiş ben bakmıyor sanıyordum
3 Haziran da hepinizi dansa davet ediyorumO zaman dans![]()
Cok tatlisin çok tesekkurler❤Nasil sevindim anlatamam , mutluluğun daim olsun , cok hakediyirsun♥♥
Ama ben şimdi kizardesim gibi yürekten sariliyorum. Burada bana destek olan herkese sariliyorum. Ağlattin beni Sağol varol be kuzum❤Nurrrrr çok aşırı, aşırı, aşırı sevindim ama nasıl sevindim anlatamam. Ben çok nadir yazarım ama çok sıkı takipçiyisimdir forumun, sen en sevdiğim üyelerden birisin burada, çok aklı başında, mükemmel bir kadınsın. Mutluluğu o kadar çok hak ediyorsun ki, senin mutluluğunla nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok çok çok ama çok mutlu ol inşallah, eşinle, kızınla birlikte![]()