Kızlarrr :(

ya belki başkalarına karşı konduramazlar da herkes kendi çocuğunu tanır yani :34:

ortaya çıkar eninde sonunda anladıgım kadarıyla alacagı telefon ora bura saklanmaz tv gibi bişey olur :52:
yani yalacının mumuu yatsıya kadar hesabı sen rahat ol :55:
of ya:43:borç aldık falan diyebilirler çünkü çok ilgili bir aile değiller,arkadaşım 3 yıl gizli telefon kullandı düşün:5:
Dünya öyle bir duruma geldi ki kime güveneceğimizi,kiminle arkadaşlık edeceğimizi şaşırır olduk.
Bence o arkadaşınla arana olabildiğince mesafe koy,hatta görüşmeyi kes.
Konunu okur okumaz aklıma ilk gelen 'Ya kız altını çalar ve suç Superisi'ne kalırsa?' oldu. Allah korusun.
İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Her şey olabilir.
allah korusun abla ya :43:kafa dağıtmaya gittim sözde,ama cidden dağıttım yerle bir oldu:43:
Daha önce ki şüpheniz ve gözünzün önünde gerçekleşen bir hırsızlık :50:
Bu insanlarla ARKADAŞ OLMAK HATA !
kesinlikle buna kanaat getirdim son olaydan sonra of of:43:
Canım annen çok haklı, belki seni eve sırf bu yüzden çağırdılar. Altını alırlarsa, annelerine peri yaptı diyecekler belki de :26:
Bence görüşmemelisin o insanlarla. Dertsiz başına dert alırsın sonra.
eşeklik bende,ben aradım müsaitseniz geliyorum dedim tamam dediler.
sonra ben gelene kadar bin defa aradılar nerdesn hadi diye içeri girer girmez kardeşine operasyona hazırlan dedi:53::43:
O değil de, senin üstüne atmasınlar..Dikkatli ol..
allah korusun abla ya:43::43:ne yaparım öyle olursa:43::43::43:
Çok tuhaf bir şeyi alacaklarsa neden başkası varken yapıyorlar
Göz göre göre aleni,bu işin altından bir şey çıkmasın.
Senin orada olman gözünün önünde almaları.
Bir daha görüşmeyin böyle insanlarla.Kendi anne babasının arkasından iş çeviren kimseyi tanımaz
eve gelince annemden yediğim temiz fırça sonrası,kesinlikle görüşmeyeceğim.
ya zaten bi hafta önce başka arkadaşlarım gitmiş.o zaman onlarla da denemiş kasayı açamamış.
ev nüfusu kalabalık ya arkadaşları falan gelince hiç onların oldugu odaya girmiyorlar rahatsız etmemek için,bizde odaya kapandık kimsenin gelmediğinden emin olunca aldılar:43::43::43::43:
Bu kızlar niye sen yanlarındayken kasayı açıp altını aldılar.Senin olmadığın bir zaman da yapabilirlerdi.
Bunu özellikle yaptıklarını düşünüyorum.Olay ortaya çıkınca seni suçlayacaklar.Ortaya çıkmaması imkansız.
Bunlar ne biçim insan ailelerini soyuyor utanmazlar birde telefon alacaklarmış.
Aileleri kızlarının elinde yeni telefonu görünce nasıl aldıklarını sormayacak mı ? Nereye kadar saklayacaklar telefonlarını.
Allah kimseye böyle evlat vermesin düşman başına bile diyemem çok üzücü.Onlarla ilişkini bitirsen iyi olur.
amin amin..
zaten bu arkadaşın annesi kocasının cebinden hep para alan haber vermeyen biri:26:
bu olay muhtemelen sizin üzerinize kalacaktır.çok korkarım böyle şeylerden.
kendiniz söylüyorsunuz 2 yıldır o eve uğramıyorum diye.ee demek ki bu kızlarda planlı programlı haraket etmişler.sizi çağırmışlar altınları almışlar.annesi fark edince de peri çalımış herhalde diyecekler.onlarda tabi kendi çocuklarına inanacaklar.sonuçta 20 insan bir evde yaşıyorsa bu zamana kadar hiç bir hırsızlık olmamışsa sizin isminiz verilincede gayet mantıklı gelecektir onlara.
siz "ben yapmadım o altınları kızlarınız aldı"dediğinizde kim size inanacak ki.demezler mi "çaldıklarında bizi haberdar etseydin"diye.
sonra gel çık işin içinden.dualar et bu iş senin üzerine kalmasın canım.:30:
Allah korusun ya çok korkuyorum cidden,umarım olmaz..
ne yaparım sonra:47:
olayı ailesine söylemelisin.bana inanmıyosanız gizlice takip edin kızınızı diyebilirsin.sen söyle günahtan cık naparsa yapsınlar.göz göre göre hırsızlıga ortak olma.
söyleyemem ihanet olur,kaç yıldır beraberiz,hem diyelim suçu üstüme atmayacaklarsa bile,,,ben söyledikten sonra o yaptı diyebilirler:43:
Perimm
Bu kizlar telefon aldiginda aileleri demeyecekmi bu degirmenin suyu nerden geldi diye.. .sakin ol... anlamayacaklar mi saniyorsun :ssz:
borç aldım der ailesi umursamaz ilgilenmez:43:
Bence için rahat olsun sonuçta sen yapmadın boşver..Ama bence onlarlada arkadaslığı kes.İlerde birşey olur üzerine atarlar..
ben yapmadım ama bende ordaydım:26::43::43:

Benim anlamadığım ne diye bu insanlarla görüşürsün?

Nasıl insanlar olduğunu bile bile gitmişsin.:19: Üstelik sana da zamanında aynısını yapmışlar sanırım,kesin olmasa da...

Anlayamadığım alacak olan adam bir fırsatını bulur,her zaman alır.Neden sen oradayken yani ? :30:

:5::5::5:
Öncelikle hayırlı akşamlar:5::5:

Kızlar ben bugün yıllardır tanıdıgım arkadaşlarımın evine gittim:5:
Gır gır şamata gidiyoduk,arkadaşım ve kardeşi ikiside benimle yaşıt:5:bana birşey söylediler:5:
"peri annem ikimize birer tane yarım altın alıp kasaya koymuş geçen gün gösterdi,ben onlardan yeni telefon istiyorum almıyorlar bende kasadan altınımı alıcam,kendime telefon alıcam" dedi:26::26:
bende saçmalama yatırım yapıyorlar gizli gizli mi alıcaksın dedim evet aman napim ya bir altınla yatırım olmaz dedi:5:
evlerinin nüfusu çok fazla yaklaşık 20 kişi:26:
etraf sakinleşince kasayı açıp çıkardılar altını:26:
(zaten bu arkadaşlar 5 yıl önce benim paramı çalmışlardı,gözümle görmedim fakat param çalındıktan 1 gün sonra aynı miktarda para birden ellerine düşmüştü)
çok fazla güvenmiyorum,fakat anneme bu durumu anlatınca annem çok tepki gösterdi,nasıl şahit olursun böyle birşeye diye:43:
bizim evde hiç öyle şeyler olmaz,yani yerde 50 krş görsek aile bireylerine sorarız,o yüzden anneme çok tuhaf geldi,bize de çok güvenir,onlar hırsız yarın öbür gün birşey olursa peri yaptı demeyecekleri ne malum falan dedi:43:
Kızlar ne düşüneceğim bilmiyorum:43:ben yapmayın dedim ama dinlemediler:43::43:şimdi yarın öbür gün birşey olursa:5:
bide ben bu olaya şahit oldum:5:yarın öbürgün ahirette önüme çıkmaz mı hırsızlık yaptılar da ben öyle baktım:5:öfffff:5:
dipnot:bana kızmayın:43:

Sana niye kızalım, yanımda olsan dayağı yerdin valla.

Ne işin var böyle insanlarla? Annene söyle annesine söylesin ihale sana kalmasın

Pericim sucun senin üzerine kalacağını sanmam sonuçda ailesi cocuklarını tanıyordur,olay ortaya çıkarsada ört bas ederler,kimsenin ruhu bile duymaz.söylesen bir türlü söylemesen eğer kızlar ailelerine seninde orda olduğunu söylerlerse ailesi seninde böyle bir huyun olduğunu düşünebilir,,birde mantığımın almadığı bir altın parasıyla ne tlfunu alcaklar hani piyasadaki tlfn fiyatları malum:)

Son düzenleme:
Benim anlamadığım ne diye bu insanlarla görüşürsün?

Nasıl insanlar olduğunu bile bile gitmişsin.:19: Üstelik sana da zamanında aynısını yapmışlar sanırım,kesin olmasa da...

Anlayamadığım alacak olan adam bir fırsatını bulur,her zaman alır.Neden sen oradayken yani ? :30:
abla görüşmüyordum zaten pek,en son 2 buçuk yıl önce gittim,onun dışında 10 aydır da hiç yüzyüze görüşmemiştik canım sıkkındı kafa dağıtayım dedim:43::43::43:
Sana niye kızalım, yanımda olsan dayağı yerdin valla.

Ne işin var böyle insanlarla? Annene söyle annesine söylesin ihale sana kalmasın
:43::43:ya ben hiç ailesine böyle yapacaklarını düşünmedim:43::43::43:annem de aramaz muhattap etme onlarla der,pek sevmiyorda ailesini:5::5:kaç yıllık arkadaşız yapmazlar inş öyle bişi:43::43::43::43::43:
senin orda bi suçun yok ama arkadaşlığını gözden geçirip mesafeni koy derim ben
töbeee töbeee bi daha gidersem 2 olsun:43:
Pericim sucun senin üzerine kalacağını sanmam sonuçda ailesi cocuklarını tanıyordur,olay ortaya çıkarsada ört bas ederler,kimsenin ruhu bile duymaz.söylesen bir türlü söylemesen eğer kızlar ailelerine seninde orda olduğunu söylerlerse ailesi seninde böyle bir huyun olduğunu düşünebilir,,birde mantığımın almadığı bir altın parasıyla ne tlfunu alcaklar hani piyasadaki tlfn fiyatları malum:)
canım işin kötü yanı aile çocukları tanımıyor ilgilenmiyor,düşünsene arkadaşım sabah 8 de çıkıp gece 12 de geliyor ailenin ruhu duymuyor nüfus kalabalık dikkat etmiyorlar,kaç defa ev telefonlarından aradıgımda ya canım bilmiyoruz nerde olduklarını diyorlardı:43::43::43:
beni de çok iyi tanırlar gerçi hep benimle olmalarını isterlerdi:43:

:43::43:ya ben hiç ailesine böyle yapacaklarını düşünmedim:43::43::43:annem de aramaz muhattap etme onlarla der,pek sevmiyorda ailesini:5::5:kaç yıllık arkadaşız yapmazlar inş öyle bişi:43::43::43::43::43:

Annesinin kasasından/dolabından altın çalma cesaretini gösterecek karaktersizlerden herseyi beklerim ben.

Uzak dur su kızlardan. Neyse ki akıllılık edip annene anlatmışsın, kötü birşey olursa o girer devreye.

abla görüşmüyordum zaten pek,en son 2 buçuk yıl önce gittim,onun dışında 10 aydır da hiç yüzyüze görüşmemiştik canım sıkkındı kafa dağıtayım dedim:43::43::43:

töbeee töbeee bi daha gidersem 2 olsun:43:

canım işin kötü yanı aile çocukları tanımıyor ilgilenmiyor,düşünsene arkadaşım sabah 8 de çıkıp gece 12 de geliyor ailenin ruhu duymuyor nüfus kalabalık dikkat etmiyorlar,kaç defa ev telefonlarından aradıgımda ya canım bilmiyoruz nerde olduklarını diyorlardı:43::43::43:
beni de çok iyi tanırlar gerçi hep benimle olmalarını isterlerdi:43:

Annene anlatarak iyi yapmışsın,bundan sonra da görüşme onlarla.:29:

Annesinin kasasından/dolabından altın çalma cesaretini gösterecek karaktersizlerden herseyi beklerim ben.

Uzak dur su kızlardan. Neyse ki akıllılık edip annene anlatmışsın, kötü birşey olursa o girer devreye.
kesinlikle durucam,benden uzak olsunlar:43:umarım birşey olmaz teşekkür ederim abla:43:
Annene anlatarak iyi yapmışsın,bundan sonra da görüşme onlarla.:29:
görüşmeyecegim benden uzak allah'a yakın olsunlar:43:teşekkür ederim abla:5:

Nefret ederim hirsizlardan :47:

Kendine kizmana gerek yok. Ama bence o aileyle samimiyetini biraz dusur. Kotu huy seni de yakar

İyi de telefon alınca ailesi demeyecek mi hangi parayla aldın ne kadar saklyabilir ki evde eskisini mi kullancak ne alaka ayrıca sizin paranız nasıl çalındı bunlar çaldı diyosun odanda tek mi bıraktın ya da çantandan mı alındı nasıl oldu toplu para mı taşıyosun yanında hadi çaldılar ellerine tam o kadar para geçtiğini demez çalan insan.senin üstüne kalmaz çünkü tel alacağını biliyosun söylemenden korkarlar ama annen annesiyle arkadaşsa söylesin benim kız şahit olmuş diye

Nefret ederim hirsizlardan :47:

Kendine kizmana gerek yok. Ama bence o aileyle samimiyetini biraz dusur. Kotu huy seni de yakar
13 yıldır arkadaşız,huyları genel olarak kötüydü çok şükür hiç beni yakalamadı:1:yakalamazda,ama konuşmayacagım bir daha.
İyi de telefon alınca ailesi demeyecek mi hangi parayla aldın ne kadar saklyabilir ki evde eskisini mi kullancak ne alaka ayrıca sizin paranız nasıl çalındı bunlar çaldı diyosun odanda tek mi bıraktın ya da çantandan mı alındı nasıl oldu toplu para mı taşıyosun yanında hadi çaldılar ellerine tam o kadar para geçtiğini demez çalan insan.senin üstüne kalmaz çünkü tel alacağını biliyosun söylemenden korkarlar ama annen annesiyle arkadaşsa söylesin benim kız şahit olmuş diye
hayır okuldaydım.
babama markete gitcem demiştim 50 tl vermişti okul çantama koydum lise 1deydim o sıra,arkadaşlarıma çok çok güveniyodum.
asla yapmazlar falan diyodum:9:
çantamı onların kucagına attım bahcede iken lavaboya gideceğim diye.
sonra okul dışına başka arkadaşla çıktık para yok:53::53:
bahçeye çıkmadan da kontrol etmiştim:26:
sonraki gün iki kardeş geldiler,babam herbirimize 25 verdi dediler.
ben şok:53::53::53:
dedim canım sorma dn param çalındı allah belalarını versin,gün yüzü görmesinler:8:
bana ne dedi ?Kızım öyle demesene yazık,hem sen görme gün yüzü:27::27::27:(espriye vurdu)
bende emin oldum zaten:ssz::ssz:
yukarda da yazdıgım gibi aile sorumsuz bir aile.
fark etmeyedebilirler..
yok annem arkadaş değil de tanır aile olarak,pek sevmez de kızlarını umursamıyor başı boş bırakıyorlar diye :ssz:

Son düzenleme:
:KK5::KK5::KK5:
Öncelikle hayırlı akşamlar:KK5::KK5:

Kızlar ben bugün yıllardır tanıdıgım arkadaşlarımın evine gittim:KK5:
Gır gır şamata gidiyoduk,arkadaşım ve kardeşi ikiside benimle yaşıt:KK5:bana birşey söylediler:KK5:
"peri annem ikimize birer tane yarım altın alıp kasaya koymuş geçen gün gösterdi,ben onlardan yeni telefon istiyorum almıyorlar bende kasadan altınımı alıcam,kendime telefon alıcam" dedi:26::26:
bende saçmalama yatırım yapıyorlar gizli gizli mi alıcaksın dedim evet aman napim ya bir altınla yatırım olmaz dedi:KK5:
evlerinin nüfusu çok fazla yaklaşık 20 kişi:26:
etraf sakinleşince kasayı açıp çıkardılar altını:26:
(zaten bu arkadaşlar 5 yıl önce benim paramı çalmışlardı,gözümle görmedim fakat param çalındıktan 1 gün sonra aynı miktarda para birden ellerine düşmüştü)
çok fazla güvenmiyorum,fakat anneme bu durumu anlatınca annem çok tepki gösterdi,nasıl şahit olursun böyle birşeye diye:KK43:
bizim evde hiç öyle şeyler olmaz,yani yerde 50 krş görsek aile bireylerine sorarız,o yüzden anneme çok tuhaf geldi,bize de çok güvenir,onlar hırsız yarın öbür gün birşey olursa peri yaptı demeyecekleri ne malum falan dedi:KK43:
Kızlar ne düşüneceğim bilmiyorum:KK43:ben yapmayın dedim ama dinlemediler:KK43::KK43:şimdi yarın öbür gün birşey olursa:KK5:
bide ben bu olaya şahit oldum:KK5:yarın öbürgün ahirette önüme çıkmaz mı hırsızlık yaptılar da ben öyle baktım:KK5:öfffff:KK5:
dipnot:bana kızmayın:KK43:

Senin canın sıkılmş bence aççak konu bulamamşsn :) bi öteki tarafa gitt sorda gel .. Yok yok ya da benden uzak ALLah' a yakın Allah düşman başına vermesin seni .

Back
X