- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi superisi96
of yaya belki başkalarına karşı konduramazlar da herkes kendi çocuğunu tanır yani
ortaya çıkar eninde sonunda anladıgım kadarıyla alacagı telefon ora bura saklanmaz tv gibi bişey olur
yani yalacının mumuu yatsıya kadar hesabı sen rahat ol![]()

allah korusun abla yaDünya öyle bir duruma geldi ki kime güveneceğimizi,kiminle arkadaşlık edeceğimizi şaşırır olduk.
Bence o arkadaşınla arana olabildiğince mesafe koy,hatta görüşmeyi kes.
Konunu okur okumaz aklıma ilk gelen 'Ya kız altını çalar ve suç Superisi'ne kalırsa?' oldu. Allah korusun.
İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Her şey olabilir.

kesinlikle buna kanaat getirdim son olaydan sonra of ofDaha önce ki şüpheniz ve gözünzün önünde gerçekleşen bir hırsızlık
Bu insanlarla ARKADAŞ OLMAK HATA !

eşeklik bende,ben aradım müsaitseniz geliyorum dedim tamam dediler.Canım annen çok haklı, belki seni eve sırf bu yüzden çağırdılar. Altını alırlarsa, annelerine peri yaptı diyecekler belki de :26:
Bence görüşmemelisin o insanlarla. Dertsiz başına dert alırsın sonra.
sonra ben gelene kadar bin defa aradılar nerdesn hadi diye içeri girer girmez kardeşine operasyona hazırlan dedi

allah korusun abla yaO değil de, senin üstüne atmasınlar..Dikkatli ol..

eve gelince annemden yediğim temiz fırça sonrası,kesinlikle görüşmeyeceğim.Çok tuhaf bir şeyi alacaklarsa neden başkası varken yapıyorlar
Göz göre göre aleni,bu işin altından bir şey çıkmasın.
Senin orada olman gözünün önünde almaları.
Bir daha görüşmeyin böyle insanlarla.Kendi anne babasının arkasından iş çeviren kimseyi tanımaz
ya zaten bi hafta önce başka arkadaşlarım gitmiş.o zaman onlarla da denemiş kasayı açamamış.
ev nüfusu kalabalık ya arkadaşları falan gelince hiç onların oldugu odaya girmiyorlar rahatsız etmemek için,bizde odaya kapandık kimsenin gelmediğinden emin olunca aldılar

amin amin..Bu kızlar niye sen yanlarındayken kasayı açıp altını aldılar.Senin olmadığın bir zaman da yapabilirlerdi.
Bunu özellikle yaptıklarını düşünüyorum.Olay ortaya çıkınca seni suçlayacaklar.Ortaya çıkmaması imkansız.
Bunlar ne biçim insan ailelerini soyuyor utanmazlar birde telefon alacaklarmış.
Aileleri kızlarının elinde yeni telefonu görünce nasıl aldıklarını sormayacak mı ? Nereye kadar saklayacaklar telefonlarını.
Allah kimseye böyle evlat vermesin düşman başına bile diyemem çok üzücü.Onlarla ilişkini bitirsen iyi olur.
zaten bu arkadaşın annesi kocasının cebinden hep para alan haber vermeyen biri:26:
Allah korusun ya çok korkuyorum cidden,umarım olmaz..bu olay muhtemelen sizin üzerinize kalacaktır.çok korkarım böyle şeylerden.
kendiniz söylüyorsunuz 2 yıldır o eve uğramıyorum diye.ee demek ki bu kızlarda planlı programlı haraket etmişler.sizi çağırmışlar altınları almışlar.annesi fark edince de peri çalımış herhalde diyecekler.onlarda tabi kendi çocuklarına inanacaklar.sonuçta 20 insan bir evde yaşıyorsa bu zamana kadar hiç bir hırsızlık olmamışsa sizin isminiz verilincede gayet mantıklı gelecektir onlara.
siz "ben yapmadım o altınları kızlarınız aldı"dediğinizde kim size inanacak ki.demezler mi "çaldıklarında bizi haberdar etseydin"diye.
sonra gel çık işin içinden.dualar et bu iş senin üzerine kalmasın canım.![]()
ne yaparım sonra

söyleyemem ihanet olur,kaç yıldır beraberiz,hem diyelim suçu üstüme atmayacaklarsa bile,,,ben söyledikten sonra o yaptı diyebilirlerolayı ailesine söylemelisin.bana inanmıyosanız gizlice takip edin kızınızı diyebilirsin.sen söyle günahtan cık naparsa yapsınlar.göz göre göre hırsızlıga ortak olma.

borç aldım der ailesi umursamaz ilgilenmezPerimm
Bu kizlar telefon aldiginda aileleri demeyecekmi bu degirmenin suyu nerden geldi diye.. .sakin ol... anlamayacaklar mi saniyorsun![]()

ben yapmadım ama bende ordaydım:26:Bence için rahat olsun sonuçta sen yapmadın boşver..Ama bence onlarlada arkadaslığı kes.İlerde birşey olur üzerine atarlar..