Doğuma Hazırlık Kızlarrr:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah gonlune gore versin canim kuzenime 7 ay kiz dediler sonra erkek mis dendi. bebek ufak minyon oldugundan kemigine bakarak kiz dendi diye tahmin ediyoz bizede simdi erkek deniyo ama sonra degisik bisey denirse diye baya korkuyorum
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

İnşallah ya çok istiyorum olmasını ama hayırlısı tabi

Ay keşke benimde öyle olsa canım ya çok istiyorum Rabbim inşallah bana da sağlıklı bi şekilde oğlan evlat nasip eder ben tüm hazırlıkları erkek için yapmıştım

Erkek mi istiyorsun peki :)

Allahım gönlünden geçeni versin inşallah canım bende senin tersinim işte oğlum olsun çok istiyorum :)
kız ismim, alacağım kıyafetlerim vs herşeyim hazırdı kafamda, ama Rabbim böyle uygun görmüş. Ne gelirse gelsin başım gözüm üstüne. ikinciye artık kısmet :)

kız ismim, alacağım kıyafetlerim vs herşeyim hazırdı kafamda, ama Rabbim böyle uygun görmüş. Ne gelirse gelsin başım gözüm üstüne. ikinciye artık kısmet :)
Belli olmaz belki kızın olur benim ilk bebeğim de erkek erkek dediler bi doğdu ki kız :)

Belli olmaz belki kızın olur benim ilk bebeğim de erkek erkek dediler bi doğdu ki kız :)
Tabi ki daha çok erken benim için ama, doktorumun tanınmış ve isim yapmış biri olması, normalde hiç konuşan biri olmaması ve sorulmadığı halde cinsiyeti söylemesi yanılma payı yok gibi geldi bana ama, bilemiyorum

Ayy ilk kız annesi olmak güzel arkadaş oluyorlar. Kızında neleri aşerdin canım
Kızımda ilk 4ay hiç birsey yiyemedim hep istifra ettim sonra da hep meyve aşerdim doğurana kadar elimde çilek ve şeftaliyle gezdim canım hep tatlı türü yedim baklava tulumba aşerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…