- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Amin canım hepimizin gönlüne göre versin inşallahallah gonlune gore versin canim kuzenime 7 ay kiz dediler sonra erkek mis dendi. bebek ufak minyon oldugundan kemigine bakarak kiz dendi diye tahmin ediyoz bizede simdi erkek deniyo ama sonra degisik bisey denirse diye baya korkuyorum
İnşallah ya çok istiyorum olmasını ama hayırlısı tabiCanım bende aynı senin tersinim rüyamda kız görüyodum kız hissediyorum tüm batıl inanışlarda hep kız çıktı ama doktorumda belki yanlış görülmüştür diye gittiğim farklı doktorda erkek dedi kesin dedi değişmez dedi seni çok iyi anlayabiliyorum inşallah kalbindeki olur
Ay keşke benimde öyle olsa canım ya çok istiyorum Rabbim inşallah bana da sağlıklı bi şekilde oğlan evlat nasip eder ben tüm hazırlıkları erkek için yapmıştımilk hamileligimde cinsiyet belli olacagi haftalarda bana gostermiyor dediler..bir kac gun bekleyip ozele gittim kiz dedi,bir baska doktor da kiz deyince o an icin ikna oldum...normal muayene zamanim geldiginde gecen sefer cinsiyet soylememistiniz dedim erkek ultrason gorevlisine...erkek dedi..bende soyledim iki ayri kadin doktorun kiz dedigini.. onlar bayan olduklari icin oyle demis sen bana inan dedi ..demesine de sonraki muayenelerde yerine bayan bir doktor geldi ve israrla kiz dedi..taa ki doguma 1 ay kalana kadar yeniden erkek bir gorevli devraldi gorevi ve ultrason kagidina pipisi yazacak kadar kesin erkek dedi..ve sonucglum oldu
Canım neler aşeriyırdun bende kızım olsun istiyorumBugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış ama ben hayla oğlan hissediyorum böyle olup da cinsiyeti farklı doğum yapan var mı
Erkek mi istiyorsun peki :)Ben cinsiyet ogrenmeyi hic beklemiyordum acikcasi sormadim da.11.haftanin ilk gunu rutin kontrole gittim etkisi var mi bilmiyorum giderken icim kiyilmisti cikolata yedim.bebisim o kadar hareketli elleri kollari o kadar acikti ki.seyretmeye doyamadik.dr ayak kemigi olcumunden yola cikti.apisarasina giriyorum cikintisi var bu erkek dedi.sok oldum.
sağlıklı olsun öncelikle. ama ben çok istiyordum bir kızım olsun :/Erkek mi istiyorsun peki :)
Genelde hep et ve acı şeyler aşeriyordum canım hep et türü yedim protein ağırlıklı yedim hep bide hiç bulantım falan yoktu hayla da yokCanım neler aşeriyırdun bende kızım olsun istiyorum
Allahım gönlünden geçeni versin inşallah canım bende senin tersinim işte oğlum olsun çok istiyorum :)sağlıklı olsun öncelikle. ama ben çok istiyordum bir kızım olsun :/
Aynı ben ya hiç et yemeyen ben dün canım et çektiGenelde hep et ve acı şeyler aşeriyordum canım hep et türü yedim protein ağırlıklı yedim hep bide hiç bulantım falan yoktu hayla da yok
Bunlar genelde hep erkek çocuğu belirtisi işte bende terse çıktı :)Benimde ilk başta varda progrstan kullanmama rağmen hiç bulantım yok
Ama ben kız istiyorum hayalimde hep kız çocuğu yaBunla
Bunlar genelde hep erkek çocuğu belirtisi işte bende terse çıktı :)
Benim ikinci bebeğim canım ilkin de kız bende istiyordum ve oldu bu da oğlan olsun istiyorumAma ben kız istiyorum hayalimde hep kız çocuğu yakızların kıyafetleri cicili bicili saçları tokaları sen niye erkek istiyon kız
Ayy ilk kız annesi olmak güzel arkadaş oluyorlar. Kızında neleri aşerdin canımBenim ikinci bebeğim canım ilkin de kız bende istiyordum ve oldu bu da oğlan olsun istiyorum
kız ismim, alacağım kıyafetlerim vs herşeyim hazırdı kafamda, ama Rabbim böyle uygun görmüş. Ne gelirse gelsin başım gözüm üstüne. ikinciye artık kısmet :)Allahım gönlünden geçeni versin inşallah canım bende senin tersinim işte oğlum olsun çok istiyorum :)
Belli olmaz belki kızın olur benim ilk bebeğim de erkek erkek dediler bi doğdu ki kız :)kız ismim, alacağım kıyafetlerim vs herşeyim hazırdı kafamda, ama Rabbim böyle uygun görmüş. Ne gelirse gelsin başım gözüm üstüne. ikinciye artık kısmet :)
Tabi ki daha çok erken benim için ama, doktorumun tanınmış ve isim yapmış biri olması, normalde hiç konuşan biri olmaması ve sorulmadığı halde cinsiyeti söylemesi yanılma payı yok gibi geldi bana ama, bilemiyorumBelli olmaz belki kızın olur benim ilk bebeğim de erkek erkek dediler bi doğdu ki kız :)
Kızımda ilk 4ay hiç birsey yiyemedim hep istifra ettim sonra da hep meyve aşerdim doğurana kadar elimde çilek ve şeftaliyle gezdim canım hep tatlı türü yedim baklava tulumba aşerdimAyy ilk kız annesi olmak güzel arkadaş oluyorlar. Kızında neleri aşerdin canım
İlk bebeğin miTabi ki daha çok erken benim için ama, doktorumun tanınmış ve isim yapmış biri olması, normalde hiç konuşan biri olmaması ve sorulmadığı halde cinsiyeti söylemesi yanılma payı yok gibi geldi bana ama, bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?