- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Aynen ya hep ters seyler bu ne olacak bakalım :)Ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlet ama sende ters oluyo dimekki:))
evet kısmetse ilk bebiş.İlk bebeğin mi
tüm hazırlıkları nasıl yaptın. maşallah . 20 haftalık hamilesin hemAy keşke benimde öyle olsa canım ya çok istiyorum Rabbim inşallah bana da sağlıklı bi şekilde oğlan evlat nasip eder ben tüm hazırlıkları erkek için yapmıştım
Ben almadım ailemde göndermiş ben bi kaç birsey almıştım:)tüm hazırlıkları nasıl yaptın. maşallah . 20 haftalık hamilesin hem
ben hazırlıklara 7. aydan sonra bi kaç paket bez alarak başladım hep
Bana daha ilk defa bu haftam da cinsiyet söyledi doktorumerkek çocukları genelde 12. haftada kesin olarak söyleniyor.
kız çocukları ise genellikle 16. haftadan sonra kıza benziyor . kız gibi. bi sonraki ay gel kesin söyleyebiliriz ile gider ve ayrıntılı ultrasonda kesin kız diyene kadar da net söylenmez.
Allah ne yazdıysa o olur. ben de hamileliklerimde hep farklı hissettim. ama doktorun söylediği çıktı hep .
bilemedim. ama hayırlısını isteyin. sağlıklı olanı versin Rabbim.
o zaman kuvvetle muhtemel kız . kız evlat başkadır . Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahBana daha ilk defa bu haftam da cinsiyet söyledi doktorum
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahevet kısmetse ilk bebiş.
Amin inşallah gönül isterdi erkek olsun ama Rabbim bunu uygun gördü başım üstüneo zaman kuvvetle muhtemel kız . kız evlat başkadır . Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
ilk hamileligimde cinsiyet belli olacagi haftalarda bana gostermiyor dediler..bir kac gun bekleyip ozele gittim kiz dedi,bir baska doktor da kiz deyince o an icin ikna oldum...normal muayene zamanim geldiginde gecen sefer cinsiyet soylememistiniz dedim erkek ultrason gorevlisine...erkek dedi..bende soyledim iki ayri kadin doktorun kiz dedigini.. onlar bayan olduklari icin oyle demis sen bana inan dedi ..demesine de sonraki muayenelerde yerine bayan bir doktor geldi ve israrla kiz dedi..taa ki doguma 1 ay kalana kadar yeniden erkek bir gorevli devraldi gorevi ve ultrason kagidina pipisi yazacak kadar kesin erkek dedi..ve sonucglum oldu
önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrasona girersen kesinlikle ne olduğunu anlarsınAmin inşallah gönül isterdi erkek olsun ama Rabbim bunu uygun gördü başım üstüne
Amin inşallah gönül isterdi erkek olsun ama Rabbim bunu uygun gördü başım üstüne
İlk bebeğim kızdı onda hep tatlı ve meyve yedim bu ikinci bun da hep et ve protein ağırlıklı seyler aşerdim yedim hiç miğde bulantısı yaşamadımSinemyusuf bende erkek istiyorum eşim kız istiyor aşırı bir belirtin varmıydı hani ekşi tatlı muhabbeti gibi
Ayrıntılı ultrasyon istendi ama gitmemiştim canım yaönümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrasona girersen kesinlikle ne olduğunu anlarsın
hani şu kalp kapakçık odacıklarına kadar bakılan özelde yapılan bi usg var.
ben 3 çocuğuma da yaptırdım.
Allah korusun bi sıkıntılı durum var ise önden biliniyor . doğum sonrası takip ediyorsun.
böbreklerine vs bakıyor.
ona gitmeni tavsiye ederim.
benim ilk 2 çocuğum erkek. onlara hemen 12 haftalık demişti doktor erkek diye
3. de emin olamadılar. kimi kız dedi kimi erkek.
ta ki ayrıntılı usg ye kadar. orada sordum doktora . baktı kız dedi.
çünkü kalp kapakçıklarını gören cihaz benim bebeğimin yumurtalık , rahim vs sini mi göremeyecek. illa pipi görmesi şart değil .
Allah gönlünüze göre versin inşallah. evlat evlattır.
ikinci hamileliğimde benim de farklıydı.İlk bebeğim kızdı onda hep tatlı ve meyve yedim bu ikinci bun da hep et ve protein ağırlıklı seyler aşerdim yedim hiç miğde bulantısı yaşamadım
Erkek mi oldu pekiikinci hamileliğimde benim de farklıydı.
doktor ona da erkek demişti işte 12. haftada. ama dedim bunda farklı şeyler oluyor. her hamilelik farklı olur . aynı olması şart değil demişti canım.
ben 2. bebeğimi kız hissetmiştim. çünkü kız olmasını çok çok istiyordum.
bana hiç bi hamileliğimde doktor önermedi ama ben gittim. yani bilmiyorum arkadaşlarım gitmişti. sanki gitmek gerek diye düşünmüştüm. ilk olunca cahillik işte. sonrakileri de ya bi sıkıntı varsa baştan bilip doğum sonrası önlem alalım diye gittim ayrıntılıya.Ayrıntılı ultrasyon istendi ama gitmemiştim canım ya
evet erkek oldu. ilk çocuğum ikinci çocuğum erkek.Erkek mi oldu peki
Amin inşallah 3çocuk zor olmuyor mu peki ya :)evet erkek oldu. ilk çocuğum ikinci çocuğum erkek.
üçüncüsü kız . çok şükür . 11 aylık oldu. Allah hepsine ömür versin inşallah. sağlıklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?