Doğuma Hazırlık Kızlarrr:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay keşke benimde öyle olsa canım ya çok istiyorum Rabbim inşallah bana da sağlıklı bi şekilde oğlan evlat nasip eder ben tüm hazırlıkları erkek için yapmıştım
tüm hazırlıkları nasıl yaptın. maşallah . 20 haftalık hamilesin hem
ben hazırlıklara 7. aydan sonra bi kaç paket bez alarak başladım hep

erkek çocukları genelde 12. haftada kesin olarak söyleniyor.
kız çocukları ise genellikle 16. haftadan sonra kıza benziyor . kız gibi. bi sonraki ay gel kesin söyleyebiliriz ile gider ve ayrıntılı ultrasonda kesin kız diyene kadar da net söylenmez.
Allah ne yazdıysa o olur. ben de hamileliklerimde hep farklı hissettim. ama doktorun söylediği çıktı hep .
bilemedim. ama hayırlısını isteyin. sağlıklı olanı versin Rabbim.

Bana daha ilk defa bu haftam da cinsiyet söyledi doktorum

vayy be :)

Amin inşallah gönül isterdi erkek olsun ama Rabbim bunu uygun gördü başım üstüne
önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrasona girersen kesinlikle ne olduğunu anlarsın
hani şu kalp kapakçık odacıklarına kadar bakılan özelde yapılan bi usg var.
ben 3 çocuğuma da yaptırdım.
Allah korusun bi sıkıntılı durum var ise önden biliniyor . doğum sonrası takip ediyorsun.
böbreklerine vs bakıyor.
ona gitmeni tavsiye ederim.
benim ilk 2 çocuğum erkek. onlara hemen 12 haftalık demişti doktor erkek diye

3. de emin olamadılar. kimi kız dedi kimi erkek.
ta ki ayrıntılı usg ye kadar. orada sordum doktora . baktı kız dedi.
çünkü kalp kapakçıklarını gören cihaz benim bebeğimin yumurtalık , rahim vs sini mi göremeyecek. illa pipi görmesi şart değil .
Allah gönlünüze göre versin inşallah. evlat evlattır.

Ayrıntılı ultrasyon istendi ama gitmemiştim canım ya

İlk bebeğim kızdı onda hep tatlı ve meyve yedim bu ikinci bun da hep et ve protein ağırlıklı seyler aşerdim yedim hiç miğde bulantısı yaşamadım
ikinci hamileliğimde benim de farklıydı.
doktor ona da erkek demişti işte 12. haftada. ama dedim bunda farklı şeyler oluyor. her hamilelik farklı olur . aynı olması şart değil demişti canım.
ben 2. bebeğimi kız hissetmiştim. çünkü kız olmasını çok çok istiyordum.

Erkek mi oldu peki

Ayrıntılı ultrasyon istendi ama gitmemiştim canım ya
bana hiç bi hamileliğimde doktor önermedi ama ben gittim. yani bilmiyorum arkadaşlarım gitmişti. sanki gitmek gerek diye düşünmüştüm. ilk olunca cahillik işte. sonrakileri de ya bi sıkıntı varsa baştan bilip doğum sonrası önlem alalım diye gittim ayrıntılıya.
3. de ise sadece cinsiyette emin olamadı doktorlar. emin olmak için gittim diyebiliriz

benim 3. hamileliğim sürpriz oldu. 3. bebeği düşünmüyorduk.
adet günüm gelmeden uykudan bulantıyla uyadım 3-4 gece. o zaman içime kuşku düştü. daha önceki hamileliklerimde hiç bulantı yaşamamıştım. o bariz farktı benim için. sonra hamile olduğumu öğrenince dedim bu kız galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…